poronty írta:Nem kell emiatt hőbörögni meg neheztelni az arabra vagy a francia bohócra. Ebben az esetben nem ők "csicskítják" Perezt, hanem Perez papa saját magát. Korábban is ugyanígy határidőt kellett volna szabni, hogy meddig várunk a teknősre, ahogy idén. Aztán simán kinézem az öregből, hogy annyira rá van függve a franciára, hogy ezzel a saját sírját ássa meg, ha megint kivár, mert kitalálják anyucival, hogy nekik kell egy kis idő még gondolkodni, meg majd, ha kiestek a BL-ből eldöntik mit akarnak, meg nekik senki ne adjon határidőt semmire.Erre nem is gondoltam, de simán benne lehet a pakliban, hogy így akarják Perez apót becsicskítani... Aztán megint aláír egy jó vaskos szerződést a PSG-vel.. Lehet hogy a szerződése lejárta előtt pár nappal, addig meg csámcsogjon a világ... ezekből még ki is nézném.
Annyiszor nemet mondott már ez a nyomorult, hogy rég hagyni kéne a picsába, ha megint átbasszák Perezt azt már rég nem lehet senkire kenni csak Perezre. Konkrétan házhoz megy a pofonért, ha nem tartja magát ehhez a határidős dologhoz, amit az újságok belengettek.
Én is ezt gondolom.
Adni egy határidőt mondjuk július 15.-így egy vaskos szerződésre aztán ha az nem akkor elfelejteni örökre.
CR saga tartott kb.. 2 nyárig. 2008as, utána 2009 nyár elején bemutatás, Kaká szintén. 1- 2 nyár elment ezekre a dolgokra anno, ahogy hehe írja, még Calderón idejében, de utána zárt a műsor. Na itt ez már 2021 nyara óta tart, akkor Leonardo konkrétan kimondta egy sajtótájékoztatón, h Mbappé menni akar, és akkor még nem említettem a 2017es nyarat. 2022-ben óriási balhé mellett hosszabbított, tavaly nyáron kibaszták még az utazókeretből is. Azért a korábbi gigászok mellett ekkora színház nem volt.
Ez egy jó 3-4 nyarat felölelő saga.
Ha még húzzuk tovább, akkor Perez csak magára vessen.