Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 7., szerda 8:48

Pad'em írta:
nzooli93 írta: Ennyi meghasadt szív emojit egész életemben nem lattam,mint most Romano posztjainal 😟😟💔
Mennyire szánalmas a Facebook oldala. 50 db nyilatkozat meg social poszt Barcásoktól, 1 (!) db poszt a győztes oldalról, egy Frattesi 1 soros. Csinálhatná kevésbé egyértelműen ez a gyökér :lol:

A kopkodos Inigorol persze nem rak ki videot, mint anno Bellinghamrol, amikor magyarazott a bironak.

Vagy Acerbirol, aki ketszer legyozte a hererakot, apukaja halala utan alkoholista lett, egy olyan serulesbol tert vissza, ami utan mindenki azt josolta, hogy vissza fog vonulni. Legalabbis en nem lattam errol posztot..

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 7., szerda 8:43

nzooli93 írta: Ennyi meghasadt szív emojit egész életemben nem lattam,mint most Romano posztjainal 😟😟💔
Mennyire szánalmas a Facebook oldala. 50 db nyilatkozat meg social poszt Barcásoktól, 1 (!) db poszt a győztes oldalról, egy Frattesi 1 soros. Csinálhatná kevésbé egyértelműen ez a gyökér :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 7., szerda 8:41

KAG írta: Tehat vagy gyoznek, vagy kikapnak.
ez aztan a nagy joslat :mrgreen:
Nem mind1 hogy eggyel picsáznak el mint a kupa döntőben, vagy megint felmossák a pályát velünk. Én erre gondoltam. :D

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 7., szerda 8:40

Hetvegen nagyon el kell picsazni oket, en mar bekeszitettem a nagytetes szelvenyem. Egy vesevel is lehet teljes eletet elni legrosszabb esetben. :kalapos:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 7., szerda 8:33

Ennyi meghasadt szív emojit egész életemben nem lattam,mint most Romano posztjainal 😟😟💔

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 7., szerda 8:33

KAG írta:
TheBull6 írta: Nagyon nyomja most minden játékos mindenhol a büszke vagyok a csapatra meg hogy a csapat tagja lehetek, meg hogy sok siker vár ránk, stb-stb.

Két kimenetelét látom ennek a tegnapi meccsnek:

vagy kicsit megfogja őket (azért mégis 20 éves szarosok és kb most kaptak először igazán pofont ebben a szezonban) aztán végre sikerül őket megverni a hétvégén,
vagy még kicsit fel is pörögnek miatta, aztán megint gurítanak egy négyest.

Remélem előbbi :salute:

Tehat vagy gyoznek, vagy kikapnak.
Szerintem lehet dontetlen is :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. május 7., szerda 8:32

TheBull6 írta: Nagyon nyomja most minden játékos mindenhol a büszke vagyok a csapatra meg hogy a csapat tagja lehetek, meg hogy sok siker vár ránk, stb-stb.

vagy kicsit megfogja őket (azért mégis 20 éves szarosok és kb most kaptak először igazán pofont ebben a szezonban) aztán végre sikerül őket megverni a hétvégén,

Tehat vagy gyoznek, vagy kikapnak.
ZIDANE

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2025. május 7., szerda 8:31

most mar hozza lehet majd szolni minden idok legfiatalabb bl elodontoben kiesojehez? :mrgreen:

egyszeruen csodalatos h ilyen modon kaptak ki :)
joabulicsak

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 7., szerda 8:31

ELSiete írta:
ferni írta: De szimplán a labdáért nyúlt oda és a Barcás rúgta telibe.
Interes volt pozielőnyben, belépett fedezni a labdát, amit el is hozott, hiába rúgta telibe a Barcás.... :shifty:

:coffee: :kalapos:
Jó, de ezért valahol tizenegyest kapnak. A segítség most nem jött. Vagyis az első hosszabbitas végében ziccerben lehet nem kellett volna barellat befujni, de az internek elég volt a kövi gól is.
Hát... Ha nincs az annyit szidott VAR, akkor mínusz egy tizi az Internek és plusz egy a Barcának. És akkor meg is lett volna a továbbjutás, olyan 2010-es évek környéki Pepes Barca módra :mrgreen:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 7., szerda 8:11

Nagyon nyomja most minden játékos mindenhol a büszke vagyok a csapatra meg hogy a csapat tagja lehetek, meg hogy sok siker vár ránk, stb-stb.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. május 7., szerda 8:08

hehetheoriginal írta:
nuevo_ericco írta:

Ki kapni még ki lehet, benne van. De egy lötyögést, önzőzést sem akarok látni. És főleg nem beszari taktikát Ancelottitól.
Fogjad akkor azt a sört :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gulyásfőző verseny után egy nappal majd úgy is kell pár szinten tartó sör másnaposságra :mrgreen:

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. május 7., szerda 7:02

ferni írta: De szimplán a labdáért nyúlt oda és a Barcás rúgta telibe.
Interes volt pozielőnyben, belépett fedezni a labdát, amit el is hozott, hiába rúgta telibe a Barcás.... :shifty:

:coffee: :kalapos:
Jó, de ezért valahol tizenegyest kapnak. A segítség most nem jött. Vagyis az első hosszabbitas végében ziccerben lehet nem kellett volna barellat befujni, de az internek elég volt a kövi gól is.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. május 7., szerda 2:05

Betis miatt hajtania kell a Villarrealnak es a bilbaonak is a bl helyekert, talan nem letolt gatyaval lepnek palyara

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. május 7., szerda 1:40

Fókuszáljunk inkább arra, hogy ennek a sok 120 percezésnek jól kell jönnie a clasico előtt - szerintem ez most meglesz, csak félek más meccset már nem buknak.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 7., szerda 1:34

dzsi91 írta: Na jólvan alukáljunk. Pár nap és lehet majd negyed óráig varozni minden lófasz kontaktot. :mrgreen:

https://youtu.be/cz2htXm1Or8?si=zKbOCz1MiBr-UmiB
Ígérgetésben a fia is jó.

Lamine Yamal: “We gave it our all — this year it couldn’t be, but we’ll be back, have no doubt about it”.

“Culers, we won’t stop until we put this club where it belongs: at the very top. I will keep my promise and bring it to Barcelona; we won’t stop until we achieve it”.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 7., szerda 1:31

flori írta: De ezek után, hogy nem sorsdöntő 0-0-ás meccs után megy ez az ócska bírózás, meg a négy pixeles képek elemzése.. Hét gólt kaptak, ne vicceljünk már. Kétszer ment az Inter kettővel, nem is ezen múlott.
Én nem bírózok, leírtam a véleményemet az esetről, és hogy a védőnk miben hibázott.

én is úgy gondolom, hogy 7 gólt nem lehet kapni, főleg egy ilyen "gólérzékeny" csapattól, az odavágó után megnéztem, a naptári évben 3 csapatnak tudtak 2nél több gólt lőni, hát nem a serie A tetejéből...

úgyhogy csak is magunkat okolhatjuk ezért, mert óriási egyéni hibák előzték meg a gólokat, mint a kérdéses esetnél is, ha fault ha nem, ki kell rúgni a labdát a francba, és akkor nincs miről beszélni.

de nyilván frusztráló ez, elnézést érte.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 7., szerda 1:25

Na jólvan alukáljunk. Pár nap és lehet majd negyed óráig varozni minden lófasz kontaktot. :mrgreen:

https://youtu.be/cz2htXm1Or8?si=zKbOCz1MiBr-UmiB
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 7., szerda 1:24

De legalább ők ősszel odatették magukat és nem a semmire kapták a gagyi ágat.
Persze a PSGt megúszták, az 50-50% volt, de akkor is sokat tud számítani, ha letolod becsülettel a csoportot.

Ez egy korrekt és tiszta menetelés volt a Barcától bátor focival, ezt csak maguknak köszönhetik, nagyon elcseszték.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. május 7., szerda 1:22

A lényegen nem változtat, ha mi rúgjuk ezt, robbant volna mindenki, valszeg a kopasz el is veszi.
Ugyan kérlek...

Nyúlt a labdáért Dumfries, birtokolni akarta, a srác meg belerúgott. Nem is látta a védőt. Ezt a középpálya közepén te sem fújtad volna le. Menjen tovább a játék, fel lehet állni.

Esküszöm még sajnálnám is a barcát a mai után, mert jól összerakta Flick ezt a brigádot. De ezek után, hogy nem sorsdöntő 0-0-ás meccs után megy ez az ócska bírózás, meg a négy pixeles képek elemzése.. Hét gólt kaptak, ne vicceljünk már. Kétszer ment az Inter kettővel, nem is ezen múlott.

Nagy lehetőséget szalasztott el a barca, mert az összes nagy csapat egy kalap szar volt idén, ráadásul le volt téve a miki egeres pléd a döntőig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2025. május 7., szerda 1:26-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 7., szerda 1:22

Kontakt sport, labdát fedezett, nulla szándék volt bármi szabálytalanságra és elhozta a labdát, mondom kilassítva minden háromszor akkora faultnak tűnik mint ami, én fix bevezetném hogy a bírónak mutassák meg rendes sebességen az esetet a lassítás mellett is.

Lehet ezen problémázni, kérdéses eset tény, de azé lett a labda aki jobban akarta azt.

Vissza: