Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. november 6., szerda 18:00

Olyan gondom lenne, hogy az androidos sony telómat valamiért nem látja a gépem.
Eddig csatlakoztattam, lenyomtam a telefonon a kihagyás fület és látta a gép, tudtam másolgatni...
Most ugyanezt csinálom, de semmi, ez a sony pc companion bejön, telepítené a telefonról, utána meg azt írja, hogy nincs csatlakoztatva, holott van ááá...
Kábel tuti jó.
Valakinek vmi ötlet? :)

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 3., vasárnap 20:08

Az utóbbi időben elég sok programot telepítettem telefonra, amik egy része bekapcsolásakor automatikusan elindulnak, ezért az aksit is eléggé fogyasszák. Nem tudnátok ajánlani olyan programot, amivel beállíthatom mi induljon el és mi nem? (Androidra)

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 2., szombat 15:48

akkor jó :mrgreen:
köszöntem skacok
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. november 2., szombat 15:47

Az lenne a módja a telepítésnek :)

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 2., szombat 15:45

ha elindítom a telepítőt ez fogad
most ha újraindítom a gépet, és bebootoltatom a telepítő dvd-t, az megoldaná ezt a helyzetet?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. november 2., szombat 15:41

Ha rákeresel a googleban a típusra, akkor meg lehet nézni. Amúgy 64 bites.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 2., szombat 15:40

egyébként a teljesítményadatok és eszközök menüpontnál a rendszer alatt azt írja, hogy a 64 bites működésre képes

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 2., szombat 15:29

lehet vak vagyok, de nem látom, hogy hol írja ezt
gondolom a cpu-z felirat melletti az nem az lenne

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 2., szombat 15:22

___Samy___ írta:most van a laptopomon egy 32 bites win7, de szeretnék felrakni egy win 8-at, viszont 64 biteset
kivitelezhető ez a dolog? :hmmm:
mert ugye telepítés megkezdése előtt azonnal hibaüzenetet kapok
Cpuz programmal meg tudod nezni, hogy a processzorod 32 (x86-nak irja) vagy 64 bites.
Ha 64 bites, akkor 32(x86) es 64 bites windowst is telepithetsz. Ha viszont csak 32 bites, akkor csak 32-es windowst rakhatsz fel, a 64 bites windows telepitoje el se indul.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 2., szombat 15:15

most van a laptopomon egy 32 bites win7, de szeretnék felrakni egy win 8-at, viszont 64 biteset
kivitelezhető ez a dolog? :hmmm:
mert ugye telepítés megkezdése előtt azonnal hibaüzenetet kapok

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. október 31., csütörtök 9:19

Pipita írta:Meg akarok tanulni programozni. :mrgreen:

Melyik nyelvet lenne érdemes, és miért? Előnyök/hátrányok, bármi tanács esetleg?

JavaScript legalapabb alapjairól van már némi fogalmam, talán.
Programoztál már valaha, suliban vagy akárhol?

Attól függ mi érdekel, mit szeretnél programozni... webes felület html/css, php..vagy programok inkább, c-ben tanítják a legtöbb helyen az alapokat, de Java-t ajánlom. De lehetsz akár android v ios app developer is, gondolom nem kell mondani miért :) A java az egyik legkeresettebb, csak nézd meg az álláshirdetéseket.

A lényeg sztem h érdekeljen valamilyen szinten és persze szánj rá időt, olvass sokat. Java-hoz konkrétan tudom ajánlani a Thinking in java könyvet, épp ebből tanulok, de az online tutorial is nagyon jó :)

JavaScript is lehet akár, ha tetszett és már megy is valamilyen szinten.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 29., kedd 16:09

Add fel, undorító mind. :lol: Assembly meg C/C++ egy nagy szar. Kár, hogy kötelezően tanulom... Mondjuk én "csak" villamosmérnöknek tanulok, szóval ilyen mélységben kell progoznom...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. október 29., kedd 16:05

Meg akarok tanulni programozni. :mrgreen:

Melyik nyelvet lenne érdemes, és miért? Előnyök/hátrányok, bármi tanács esetleg?

JavaScript legalapabb alapjairól van már némi fogalmam, talán.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 24., csütörtök 22:56

kellene 50 db dvd, hol tudnám ezt a legolcsóbban beszerezni neten? persze azért ne vmi noname márka legyen :mrgreen:

fringsquad
Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
Kedvenc csapatod: rm

HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. október 23., szerda 19:10

Mindenesetre nekem hányingerem van ettől az iPhone felhajtástól, minden második majomnak - legyen az plasztik-celeb picsa vagy alfahím, újgazdag **** - iPhone 4 van a kezében, mindegyik ezzel menőzik, merthogy ájfón. És ráadásul egész nap azt a szar nyomkodják, instagram, facebook, twitter, viber meg faszom öcccse. Sajnos van 1-2 ilyen ismerősöm. Herótom van ettől. De mint telefon tényleg csúcsminőség.
nekem nem menőzésből kellene.. inkább azért, h ez is ne ölje az idegeimet, h mikor kellene menjen akkor nem megy.
és gondoltam, h itt lesz black friday s azért 20% kedvezmény körül szerintem biztos lesz.. ilyenkor azért érdemes venni egyet.
carvajal.bale.vidal.jesé

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. október 23., szerda 19:00

fringsquad írta:egy iphone 4s-en gondolkozok :hmmm:
viszont nem tudom mennyire érné meg, azért akárhogy nézem nem egy olcsó telefon és ha jól vagyok informálódva akkor az alkalmazásokhoz, képekhez, zenékhez nem lehet ingyen hozzáférni, szóval azokat is meg kell vásárolni. javítsatok ki, ha tévedek.

és ha már jó drágán megveszem (mert szerintem igen is drága..) akkor remélem minőséget veszek ami 2-3 év után is jól funkciónál, és nem kell váltani. szóval szerintetek mennyire érdemes beruházni egyre?

jöhet akármilyen vélemény...
Ha te is be akarsz állni a sorba, akkor hajrá... :D

De tény, hogy kevés olyan jó telefon van a piacon, mint az iPhone 4s, mármint minőségre. Árban még mindig elég sok. Még a sima 4 is. Én viszont úgy tudom, hogy nem kell fizetni az appokért, a zenéket meg szimplán felpakolod rá iTunes-szal (ami mondjuk ritka fos szerintem). De ezekkel kapcsolatban annyira én sem vagyok képben.

Mindenesetre nekem hányingerem van ettől az iPhone felhajtástól, minden második majomnak - legyen az plasztik-celeb picsa vagy alfahím, újgazdag **** - iPhone 4 van a kezében, mindegyik ezzel menőzik, merthogy ájfón. És ráadásul egész nap azt a szar nyomkodják, instagram, facebook, twitter, viber meg faszom öcccse. Sajnos van 1-2 ilyen ismerősöm. Herótom van ettől. De mint telefon tényleg csúcsminőség.

fringsquad
Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
Kedvenc csapatod: rm

HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. október 23., szerda 18:52

jó pár hete elhatároztam, h szeretnék beújítani egy új telefont black friday alkalmából.

jelenleg egy galaxy acem van. 3 éves lesz karácsonykor és hát az idő biza megviselte. sokszor sima nettezéstől és összeomlik még az alap böngésző is, van mikor annyira lefagy, h kikapcsol, az aku se bírja úgy ahogy kellene.

egy iphone 4s-en gondolkozok :hmmm:
viszont nem tudom mennyire érné meg, azért akárhogy nézem nem egy olcsó telefon és ha jól vagyok informálódva akkor az alkalmazásokhoz, képekhez, zenékhez nem lehet ingyen hozzáférni, szóval azokat is meg kell vásárolni. javítsatok ki, ha tévedek.

és ha már jó drágán megveszem (mert szerintem igen is drága..) akkor remélem minőséget veszek ami 2-3 év után is jól funkciónál, és nem kell váltani. szóval szerintetek mennyire érdemes beruházni egyre?

jöhet akármilyen vélemény...
carvajal.bale.vidal.jesé

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 18., péntek 23:48

Man of Steel magyar szinkronja milyen?

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. október 18., péntek 17:59

Zsír, köszi. :mrgreen:

Idegesít, nem tudok vigyázni rá, mindig tönkre megy (nyilván ez rajtam múlik). Nem szeretem.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. október 18., péntek 17:55

Pipita írta:Van olyan okostelefon, ami nem érintőképernyős?

Blackberryk és néhány Nokia.

De mi a bajod az érintőképernyővel?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Vissza: