- új igazolások szuperdrágán
- pár játékosnak fizuemelés
- bónuszok
- pár 1-2 éve vett játékos szerződésének a bónuszai
Persze a kasszába is beesik azért némi della

Vidaly y Mandzukics és a lényegi dolgokkal meg is volnánk.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. május 26., hétfő 18:10
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. május 26., hétfő 18:02
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 26., hétfő 15:59
puszi akart lenni, ami elcsúszott, ha telibe ment volna, akkor lehetne buzázni, de egyértelműen mellément, eléggé mellélordgabi írta:Elcsattant egy csók a közvetlenül mellette lévõ csapattárssal, amikor ünnepelték az EL gyõzelmet - ennyi a történet, aki lemaradt volna...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. május 26., hétfő 15:51
én lemaradtam...azért egy csók nem csak "ennyi"...lordgabi írta:Elcsattant egy csók a közvetlenül mellette lévõ csapattárssal, amikor ünnepelték az EL gyõzelmet - ennyi a történet, aki lemaradt volna...
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 26., hétfő 15:34
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 26., hétfő 15:34
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 26., hétfő 15:02
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. május 26., hétfő 14:42
realbeckham írta:Amúgy Rakitic most kajak buzsi? Nincs neki felesége, vagy ivadéka? -mondjuk Eltonnak is van gyerkőc.
Tehát feleségül vette Raquel Maurit tavaly, és született egy Althea nevű kislányuk.Wikipédia írta:Rakitić married Raquel Mauri in April 2013 in Sevilla, Spain, after two years of dating. In July 2013, their daughter, Althea, was born.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. május 26., hétfő 14:20
Engem valahogy soha nem érdekeltek ezek túlzottan. Nem mondom, húzom a szám, mint pl.: Bale-nél is húztam ,de nem nyafogok a lóvé miatt.Suarezt még elhoznám azért,biztos ami biztos alapon,csak az a gond,hogy irreálisan sokat kérnek érte (mint mindig,ha a Real akar vásárolni...).
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 26., hétfő 13:22
Majd ha visszavonul.A mai foci sajnos erről (is) szól...DavieS írta:Érdekes lesz Cé számára ez a VB, 1.5 hónapja sérült, erre már most a szedik össze a portugálok a csapatot...kérdés mikor fog kicsit pihenni?![]()
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. május 26., hétfő 13:15
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. május 26., hétfő 13:05
Ha néztél Bayern meccseket meg Juve meccseket akkor rájössz miről beszélek. Kroos a sérülések miatt mélységi irányítót játszott , ő helyezkedett leghátrébb a csapatban . Osztogatott, nagyon jó labdákat adott és egyre jobb a helyezkedése. Mivel nem egy villámléptű , ezért gondolom hogy Guardiola elég jó posztot talált ki neki , ahol beválni látszik.volt írta:Pogba támadó szellemű, akkor Kroos mi?oroszisti írta:Pogba meg elég támadó szellemű. Nekünk ha kell valaki az Xabi pótlására kell. Vidal,Kroos párosból választanék
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. május 26., hétfő 13:02
itt az AS videója a stadionbólToti írta:a kurva anytok!!!
![]()
kb sztem ezt üvöltötte mindenki.
mekkora hangrobbanás bazdmeg. hideg kirázott. azok ott mit élhettek át?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 26., hétfő 12:49
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 26., hétfő 12:43
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. május 26., hétfő 12:39
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 26., hétfő 12:33
alapjában véve igazad van, az elv jó, de vannak szituációk amikor kivitelezhetetlen. Ha nincs elég lóvéd arra aki előrelépést jelentene a kezdőben, vagy rosszabb esetben senki sincs ilyen, akkor csak egy lehetőséged van hogy jobbá tedd a csapatot:hehe írta:az elv, hogy nem padra igazolsz, hanem a kezdőcsapatot akarod jobbá tenni.
ezzel erősödik a pad is, de külön padra igazi vérbeli barom az, aki igazolna,
HozzászólásSzerző: volt » 2014. május 26., hétfő 12:23
Pogba támadó szellemű, akkor Kroos mi?oroszisti írta:Pogba meg elég támadó szellemű. Nekünk ha kell valaki az Xabi pótlására kell. Vidal,Kroos párosból választanék
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. május 26., hétfő 12:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. május 26., hétfő 12:08
szerintem meg olyan, akivel erősebbek lehetünk. Nem mondom, hogy nélkülözhetetlen lenne a csapatszámára, de tuti sokszor lehetne a hasznunkra, akár rotációval, akár bizonyos formációknál.hehe írta:tényleg nem értitek, nem baj
az elv, hogy nem padra igazolsz, hanem a kezdőcsapatot akarod jobbá tenni.
ezzel erősödik a pad is, de külön padra igazi vérbeli barom az, aki igazolna, pláne amilyen árak vannak.
pl egy rakiticnek semmi értelme, mert a kezdőbe nem fér be, nem leszünk vele erősebbek.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem