Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Marcan van egy hir Pepével kapcsolatban! Rádobtam egy forditást, és valami olyasmi a lényeg, hogy nem úgy gyógyul ahogy kéne, igy veszélyben a döntőben való szereplése...

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most olvasom csak ezt a DM-es hírt. 32M font? meg majd hét elején 45M font? Szegény Wenger.. kiadna most DM-ért ennyi pénzt miközbe tavaly megvette az elmúlt 40év legjobb 10esét. Nagyjából ugyanennyi korpáért.
Di María-t semmi kép sem szabad eladni egy ilyen év után, viszont ha ő nagyon menni akarna(ami amúgy szerintem nem fog bekövetkezni) 60M euro/font alatt sehova nem mehet, még nyaralni se.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
DavieS írta:Ezeket szerintem hagyjuk, több ezren(!!!!!) még a mai napig csukott szemmel követelik vissza Kakát és Öezilt...Géci írta:Haha... Már megszoktam. A baj az, hogy vagyok olyan hülye, hogy elolvasom a face kommenteket is, amiken feltoszom az agyam...![]()
A drukkerek zöme,totálisan vak a focihoz,de ez igy normális....ebben semmi baj sincsen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
CR lő 40-et, Suarez meg 25-öt a Poolban. :ĐRealista24 írta:Suarez már most haverkodik, mi lesz itt jövőre?Suarez: “Remélem Cristiano nem lő gólt a hétvégén. Ő a világ egyik legjobb játékosa, és mindketten harcolunk az Aranycipőért. Azt soha nem kívánom egyetlen játékosnak sem, hogy ne tudjon pályára lépni, ha gólt lő az Espanyol ellen, az számomra nagy kár lenne, de nem fogok megőrülni miatta” – az uruguayi csatárért egyes források szerint a Királyi Gárda egy 85 millió eurós ajánlatot tesz majd a nyáron.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
reméljük nem, mert még a végén ők kezdenek a döntőbenGéci írta:Akkor nyert a cserepad?Csabi írta:Ma kemeny edzomeccs volt az edzesen. Illarra a kezdokkel jatszott egy csapatban, azaz szinte biztos hogy o lesz a donton.![]()

és khedira emelné fel a tizediket

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Suarez már most haverkodik, mi lesz itt jövőre?Suarez: “Remélem Cristiano nem lő gólt a hétvégén. Ő a világ egyik legjobb játékosa, és mindketten harcolunk az Aranycipőért. Azt soha nem kívánom egyetlen játékosnak sem, hogy ne tudjon pályára lépni, ha gólt lő az Espanyol ellen, az számomra nagy kár lenne, de nem fogok megőrülni miatta” – az uruguayi csatárért egyes források szerint a Királyi Gárda egy 85 millió eurós ajánlatot tesz majd a nyáron.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Akkor nyert a cserepad?Csabi írta:Ma kemeny edzomeccs volt az edzesen. Illarra a kezdokkel jatszott egy csapatban, azaz szinte biztos hogy o lesz a donton.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kedvenc:
céronaldo hajszolja ezt a kupacszar aranycipőt, ezért megsérül hétvégén
aztán az atma behúzza a csempiönsipet és a béellt is
céronaldo meg már másnap edz még keményebben, mint valaha, közben meg csak egy fél pillanatig gondolkodni kellett volna
céronaldo hajszolja ezt a kupacszar aranycipőt, ezért megsérül hétvégén

aztán az atma behúzza a csempiönsipet és a béellt is

céronaldo meg már másnap edz még keményebben, mint valaha, közben meg csak egy fél pillanatig gondolkodni kellett volna

- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Ezeket szerintem hagyjuk, több ezren(!!!!!) még a mai napig csukott szemmel követelik vissza Kakát és Öezilt...Géci írta:Haha... Már megszoktam. A baj az, hogy vagyok olyan hülye, hogy elolvasom a face kommenteket is, amiken feltoszom az agyam...

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most már csak azt nem értem, hogy ezt miért csak ilyenkor 'erőlteti' a Don? 4 meccsünk volt vissza a bajnokságból miután kiderült nem lesz Xabi a döntőn. Onnantól kezdve már a helyettest kellett volna kutatnia a csapatba. Erre most játszat edző meccseket Illaraval kiegészülve de gondolom megint úgy, hogy Alonso mellett volt végig.Csabi írta:Ma kemeny edzomeccs volt az edzesen. Illarra a kezdokkel jatszott egy csapatban, azaz szinte biztos hogy o lesz a donton.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Jó kis játékos Rakitic én örülnék neki, de 40 milliót nem adnék a csókkirályért!

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Akkor emberelőnyben kezd az Atletico...Csabi írta:Ma kemeny edzomeccs volt az edzesen. Illarra a kezdokkel jatszott egy csapatban, azaz szinte biztos hogy o lesz a donton.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Ma kemeny edzomeccs volt az edzesen. Illarra a kezdokkel jatszott egy csapatban, azaz szinte biztos hogy o lesz a donton.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hát igen,a facebook...Amikor a srác közli,hogy Moratának mindenképp maradni kéne,mert ő Real szint,és hogy kár volt Higu-t eladni,mert ő egy igazi sztár...Géci írta: Haha... Már megszoktam. A baj az, hogy vagyok olyan hülye, hogy elolvasom a face kommenteket is, amiken feltoszom az agyam...

-
Haha... Már megszoktam. A baj az, hogy vagyok olyan hülye, hogy elolvasom a face kommenteket is, amiken feltoszom az agyam...Csabi írta:aki unalmas szar átigazolási szezonokat akar szurkoljon az internek.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
aki unalmas szar átigazolási szezonokat akar szurkoljon az internek.

-
Jó nyárnak nézünk elébe... Benyát már a fél világ megvette kb. A leggyakoribb a Benya--->PSG, Cavani--->Pool, Suarez--->Madrid. Hihető is lenne, csak éppen szerintem értelme nincs. Cavani miért menne? Benya miért menne? Suarez meg szerintem egy évet még marad. Meglesi mire megy a Poolal a BL-ben szerintem. Fogadni mernék, hogy nem lesz itt semmilyen Suarez. Hamarabb hozza ide Carlo, Ibrát levezetni...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogyan nyerhettek ellenük?
“Ugyanúgy kell játszanunk, ahogy az elmúlt mérkőzéseken.

Csak azt ne, könyörgöm
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Mondhatjuk hogy igen. Amíg nem a saját kezükben van a sorsuk addig nagyon számít hogy hogyan teljesít a másik. De hogy kitérjek arra amit kijelöltél. Igen hála nekik.... mert 9 pont volt a szezon bizonyos részében a Barca és a Real közti különbség a Barca javára, és akkoriban nem úgy tűnt hogy le fogjuk tudni dolgozni ezt a hátrányt. Voltak azért jelek hogy a Barca is fog veszíteni pontokat de azt korántsem gondolta volna senki hogy ennyit, főleg mert az utóbbi években is nagyon kevés meccsen nem tudták hozni a három pontot. Mondjuk ehhez hozzá tartozik az is hogy januárban és februárban szinte végig győzelmi szériában voltunk. Carlonak majdnem sikerült beírni magát a történelemkönyvekbe a veretlenségi szériával. Nagyon jók voltunk de ettől függetlenül az is kellett hogy a Barca is veszítsen pontokat. Ezért is írtam azt hogy 9 pontot ledolgozni nem csak rajtunk múlt. Ha mondjuk az utolsó fordulóban az kellene nekünk hogy a Barca - Atletico meccs döntetlen legyen hogy mi legyünk a bajnokok akkor ki kellene mondani hogy hála az egyik (vagy mindkét csapatnak) hogy bajnokok lettünk.Realista24 írta:Akkor most az egyikük nekünk hála nyeri meg a bajnokságot?hála nekik
És igen az egyikük nekünk hála nyeri meg a bajnokságot mert a mi kezünkben volt az egész bajnokság de a Barca és a Sevilla elleni gyenge eredmények miatt kicsúszott a kezünkből a gyeplő, valamint a szezon eleji gyenge játékunk is nagyon befolyásolja a jelenlegi helyzetet. Ha ott nem kerültünk volna ekkora hátrányba már rég sorfalat álltak volna nekünk.
msot akkor Rakiticet a Carricoval együtt kell megvenni ?
lehet nem tudnak elszakadni egymástól