Köszönet a csapatnak a győzelemért!
Nagyon sok mindent tudnék írni miket juttatott ez eszembe. Majd 14 éve Real szurkolóként volt minden hideg meleg, és az évek alatt sokminden változott az én életemben is család, gyerek, munka de a csapat mindvégig elkísért. És ez jó érzés.
Jó érzés, mert megérdemelte a Madridizmus és ez a legfontosabb, nem a fanyalgások, nem a statisztikák vagy bármi. Az eszme ami mögötte van végre újra diadalt aratott. Most ez mindennél többet ért, ez adhat erőt a jövőben többet mintha egyből a 9. után jött volna, ez az amit már senki soha nem vehet el. (most kénytelen vagyok újra elmenni a Bernabeuba mert nem láttam csak 9 BEK/BL serleget

) Ilyenkor még büszkébb lehet az aki magyar, hogy a legenda felépítésének részese volt Puskás is, bár jellemző ahogyan elüldözte a politika de milyen jól sült el...
Mindenesetre a személyes sikerek mellé jól esik az embernek ha a csapata is sikeres, mert az érzésből jut neki is. Remélem, hogy ezzel a sikerrel egy új korszak kezdődik, de bárhogy lesz is szurkolni fogok már így is annyit adott h ha soha többé semmit nem nyernek is elég lenne, de ugye ez nem történhet meg. :Đ
#Respect apósomnak aki Barca szurkóló létére Real mezben ült mellettem a TV előtt és szurkolta ki a győzelmet. Fénykép nem készült mert azt már nem engedte, olyan gyorsan kapta le a 2005 ös home kit-et
Hala Mardrid.