Heinemann-ban volt tavaly.sebydani írta: Srácok, roppant fontos kérdés, hátha van itt aki szokott Bécsből repülni. Az ottani duty freeben lehet venni Unicumot? A jäger nem érdekel, el se kezdjétek![]()

OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Re: OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én nem láttam még.sebydani írta: Srácok, roppant fontos kérdés, hátha van itt aki szokott Bécsből repülni. Az ottani duty freeben lehet venni Unicumot? A jäger nem érdekel, el se kezdjétek![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Srácok, roppant fontos kérdés, hátha van itt aki szokott Bécsből repülni. Az ottani duty freeben lehet venni Unicumot? A jäger nem érdekel, el se kezdjétek

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nálunk pont fordítva van. Yettel stabil, mint a beton, Telekommal meg állandóan problémák vannak. Város központjában első emeleten nincs térerő meg ilyenek...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez esetben nem kérdés, hogy telekomcart írta: Mondjuk itthon véletlenül pont kb forintra egyforma minden szolgáltató hasonló díjcsomagja valami miatt
Inflációt követő emelést is mindenki pont egyszerre lépi meg ugyan úgy 15 százalékkal

Mondjuk itthon véletlenül pont kb forintra egyforma minden szolgáltató hasonló díjcsomagja valami miatt

Inflációt követő emelést is mindenki pont egyszerre lépi meg ugyan úgy 15 százalékkal

- ___Samy___
Miota a telenorbol yettel lett, azota egy fos az egesz. Nekem sosem volt terero meg lefedettseg problemam, azota viszont folyamatosan. Es nem csak nalam van igy.
Osszessegeben en meg azert vagyok naluk, mert a korlatlan mobilnet naluk jon ki a legolcsobban, illetve nincs husegidom. Amugy mar reg koccoltam volna.
Osszessegeben en meg azert vagyok naluk, mert a korlatlan mobilnet naluk jon ki a legolcsobban, illetve nincs husegidom. Amugy mar reg koccoltam volna.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
15k-t fizetek korlatlan netre +2 sim kartyara es korlatlan beszelgetesre.nmate írta: Telekom olyan, mint az OTP a bankoknál, hiába drágább, mint a versenytársak, mindent egybevéve velük jár a legjobban az ember.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
KAG írta: madridom népe,
Yettel és Telekom, mint telefonszolgáltató, milyen?
Vodafone-nál most fog lejárni a hűség. Menekülnék...
Netből lecsúszik havi 10-15 gb átlagosan, percből pedig 200 a plafon.
Van valami ajánlott pakk, vagy átlagos bb csomag?
Yettel szornyu, sokszor elmegy a halozat. A net is hiaba 5 g, neha 1 perc, mire bedob egy oldalt. Lehet par honap es megoldodok a problema, de inkabb telekomot valaszd szerintem.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
madridom népe,
ZIDANE
- h3x0r
https://telex.hu/gazdasag/2023/01/24/el ... port-dragaRealista24 írta: Barilla teszta, otthon Interspar alap ara 1049 Ft, akcios ara 734 Ft.
Barilla teszta Ausztria alap ara 1,99 euro, akcios ara 0,99 euro.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Sziasztok! Biztos volt mar tema, de szerintem nem mostanaban, ugy hogy gondoltam megkerdezlek titeket. 
Hazimozi rendszerrol szeretnelek kifaggatni titeket. 5.1 vs 7.1? Markak, tapasztalatok, ajanlasok?
Most egy kis gyenge hangprojektorom van.
https://www.mall.hu/soundbar/samsung-hw ... w0EALw_wcB
Ami egyebkent nem OLYAN veszes, a melynyomo nagyon jo, sooot… de a tiszta hang nagyon halk, elvesz a melynyomo mellett. Koszonom elore is a valaszt, ha ir valaki!
A hozza tartozo tv, ha ez fontos egyaltalan:
https://online.auchan.hu/shop/samsung-u ... v.p-639613
Ui: 50 nm es padlasterbe kerulne, mozi, illetve ps szobaba.

Hazimozi rendszerrol szeretnelek kifaggatni titeket. 5.1 vs 7.1? Markak, tapasztalatok, ajanlasok?
Most egy kis gyenge hangprojektorom van.
https://www.mall.hu/soundbar/samsung-hw ... w0EALw_wcB
Ami egyebkent nem OLYAN veszes, a melynyomo nagyon jo, sooot… de a tiszta hang nagyon halk, elvesz a melynyomo mellett. Koszonom elore is a valaszt, ha ir valaki!

A hozza tartozo tv, ha ez fontos egyaltalan:
https://online.auchan.hu/shop/samsung-u ... v.p-639613
Ui: 50 nm es padlasterbe kerulne, mozi, illetve ps szobaba.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nyilvan, ma is ecsetfej meg nike polo a buliba susi nadraggal, vagy mezben lenni hetkoznap

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hehe meg most is beleillikHalfkey írta:És ugyanaz a korosztály - akkor.hehetheoriginal írta: Ebben csak az a vicces, hogy ugyanilyen stilusu típusú videot csinalnal a madridom arcokrol, ugyanezt kapnad vegeredmenykent, hasonlo fejekkel (mar azok alapjan akikkel személyesen talikaztunk valaha) csak kevesebb piros kek szinnel![]()
![]()
Ma meg fórum nagy része stabil egzisztenciával, sokan gyerekekkelmeg persze néhány közösségi számkivetett aki a hosszú kamionút alatt itt kap egy kis emberi szeretet és melegséget
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És ugyanaz a korosztály - akkor.hehetheoriginal írta: Ebben csak az a vicces, hogy ugyanilyen stilusu típusú videot csinalnal a madridom arcokrol, ugyanezt kapnad vegeredmenykent, hasonlo fejekkel (mar azok alapjan akikkel személyesen talikaztunk valaha) csak kevesebb piros kek szinnel![]()
![]()
Ma meg fórum nagy része stabil egzisztenciával, sokan gyerekekkel

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ebben csak az a vicces, hogy ugyanilyen stilusu típusú videot csinalnal a madridom arcokrol, ugyanezt kapnad vegeredmenykent, hasonlo fejekkel (mar azok alapjan akikkel személyesen talikaztunk valaha) csak kevesebb piros kek szinnel

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor is gaz volt, ne aggódj.'shutterisland írta: mai szemmel ultragaz a video, halistennek nem voltam benne.![]()
mondjuk azert megneznek egyet a madridom brigadrol is 2010-es kepekkel, szerintem lenne itt is egy-ket kinos pillanat.![]()

Amúgy emlékszem, Linkeltem ide és kaptam is a tiltast

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mai szemmel ultragaz a video, halistennek nem voltam benne.
mondjuk azert megneznek egyet a madridom brigadrol is 2010-es kepekkel, szerintem lenne itt is egy-ket kinos pillanat.

mondjuk azert megneznek egyet a madridom brigadrol is 2010-es kepekkel, szerintem lenne itt is egy-ket kinos pillanat.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Nem attól szurkoló valaki, hogy 1500 hszt ír / nap.ANDS írta:Nem azért halt ki. Nem bírták a barca rajongók, hogy a Xavi-Iniesta- Messi fénykorában világverő csapatukból egy Európa ligában bukdácsoló, nemzetközi színtéren jelentéktelen valami lett.ferni írta:
Bob egy igazi faszkalap volt ott mikor ez történt.
Hetekig összevissza betűméretekkel meg színekkel írt, meg fejjel lefelé meg minden amit el tudsz kèpzelni, a lényeg hogy olvashatatlan legyen alapból a kommentje.
A modik meg nem rakták ki a faszba, mert NEM VOLT BENNE A SZABÁLYZATBAN hogy ilyet nem lehet és hetekig nyíltan lázadt a moderátorok ellen így, akik meg nem csináltak semmit ez ellen. Kis naivak hittek a demokráciában![]()
Bob meg még duzogott mikor rászóltak és kajak hivatkozott a szabályzatra és csinálta tovább![]()
Azt csodálkozunk hogy kihalt az az oldal olyan moderálás mellett![]()
Az is benne lehet, hogy páran felnőttek, család , gyerek stb.
Aki még csak a sikerek alatt irogatott az jobb, hogy nem is most, hogy nincs csúcson a csapat.