Az ilyenek terén már amúgy is van tapasztalatunk.Anis írta:Jó szokás szerint Mangalánál is csak a 56,67% van a Portonál, a többi egy cégé!

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 14., szerda 16:12
Az ilyenek terén már amúgy is van tapasztalatunk.Anis írta:Jó szokás szerint Mangalánál is csak a 56,67% van a Portonál, a többi egy cégé!
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. május 14., szerda 16:10
Vidal a műtét után nem lenne hatalmas lutri? Szerintem ezért nem ragaszkodik hozzá a Juve. Ő már nem kell ide, 2 éve kellett volna hozni.hehe írta:na, a juve kiemelten ragaszkodik pogbához, vidalért viszont hallgatnának meg ajánlatokat.
a barca és mi is jelentkeztünk, alexis sanchez vagy morata csökkentheti az árát.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 14., szerda 16:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 14., szerda 16:01
szerintem megőrültélhehe írta:ez a mangala ez vmi náci orvos, nem?![]()
sose hallottam róla, jófajta?
gyors, erős, robbanékony, übertehcnikás, okos?
ha ezek közül csak egyet nem teljesít, akkor nem kell, mert nem leszünk vele jobbak.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 14., szerda 16:00
hehe írta:ez a mangala ez vmi náci orvos, nem?![]()
sose hallottam róla, jófajta?
gyors, erős, robbanékony, übertehcnikás, okos?
ha ezek közül csak egyet nem teljesít, akkor nem kell, mert nem leszünk vele jobbak.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 14., szerda 15:56
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 14., szerda 15:42
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 14., szerda 15:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 14., szerda 14:48
hát én bekakilok ha ezért a két jómadárért kapnánk 60at összesen, már az 50et is aláírnámh3x0r írta: Szerintem nagyjabol kijonne Khedira + Morata arabol. (amennyiben igazak a hirek hogy Khedira 40, Morata 20)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. május 14., szerda 14:23
Szerintem nagyjabol kijonne Khedira + Morata arabol. (amennyiben igazak a hirek hogy Khedira 40, Morata 20)Realista24 írta:mert Pogba drága
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. május 14., szerda 14:14
Mangala minek? mondjuk ahogy nézem nagy haszna, hogy tud a baloson is játszani, de amúgy középső védő. most épp pech hogy Pepe és Varane is sérüléssel bajlódik, de ez remélhetőleg nem lesz mindig. de nem lennék elkeseredve ha jönne - fél Anglia is vinné...Realista24 írta:Most már téma a Realnál is Mangala, Kondogbia is újra szóba került, mert Pogba drága és persze továbbra is Suarez viszi a prímet, igaz már barátságosabb összegről olvasni, 70 millió euró.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 14., szerda 7:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 14., szerda 6:48
HozzászólásSzerző: termon » 2014. május 14., szerda 2:00
DM, Pogba, Isco, Casemiro kb 3:3:2:1 arányban elosztva a játékperceket, nekem annyira adja magát ez az egészrashidm írta:Van benne valami. Mondjuk, ha azt vesszük: kellene találni még 2-3 modricot, és meglenne a középpálya.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. május 14., szerda 1:53
Van benne valami. Mondjuk, ha azt vesszük: kellene találni még 2-3 modricot, és meglenne a középpálya.termon írta:én vagyok az egyetlen aki szerint már rég a csapatban van alonso utódja? MODRIC emberek, az erőnléte emberfeletti, a passzai hajszálpontosak, marha jól szerel, a mérete ellenére kemény mint a kád széle, nem veszti el az eszét, átlátja a játékot és a pályát, képes akciókat teremteni a semmiből, tapasztalt... nem értem, született irányító és van benne még legalább 5 év
HozzászólásSzerző: termon » 2014. május 14., szerda 1:33
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 13., kedd 20:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 13., kedd 20:48
HozzászólásSzerző: sander » 2014. május 13., kedd 20:47
Carlo mindig "szerette" ha van a csapatában mélységi irányító szóval szerintem megmarad a rendszer eme része. Arra azért nagyon kíváncsi leszek hogy ha nem lesz Xabi akkor mi lesz. Személy szerint én is Verrattit tartom leginkább esélyesnek arra hogy nagyon magas szinten tudjon majd egyszer játszani (itt viszont kiemelt szerepe lehet annak a szerződésnek ami miatt nem igazolhatunk a PSG-ből már persze ha létezik ilyen szerződés). Amennyiben Pogba-t sikerül leigazolni úgy abban az esetben lehetséges hogy Carlo megpróbálja a 3 embert vonalban játszatni. A kérdés csak az hogy mennyire sikerül így összekötni a védősort és a támadókat, illetve hogy melyik játékos meddig mehet és ki biztosítson ha baj van. Erre mondjuk szerintem Pogba tökéletes lehet. Mivel magabiztosan szerel és passzol egész gyors is szóval futni is tud. Én valahogy így képzelném el amit említettem :R.M.C.F írta: de attól függ hogy maradna e ez a rendszer mélységi irányítóval. illarra lett volna alonso utódja de gondok akadtak. mást nem tudok. verratti még kevés. lehetne 3 jobban vonalba játszó akik közül DM feljebb is léphetne ahogy szokott . akkor pogba. de pogbáról írtam terjedelemesen és kifejtettem mi lehet vele a gond.
vidal esetleg.
HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. május 13., kedd 20:17
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem