HozzászólásSzerző: chronic » 2014. május 2., péntek 12:16
Kitépem a hajam ha Perez papa megint megdönti az átigazolási rekordot.. Pont ma olvastam,hogy Suarez elvileg megigérte a szurkolóknak,hogy nem megy el, mondjuk nem tudom mit szólna,ha komolyan mutatnánk felé érdeklődést és most azért elég jól néz ki a csapat, csupa jó korban lévő, talán már fejben is összeállt társaság. Meg hát, a név még évtizedekig fogja vonzani a játékosokat, akárhogy teljesitünk. De most én is azt mondom,hogy nem kell az Uru, tavaly simán hoztam volna, de valszeg akkor nem jött volna Bale, szal idén nyáron jött volna Hazard vagy talán a welszi. De annyira látszik,hogy a két vad mellé egy olyan csatár kell mint Benzema aki megvan a háttérben, szépen elosztogat, gólokat is lő néha.. A francia pózer mögé kell ahogy mondjátok egy klasszik center. Kp-ra egyértelmű,hogy egy btb tipusú arc kell, csak attól félek,hogy ezt Carlo a hercegünkben látja. Illarra nagy kérdőjel, hiszen nem tudott senkit sem meggyőzni, mondjuk ennyi játékperccel nehéz is lett volna. Egy évet tuti,hogy kap még, szal szerintem arra a posztra nem fog senki jönni, esetleg majd ha szarul játszik akkor Xabi pihentetése úgy fog történni,hogy Modric megy a helyére és a horvát mellett DM-Khedira/Isco kettős lesz. De mivel a szezon meccseinek 90%-át Illarra is letudja hozni az utóbbira nem is lesz szükség, de azért megnézném,hogy milyen a csapat mélységi irányitó nélkül.