VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 13., péntek 14:25

GT37 írta: Casillas - Juanfran, Ramos, Piqué, Azpilicueta - Xavi, Busquets, Alonso - Silva, Costa, Iniesta.
Se Pedro, se Fabregas, már majdnem korrekt, de az a Xavi-Xabi páros :hmmm: A hollandok védelme nem tűnik valami acélosnak, ahogy a kp-juk sem, de elöl ha gyorsan tudnak indulni lehet keresnivalójuk.
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 13., péntek 14:22

Tegnapi meccs, röviden tömören :mrgreen: :lol: :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 13., péntek 14:18

morientes írta:Nem értem miken vagytok fennakadva...
1;Ennyit változott a foci,már 2006-ban is elég szar volt a színvonal,üde színfolt a franciák,(azok is csak Zidane miatt),2010-ben még szarabb+a vuvuzela is rátett egy lapáttal,aztán itt van 2014,ahol Osacarok meg Paulinhok a kulcsemberek egy brazil válogatottban...
Par perce en is pont erre gondoltam, hogy mennyire meglatszik az, hogy a klubbfociban is a legtobb poszton mekkora hiany van, hat meg akkor ha ez a par jo jatekos el van osztva tobb nemzet kozott. A spanyolok es a nemetek azok, akiknel megvan a minosegi jatekosallomany, csak hat mindket edzonek megvannak a sajat berogzodeseik es olyanokat jatszatnak, akiket nem kene.
morientes írta: 2;A hazai csapatoknak kicsit mindig is lejtett a pálya,78-ban az argentinoknak,66- ban az angoloknak,vagy épp 02-ben koreanak...akiknek kb a csoportból se nagyon szabad lett volna továbbmenni.
Természetesen fel lehet ezen háborodni,de tenni ellene...semmit.Hát ez van.A bírók be vannak sz*va hogy ha kicsit nem segítik a hazai csapatot akkor....nem véletlen amúgy hogy nem egy nevesebb europai spori vezette ezt a meccset...
"Játékvezetői fórumokon már napokkal a hivatalos küldés kihirdetése előtt nyílt titok volt, hogy a japán Nisimura Juicsi kapja meg a nyitó mérkőzést. Sok minden szólt mellette: a „konföderációs semlegesség”, az egyik legnagyobb rutin (egyike volt annak a négy játékvezetőnek, aki már a Dél-afrikai Köztársaságban rendezett vb-n is vezethetett), illetve az elmúlt években nyújtott kiegyensúlyozott teljesítmény (2012-ben Ázsia legjobb játékvezetőjének választották). Tegnap este ez a 42 éves japán úriember lett az, akiről talán a legtöbbet beszélnek, leginkább a 71. percben befújt tizenegyes miatt…"
morientes írta:Bízom a színvonalasabb folytatásba,ma elkezdődik a nagyüzem...
Mondjuk a legutobbi VB-n is baromi unalmas volt a csoportkor, utana viszont szinte minden meccsen voltak emlekezetes pillanatok.

nyolcaddontok:
nemet - angol: az angolok meg nem adott golja, utana pedig kvazi kitomtek oket
holland - brazil: a hollandok a semmibol forditottak meg a meccset par perc alatt

negyeddontok:
uruguay - ghana: suarez a 121. percben kezzel vedett, majd gyan kihagyott buntetoje
argentin - nemet: siman kitomtek maradona csapatat, muller pedig 3 perc alatt bemutatkozott neki :lol:
paraguay - spanyol: casillas kivedte a 11-est, majd ra par percre a spanyolok is kapnak egyet, amit xabi kihagy

elodonto:
nemet - spanyol: "szokasos" puyol fejes

bronz meccs:
uruguay - nemet: jo, fordulatos meccs, amit vegul a nagy khedira dont el :lol:

donto:
holland - spanyol: erre gondolom mindenki emlekszik, casillas vedesei, de jong talpalasa, iniesta golja

szoval... elore a Tizedikert!!!! :mrgreen:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 13., péntek 14:18

már nem emlékszem rá, de akkor biztos meg is volt említve a bíró anyukája

amugy minden szitu más, ez szerintem egyértelmű volt
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 13., péntek 14:18

Amelyik kapus ilyen szituból gólt kap, az világi balfallosz. Ellentmondást nem tűrően kell kijönni, es vinni mindent, ami az útjában van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. június 13., péntek 14:15

Mike írta:
hehe írta:az van, hogy akadályozni tilos.
ebbe mennyire vagy biztos? Mer ha így van megfogalmazva az elég nagy baromság :lol:

nem lehet akadályozni...persze, figyeljük 5 méterről és szurkoljunk neki, hátha sikerrel jár. Ennyiből be is keríthetnék az 5öst és akkor télleg nem zavarná senki

szerintem ennél komolyabban van megszabva
na de mind1, Olic szabálytalan volt, aki ezt nem így gondolja nem sok köze van ehhez a játékhoz
Ebben az évben is csomó gól született ilyen szituból, mint a tegnapi Olicos eset. Sőt, ha jól emlékszek Real ellen is volt idén egy ilyen gól, ahol kicsit meglökték a kapusunkat.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 13., péntek 14:11

hehe írta:az van, hogy akadályozni tilos.
ebbe mennyire vagy biztos? Mer ha így van megfogalmazva az elég nagy baromság :lol:

nem lehet akadályozni...persze, figyeljük 5 méterről és szurkoljunk neki, hátha sikerrel jár. Ennyiből be is keríthetnék az 5öst és akkor télleg nem zavarná senki

szerintem ennél komolyabban van megszabva
na de mind1, Olic szabálytalan volt, aki ezt nem így gondolja nem sok köze van ehhez a játékhoz
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 13., péntek 14:07

Kerlon írta: az a durva, hogy valószínűleg tényleg ez csak Iniestat meg Silvát kicsapatja a szélre az öreg, de egy kicsit ki kellett sarkítani a dolgot. Kellene egy jó Juanfran meg Vicente a szélekre. B-)
mármint joaquin?

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 13., péntek 14:06

Toti írta:csabinak címezve a portugál vb dal.

:zoldsalas: :zoldsalas: :zoldsalas: :zoldsalas:
basszad neki cr
hogyha cr-t nézted ezen a klippen, van egy rossz hírem. :mrgreen: :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 13., péntek 14:06

Juanfran helyett természetesen Joaquínre gondoltam Vicente mellett. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 13., péntek 14:04

Matát ki is felejtettem a kezdőmből. Csípem a srácot.
Akkor módostítva:
Casillas-Juanfran-Javi Martínez-Ramos-Azplili-Koke-Xabi-Iniesta-Silva-Villa-Mata

Morenót nem tom miért tettem bele :fpalm: . Lehet még kivagyok modric miatt. :D
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 13., péntek 14:03

csabinak címezve a portugál vb dal.

:zoldsalas: :zoldsalas: :zoldsalas: :zoldsalas:
basszad neki cr
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 13., péntek 14:00

Ilyen lesz a spanyol felállás:
----------------Iker
Juanfran-Piqué-Ramos-Jessica
---------------Alonso
--------------Busquets
---------Xavi----------Iniesta
----------------Silva
----------------Costa

az a durva, hogy valószínűleg tényleg ez csak Iniestat meg Silvát kicsapatja a szélre az öreg, de egy kicsit ki kellett sarkítani a dolgot. Kellene egy jó Juanfran meg Vicente a szélekre. B-)
Amúgy én:
---------Busquets
------Koke-------Iniesta
Silva---------------------Mata
------------Costa
Csapatot gyúrtam volna már a VB előtt is. Mata helyett persze lenne jobb opció, de ő van a keretben.
Koke helyett esetleg Cazorla.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 13., péntek 13:58

pátkán írta:
Toti írta:persze a szabályzatban az van, h ötösön belül, meg kapustámadás, meg stb..
nem akarok hülyeséget írni, de ilyen nincs. ha jól tudom a kapustámadás mint fogalom már megszűnt. valaki cáfoljon meg nyugodtan, de nekem ez rémlik.
az van, hogy akadályozni tilos.
Kép
Kép
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 13., péntek 13:58

soha, senkinek nem kívánok sérülést, még rivális játékosoknak sem, de meg kell mondjam, hogy mielőtt rákattintottam a linkre, picit felcsillant a szemem, hogy kikerül a fék a csapatból.
a pár évvel ezelőtti xavi az egyik alapja volt a barca és a válogatott sikereinek is, irányította a középpályát, a ritmusváltásokat, úgy adott stabilitást, hogy még voltak gyilkos passzai is.

a mai, 34 éves xavi pedig már az egyik, ha nem a legnagyobb kerékkötője a barca megújulásának és a válogatott felfrissülésének. :-(

nem igaz, hogy nem lehet kitolni egy első ötöst a cesc-koke-ini-silva-cazorla-mata-costa tengelyből.

Amúgy itt egy kis hangulat oldó a Digi Sporttól:
Az angol válogatott játékosai meglátogattak egy árvaházat Brazíliában: "Szívszorító volt látni a szomorú, remény nélküli arcokat." - mondta José (6 éves).
ezt meg el kellett olvassam kétszer. :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 13., péntek 13:54

Durva amit leműveltek :D ... A 11es kamu volt, nevetséges a horvátok jók voltak a meccs se volt rossz... Neymart meg most tényleg nem értem miért kell fikázni, tegnap ügyes volt és nem is szimulált. Nekem nincs bajom a Brazilokkal,felőlem nyerhetnek de pont ettől féltem ,hogy tolva lesznek és ez elég zavaró. Biztos vagyok benne ,hogy minimum elődöntőznek akármilyen focijuk lesz, de lehet nem is baj mert ha kiesnének idő előtt ott háború lesz.

ui.: Dani Alves beadásaival hadifoglyokat lehetne szóra bírni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. június 13., péntek 13:51

Toti írta:persze a szabályzatban az van, h ötösön belül, meg kapustámadás, meg stb..
nem akarok hülyeséget írni, de ilyen nincs. ha jól tudom a kapustámadás mint fogalom már megszűnt. valaki cáfoljon meg nyugodtan, de nekem ez rémlik.
joabulicsak

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 13., péntek 13:46

tubatibi írta:Mai meccsekre meg kíváncsi vagyok, főleg a spanyolra a Fantasy F. miatt. :mrgreen: Valami várható kezdőt nem tudtok mutatni?
Casillas - Juanfran, Ramos, Piqué, Azpilicueta - Xavi, Busquets, Alonso - Silva, Costa, Iniesta.

Alba elvileg kisebb sérüléssel bajlódik, és nem biztos, hogy VdB megkockáztatja a játékát. Amúgy nem is lenne rossz kezdő, ha nem szerepelne benne Xavi és Xabi. Kicsit félek a hollandoktól, leginkább Van Gaaltól, biztosan nagyon összerakja a védekezést, úgyhogy nem lesz könnyű dolguk Iniestáéknak, a kontrákra viszont vigyázni kell, mert ezen a középpályán nem lesz nehéz átrohanniuk Robbenéknek... Azért bízom egy szoros győzelemben. :salute:

A Mexikó-Kamerun annyira nem mozgat meg, az éjfélkor kezdődő Chile-Ausztrália annál inkább, már csak Sánchez és Vidal miatt is végig fogom nézni a meccset.
:lol: :lol: :lol:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 13., péntek 13:40

attareal írta:Del Bosquenak sikerült elérni, hogy ma úgy üljek le a TV elé, hogy annak szurkoljak, hogy a Barcások ötlettelenül tiki-kakáznak a félpályánál. A hollandok Pique hibájából gólt adnak. Casillas kb. mindent kivéd, év védései lesznek. Aztán Juanfran hozzon össze egy tizit, amit persze Casillas kivéd. A 80. percben silva két játékost is kicselezve lőjjön gólt, és a végén a győzelemért hajtó spanyoloknak előre kell küldeniük Ramos-t, aki a Xabi-tól kapott gyönyörű 30 méteres passza után mellel való labdalevétele után ollózza be a hálóba a labdát.
jó a cucc ? :lol: :mrgreen:
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 13., péntek 13:39

na eriggyé má hülye gyerek
K

Vissza: