RMCF: Akkor a max az utánpótlásban 180 körül lehet? Akkor erről az álmomról is letettem.

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. szeptember 7., vasárnap 17:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 7., vasárnap 17:43
Pintér nyilatkozta, hogy öt vedovel es 3 belsőkpvel játszanak, ezért gondolom így próbálja kompenzálni az ír taktikát. Alapvetően nem rossz ötlet, de nagyon kéne ebbe a rendszerbe Szalai, aki jobb célember , mint Nikolic...danianevem írta:Egyébként sincs normális szélső hátvédünk, így inkább tojunk rá egy jót és Dzsudzsiék majd levédekezik![]()
A kezdő nagyjából korrekt, legalábbis a kerethez képest, de ez a 3-5-2 most honnan jött? Túl támadó szelleműnek tűnik nekem, egyáltalán nem "Pintéres".
Na de mindegy, és: Hajrá Magyarok!!!
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. szeptember 7., vasárnap 17:38
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 7., vasárnap 17:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 7., vasárnap 17:25
Edzőmeccsunk se volt most. Pintér új hülyesége, de majd Dzsudzsak meg Gyurcso biztos jol fognak védekezni...poronty írta:Pintér meglátta a VB-n Holland 3-5-2-t és akkor most nekünk is az kell vagy felkészülési meccsen is játszottunk így?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 7., vasárnap 17:22
HozzászólásSzerző: poronty » 2014. szeptember 7., vasárnap 17:21
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. szeptember 7., vasárnap 17:07
Ki a f@szom ez a Balogh B?'shutterisland írta:na akkor kezdődik a selejtező.Gulácsi – Vanczák, Juhász, Lipták – Gyurcsó, Varga J., Tőzsér, Balogh B., Dzsudzsák – Nikolics, Rudolf
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 7., vasárnap 17:06
na akkor kezdődik a selejtező.Gulácsi – Vanczák, Juhász, Lipták – Gyurcsó, Varga J., Tőzsér, Balogh B., Dzsudzsák – Nikolics, Rudolf
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 7., vasárnap 14:55
Sok mindentől függhet,egyéb munkáktól is,beosztástól....stb.....szerintem 120-180 nettó között.Más: RMCF, tőled kérdezem, mert te szerintem tudod. Egy NB1 utánpótlásában dolgozó edző, vagy egy akadémián dolgozó edző mennyit keres kb.? Csak mert van egy srác, akiről tudom, hogy az Újpest utánpótlásában dolgozik, és nem megy neki rosszul.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. szeptember 7., vasárnap 13:39
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 7., vasárnap 13:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 7., vasárnap 12:53
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 7., vasárnap 12:22
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 7., vasárnap 12:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 7., vasárnap 12:00
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 7., vasárnap 11:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 7., vasárnap 11:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 7., vasárnap 11:36
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 7., vasárnap 11:23
Az egész hsz-t nagyon adom, de ezt kiemelném.Ezeken az összetartásokon kellene megtalálni a csapatunkat, persze jó magyar szokás szerint ezt is fúrják, ellenzik, itt egy ember aki ha a maga módján is, de dolgozni akar szívvel-lélekkel, na nehogy már. Jöjjön inkább egy tucat sehova sem kellő külföldi, sokszoros pénzért, aki magasról tesz a focinkra.
Sajnos úgy érzem, ha októberben esetleg megint csúnyán kikapunk Romániában, Pintért el is viheti a népharag, már most is kikezdik minden egyes döntését, nyilatkozatát. Aztán megint jöhet az 'új' projekt, a türelmi idő, akkor ez a selejtezősorozat már kuka, na de majd a következőn topon leszünk..a szokásos lemez.
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem