Se Pedro, se Fabregas, már majdnem korrekt, de az a Xavi-Xabi párosGT37 írta: Casillas - Juanfran, Ramos, Piqué, Azpilicueta - Xavi, Busquets, Alonso - Silva, Costa, Iniesta.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 13., péntek 14:25
Se Pedro, se Fabregas, már majdnem korrekt, de az a Xavi-Xabi párosGT37 írta: Casillas - Juanfran, Ramos, Piqué, Azpilicueta - Xavi, Busquets, Alonso - Silva, Costa, Iniesta.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 13., péntek 14:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 13., péntek 14:18
Par perce en is pont erre gondoltam, hogy mennyire meglatszik az, hogy a klubbfociban is a legtobb poszton mekkora hiany van, hat meg akkor ha ez a par jo jatekos el van osztva tobb nemzet kozott. A spanyolok es a nemetek azok, akiknel megvan a minosegi jatekosallomany, csak hat mindket edzonek megvannak a sajat berogzodeseik es olyanokat jatszatnak, akiket nem kene.morientes írta:Nem értem miken vagytok fennakadva...
1;Ennyit változott a foci,már 2006-ban is elég szar volt a színvonal,üde színfolt a franciák,(azok is csak Zidane miatt),2010-ben még szarabb+a vuvuzela is rátett egy lapáttal,aztán itt van 2014,ahol Osacarok meg Paulinhok a kulcsemberek egy brazil válogatottban...
"Játékvezetői fórumokon már napokkal a hivatalos küldés kihirdetése előtt nyílt titok volt, hogy a japán Nisimura Juicsi kapja meg a nyitó mérkőzést. Sok minden szólt mellette: a „konföderációs semlegesség”, az egyik legnagyobb rutin (egyike volt annak a négy játékvezetőnek, aki már a Dél-afrikai Köztársaságban rendezett vb-n is vezethetett), illetve az elmúlt években nyújtott kiegyensúlyozott teljesítmény (2012-ben Ázsia legjobb játékvezetőjének választották). Tegnap este ez a 42 éves japán úriember lett az, akiről talán a legtöbbet beszélnek, leginkább a 71. percben befújt tizenegyes miatt…"morientes írta: 2;A hazai csapatoknak kicsit mindig is lejtett a pálya,78-ban az argentinoknak,66- ban az angoloknak,vagy épp 02-ben koreanak...akiknek kb a csoportból se nagyon szabad lett volna továbbmenni.
Természetesen fel lehet ezen háborodni,de tenni ellene...semmit.Hát ez van.A bírók be vannak sz*va hogy ha kicsit nem segítik a hazai csapatot akkor....nem véletlen amúgy hogy nem egy nevesebb europai spori vezette ezt a meccset...
Mondjuk a legutobbi VB-n is baromi unalmas volt a csoportkor, utana viszont szinte minden meccsen voltak emlekezetes pillanatok.morientes írta:Bízom a színvonalasabb folytatásba,ma elkezdődik a nagyüzem...
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 13., péntek 14:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 13., péntek 14:18
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. június 13., péntek 14:15
Ebben az évben is csomó gól született ilyen szituból, mint a tegnapi Olicos eset. Sőt, ha jól emlékszek Real ellen is volt idén egy ilyen gól, ahol kicsit meglökték a kapusunkat.Mike írta:ebbe mennyire vagy biztos? Mer ha így van megfogalmazva az elég nagy baromsághehe írta:az van, hogy akadályozni tilos.![]()
nem lehet akadályozni...persze, figyeljük 5 méterről és szurkoljunk neki, hátha sikerrel jár. Ennyiből be is keríthetnék az 5öst és akkor télleg nem zavarná senki
szerintem ennél komolyabban van megszabva
na de mind1, Olic szabálytalan volt, aki ezt nem így gondolja nem sok köze van ehhez a játékhoz
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 13., péntek 14:11
ebbe mennyire vagy biztos? Mer ha így van megfogalmazva az elég nagy baromsághehe írta:az van, hogy akadályozni tilos.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. június 13., péntek 14:07
mármint joaquin?Kerlon írta: az a durva, hogy valószínűleg tényleg ez csak Iniestat meg Silvát kicsapatja a szélre az öreg, de egy kicsit ki kellett sarkítani a dolgot. Kellene egy jó Juanfran meg Vicente a szélekre.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 13., péntek 14:06
hogyha cr-t nézted ezen a klippen, van egy rossz hírem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 13., péntek 14:06
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 13., péntek 14:04
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 13., péntek 14:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 13., péntek 14:00
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 13., péntek 13:58
az van, hogy akadályozni tilos.pátkán írta:nem akarok hülyeséget írni, de ilyen nincs. ha jól tudom a kapustámadás mint fogalom már megszűnt. valaki cáfoljon meg nyugodtan, de nekem ez rémlik.Toti írta:persze a szabályzatban az van, h ötösön belül, meg kapustámadás, meg stb..
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 13., péntek 13:58
soha, senkinek nem kívánok sérülést, még rivális játékosoknak sem, de meg kell mondjam, hogy mielőtt rákattintottam a linkre, picit felcsillant a szemem, hogy kikerül a fék a csapatból.
ezt meg el kellett olvassam kétszer.Amúgy itt egy kis hangulat oldó a Digi Sporttól:
Az angol válogatott játékosai meglátogattak egy árvaházat Brazíliában: "Szívszorító volt látni a szomorú, remény nélküli arcokat." - mondta José (6 éves).
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 13., péntek 13:54
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. június 13., péntek 13:51
nem akarok hülyeséget írni, de ilyen nincs. ha jól tudom a kapustámadás mint fogalom már megszűnt. valaki cáfoljon meg nyugodtan, de nekem ez rémlik.Toti írta:persze a szabályzatban az van, h ötösön belül, meg kapustámadás, meg stb..
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 13., péntek 13:46
Casillas - Juanfran, Ramos, Piqué, Azpilicueta - Xavi, Busquets, Alonso - Silva, Costa, Iniesta.tubatibi írta:Mai meccsekre meg kíváncsi vagyok, főleg a spanyolra a Fantasy F. miatt.Valami várható kezdőt nem tudtok mutatni?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 13., péntek 13:40
jó a cucc ?attareal írta:Del Bosquenak sikerült elérni, hogy ma úgy üljek le a TV elé, hogy annak szurkoljak, hogy a Barcások ötlettelenül tiki-kakáznak a félpályánál. A hollandok Pique hibájából gólt adnak. Casillas kb. mindent kivéd, év védései lesznek. Aztán Juanfran hozzon össze egy tizit, amit persze Casillas kivéd. A 80. percben silva két játékost is kicselezve lőjjön gólt, és a végén a győzelemért hajtó spanyoloknak előre kell küldeniük Ramos-t, aki a Xabi-tól kapott gyönyörű 30 méteres passza után mellel való labdalevétele után ollózza be a hálóba a labdát.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 13., péntek 13:39
na eriggyé má hülye gyerek
Jelenlévő fórumozók: 42 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem