Hát...Realista24 írta:"I am sorry that some people from Barca are not here but that's understandable."

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 9., hétfő 22:09
Hát...Realista24 írta:"I am sorry that some people from Barca are not here but that's understandable."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 21:37
"I am sorry that some people from Barca are not here but that's understandable."rashidm írta:Mit mondott a végén?Realista24 írta:Na, mindegy lószart megnyertél, azaz nullán vagy újra. Kezdjél el szépen csúcsformába kerülni, mert ha beégünk év végére, a mai utolsó mondatoddal fognak kicsinálni a Barcások.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 9., hétfő 21:36
Mit mondott a végén?Realista24 írta:Na, mindegy lószart megnyertél, azaz nullán vagy újra. Kezdjél el szépen csúcsformába kerülni, mert ha beégünk év végére, a mai utolsó mondatoddal fognak kicsinálni a Barcások.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 9., hétfő 20:42
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. január 5., csütörtök 17:33
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2017. január 5., csütörtök 14:19
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. január 5., csütörtök 13:01
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. január 5., csütörtök 13:00
En nem arrol beszeltem hogy jon egy giga ajanlat es kirugdossuk az ajton mert kell a love. Irtam hogy HA menni akar.Realista24 írta:Mert az lebegjen a játékosok előtt, hogy ha leteszel valami igazán maradandót, akkor megbecsülést kapsz, nem pedig az első giga ajánlatért eladunk.sonic írta: Ha menni akar miert menjen ingyen? Marmint amig penzt adbak a jatekjogaert es szerzodese van addig hulyek lennenk ingyen elengedni... szerintem.
Maradjon. Ha menni akar akkor meg kb sorba fognak allni az ajanlatokkal.
Mert akár menni akar, akár nem, úgyis az lenne a vége, hogy a Real kiárulta az élő legendáját, tökmindegy, hogy ki mit mondana.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 5., csütörtök 12:25
De ez a megítélés addig nem fog változni, amíg nem vonul innen vissza egy legenda. Tegyük hozzá félig-meddig jogosan. Mert a Salgado-Hierro-Raúl-Casillas sornál is meg lehetett volna szebben oldani, viszont a klubot is meg lehet érteni. Ilyen eredmény kényszer mellett nem lehet "pátyolgatni" a legendákat. Ez nem hiszem, hogy CRnél fog változni, inkább Ramosnál látom, hogy össze jöhet egy Zidane féle búcsú. Úgyhogy lesz itt még köpködés bőven.Realista24 írta:Mert akár menni akar, akár nem, úgyis az lenne a vége, hogy a Real kiárulta az élő legendáját, tökmindegy, hogy ki mit mondana.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 5., csütörtök 12:16
Mert az lebegjen a játékosok előtt, hogy ha leteszel valami igazán maradandót, akkor megbecsülést kapsz, nem pedig az első giga ajánlatért eladunk.sonic írta:Ha menni akar miert menjen ingyen? Marmint amig penzt adbak a jatekjogaert es szerzodese van addig hulyek lennenk ingyen elengedni... szerintem.Realista24 írta:Ha menni akar, menjen. De ingyen.
Az mar mas kerdes hogy nem akar.
Maradjon. Ha menni akar akkor meg kb sorba fognak allni az ajanlatokkal.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. január 5., csütörtök 12:00
Ha menni akar miert menjen ingyen? Marmint amig penzt adbak a jatekjogaert es szerzodese van addig hulyek lennenk ingyen elengedni... szerintem.Realista24 írta:Ha menni akar, menjen. De ingyen.
Az mar mas kerdes hogy nem akar.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. január 1., vasárnap 21:52
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 31., szombat 11:37
realistahuni írta:Eléggé csalódottan látom a szavazás állását.
Azért álljon meg a menet, illene egy legendát mostmár méltóképpen búcsúztatni.
Nem beszélve arról, hogy egy ilyen biznisz után feje tetejére állna az egész sportág.
Persze ez Cén is múlik, hogy mit akar, de ha rajtam múlna innen vonulna vissza, és én sem vagyok nagy fanja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 31., szombat 11:01
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. december 31., szombat 10:57
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 30., péntek 17:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 30., péntek 17:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 30., péntek 16:50
Fizetési sapkát bruttóban meghatározni, különböző adok mellett nem túl okos gondolat. Akkor inkabb nettó 10.BBeno írta:az a baj hogy ezt a fizetési sapkát nem lehet globálisan bevezetni. szervezetenként esetleg lehet de kínára ez akkor sem vonatkozna és így mégnagyobb előnyt szereznének ha rajtuk kívül az összes európai csapatban max bruttó 20 millió lenne a fizetés. nálam ez lenne a tető. bár jobban tetszene a régi raul-iker féle időből a max 6(?) nettó de ezzel a 20 bruttóval kiegyeznék.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 30., péntek 15:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 30., péntek 14:31
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem