Elképesztő hősies volt ez a tegnap, akinek nem jött be nem ivott eleget. Igazi klasszis párharc amire 10 év múlva is emlékezni fogunk.
LV Carvajal Alaba Marcelo sorral lehoztuk gól nélkül a hosszabbítást.

Aztakrva.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 13., szerda 9:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 13., szerda 8:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 13., szerda 8:56
Nem látok vitát. Látom a te véleményedet, meg az enyémet.hehetheoriginal írta:akkor minek vitatkozol?Az hogy a te szemedben B kategóriák, az már ízlés kérdése![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 13., szerda 8:55
akkor minek vitatkozol?Az hogy a te szemedben B kategóriák, az már ízlés kérdése
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 13., szerda 8:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 13., szerda 8:47
majd meglátod a kulonbseget, amikor rendes fotballista lesz a helyén.Vini vedelmere, azert risz dzsemszt nem sokan tudnak a top futballbon dominalni. Egyaltalan ervenyesulni mellette. Sztem onmagaban vini reszerol ez a párharc ott a bal oldalon tobb mint korrekt volt 60 kilosan 200 percen keresztül. Bolond, de megmarad derek bolondnak.
a mondandomnak az lett volna a lenyege, hogy nagyon remelem nem ezekre a fullatlag semmi arcokra akarjuk epiteni a szelsohatved poszt jovojet.Mendyt adom. Egyik legszarabb meccset játszotta. Bar 2 eve van irva vele, hogy mi a jo, mi a rossz. Olyan mintha te most megint leirnad, hogy kék az ég. De nem ezert van ő tartva, te is tudod. Hanem mert ha van, akkor az esetek döntő többségében nem balrol kapjuk a golokat
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 13., szerda 8:38
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. április 13., szerda 8:36
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. április 13., szerda 8:24
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. április 13., szerda 8:00
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. április 13., szerda 7:55
Ezt én sem értem! Komolyan!Realista24 írta: Miért kéne bárkit elővenni?
12 év alatt 10szer jutottunk el idáig.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 13., szerda 7:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. április 13., szerda 7:41
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. április 13., szerda 7:10
No offense. Magadra ne vedd bazdmeg.hehetheoriginal írta: Gondolatok: cselszi, ha lett volna bennuk ver, akkor tovabbjutnak, hazait is elbasztak , es a tegnapit is. Nem voltunk jobbak, de mi jutottunk tovabb, talán a rutin, a tobb nagy meccs miatt.
De a cselszi cimvedokent nem lehet ilyen gyenge fejben ket meccs alatt szamos hibaval.
Újabb kör beellben, remélhetőleg nem megy a bajnoksag rovasara, hogy a fontos jatekosaink a seggukon veszik a levegőt.
Egyeni dolgok: viniciust könyörgöm takaritsuk el a gecibe, tragedia, erre nem lehet alapozni, rengeteg meccs es fontos pillanat fog elmenni ezen az ostoba agynelkuli, dekoncentralt nem is tudom min, ezer rossz megoldas melle jon egy jo (golpassz), de ez annyira keves egy topjatekosnak mondott embertol, mint Steveben a joindulat.
Mendi detto, tobbszor ott a nagy terület a vedo mogott, nem, visszafordul, mint anno higuaim. Haver ha ennyire egydimenzios sablon vagy, vagy faradt, akkor kerjed a cseret, vagy a szerzodesed felbontasat. Borzaszto bazmeg. Hany meccsen van, hogy atgurul a talpa alatt a labda, alapveto ladbakezelesi hibak, mintha egy fadarabbal erne a labdahoz? hat ez ezen a szinten mi?
Carvajal az carvajal, nincsenek illuziok, csak a szokasos.
Krosz sztem nem a csere miatt volt zabos, hanem mert kisköcsög kante allandoan a karjait hajigalva kozlekedett, mint valami retardalt vizfeju, aztan toni is belefutott egybe, semmi sargalap nyilvan. (Volt jatekosunk, akinel ez instant piros, akar a meccs 4. masodperceben)
Modric nem tudom mit eszik, de ennyi km-rel a lababan ennyi evesen nem tudom hogy birja.
Benzema megint eldontott egy parharcot, remélhetőleg akkor most mar tenyleg megkapja levandovszki a neki jaro aranylabdat......
A tobbiek atlag, no comment.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 13., szerda 6:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 13., szerda 6:46
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 13., szerda 0:33
Én a lövőcselénél felsikítottam bazmeg.RealAsensio írta:Es Courtois, 0-3-nal mit vedett????!??????4444?4?4?4realbeckham írta: Ezeket a meccseket szeretem a legjobban, mikor valami elbaszodik. Kezdo, taktika, makk, akármi. Ég a ház, majd szívből megcsinaljuk végül és mindenki földre rogy. Szív.
Igen, ilyenkor nem lehet aludni még óráig. Modric, fede, cama![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. április 13., szerda 0:32
Es Courtois, 0-3-nal mit vedett????!??????4444?4?4?4realbeckham írta: Ezeket a meccseket szeretem a legjobban, mikor valami elbaszodik. Kezdo, taktika, makk, akármi. Ég a ház, majd szívből megcsinaljuk végül és mindenki földre rogy. Szív.
Igen, ilyenkor nem lehet aludni még óráig. Modric, fede, cama![]()
![]()
HozzászólásSzerző: mexes » 2022. április 13., szerda 0:24
HozzászólásSzerző: flori » 2022. április 13., szerda 0:19
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem