Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Luka, Kleber, Morris for AD, Christie, 29 1st
Mindket csapat gyengult
Mindket csapat gyengult
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Újabb példa, hogy lehet védekezni a mai NBA-ben is, csak akarni kell.
Persze, ahhoz, hogy ilyen statokat hozzanak, adottságok is kellenek, de legfontosabb a mindset.
Pl. egy Denver ezért lesz hátrányban, néztem mit műveltek Knicks meg Bulls ellen és nulla effort volt arra, hogy védekezzenek. Cavset pedig ezért tartom kevésbé esélyesnek a többinél, mert nincs olyan jó védelem a triplavonal mentén, mint Celticsnek, Thundernek vagy Houstonnak. De maga a védekezés sincs ennyire középpontban náluk.
Persze, ahhoz, hogy ilyen statokat hozzanak, adottságok is kellenek, de legfontosabb a mindset.
Pl. egy Denver ezért lesz hátrányban, néztem mit műveltek Knicks meg Bulls ellen és nulla effort volt arra, hogy védekezzenek. Cavset pedig ezért tartom kevésbé esélyesnek a többinél, mert nincs olyan jó védelem a triplavonal mentén, mint Celticsnek, Thundernek vagy Houstonnak. De maga a védekezés sincs ennyire középpontban náluk.
- nmate
Közben Fox nem hosszabbít a Kingsszel, így őt is cserélni fogják.
Érdekes, ha minden igaz el fog most helyezkedni egy Butler és egy Fox is máshol. Utóbbit szóba is hozták a Houstonnal, nagyon jó fit lenne, bár nem biztos, hogy egyből az első sikeresnek mondható szezonban belenyúlnék ebbe a csapatba.
Érdekes, ha minden igaz el fog most helyezkedni egy Butler és egy Fox is máshol. Utóbbit szóba is hozták a Houstonnal, nagyon jó fit lenne, bár nem biztos, hogy egyből az első sikeresnek mondható szezonban belenyúlnék ebbe a csapatba.
Nagyon beteg mindkét Thompson tesó. Dobni nem tudnak, de úgy védekeznek, hogy az next level a ligában. Balszerencséjükre egyszerre jöttek egy Wembyvel, így DPOY necces, de az All-Defensive Team szinte garantált a következő években.
Brooks a Celtics elleni 10 triplával liga season high ha jól gondolom.
Brooks a Celtics elleni 10 triplával liga season high ha jól gondolom.

- nmate
Érdemes megnézni, mit mentek a Celtics ellen is.nmate írta: Ez az Amen Thompson nagyon jó kis védő. Houston komoly védekezést nyom a többi csapathoz képest, mármint, nem csak az intenzitás van meg, hanem a tudás is. Egy Durant nagyon jól mutatna a kis fiatalok mellett, bár valahol rombolná is az imidzset a királylányos stílusával.
- nmate
Ez az Amen Thompson nagyon jó kis védő. Houston komoly védekezést nyom a többi csapathoz képest, mármint, nem csak az intenzitás van meg, hanem a tudás is. Egy Durant nagyon jól mutatna a kis fiatalok mellett, bár valahol rombolná is az imidzset a királylányos stílusával.
Detroitban a tesó is jó elvileg, de szerintem Pistons meccset még Drummond érában láttam utoljára
Detroitban a tesó is jó elvileg, de szerintem Pistons meccset még Drummond érában láttam utoljára

- nmate
Ma vannak emberi időben meccsek, nem is rosszak.
Szerintem amúgy ha aláírt volna egy jelképes összegért, azt a játékos szakszervezet megvétózta volna, vagy a liga, nem nagyon van, hogy All-NBA kaliber játékosok minimum pénzért játszanának.Berti írta:normál embert szerintem ez már rég nem érdekel, hogy ki a kecske.hehetheoriginal írta: közben azért csak megkérdezném, hogy akik azt hiszik el magukról, hogy lebron a kecske, akkor hogy van az, hogy megannyi játékos szenved mellette, máshol meg szárnyal.
rwb esete pl denverben most, egy jokic mellett...![]()
azt hallottam, hogy ő az ultimate team player és hogy mindenki jobb lesz, ha vele játszik![]()
Lebron előtt pedig le a kalappal, hogy még ennyi idősen is ilyen teljesítményre képes, kár hogy senkit nem fog érdekelni, mert eredménye nincs. Milliárdos vagyonnal inkább írt volna alá egy jelképes összegért és hagyta volna erősíteni a keretet, hogy még menjen egy nagyot az utolsó 1-2 szezonjában.
Westbrook meg elmebeteg, egyáltalán nem számítottam ilyesfajta feltámadásra tőle.
- nmate
AS szünet után jön úgyis a lényeg, addig mindenki (kivéve Thibs) arra megy, hogy a lehető legkisebb erőbefektetéssel nyerjen valahogy meccseket, aztán majd jön az a periódus, amikor a PO-ra összecsiszolja mindenki a csapatot.
Btw Thibs, ez egy nagyon jó Knicks lehetne most, de csapágyas lesz mindenki 70 meccs környékén.
Btw Thibs, ez egy nagyon jó Knicks lehetne most, de csapágyas lesz mindenki 70 meccs környékén.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Állítólag aláirt volna kevesebbért is, nyáron ki is várt, de nem tudtak igazolni senkit... Igy a nyár végén aláirt "sok" pénzért.Berti írta:normál embert szerintem ez már rég nem érdekel, hogy ki a kecske.hehetheoriginal írta: közben azért csak megkérdezném, hogy akik azt hiszik el magukról, hogy lebron a kecske, akkor hogy van az, hogy megannyi játékos szenved mellette, máshol meg szárnyal.
azt hallottam, hogy ő az ultimate team player és hogy mindenki jobb lesz, ha vele játszik![]()
Lebron előtt pedig le a kalappal, hogy még ennyi idősen is ilyen teljesítményre képes, kár hogy senkit nem fog érdekelni, mert eredménye nincs. Milliárdos vagyonnal inkább írt volna alá egy jelképes összegért és hagyta volna erősíteni a keretet, hogy még menjen egy nagyot az utolsó 1-2 szezonjában.
Itt azt mondta valaki, hogy a 2 uj lal jatekos egyike mily3n profi triplázó, hát eddig nulla, alig van pontja. Statokat nem neztem, hogy probálkozott e, de a pontszamai sokszor 1 számjegyűek.
Knecht berobbant, aztán azota o is 10 alatti pontokat hoz sokszor. Kevesebbet jatszana, vagy mi? Pár meccsen csak úgy hajigálta a triplákat, rookie rekordot is döntött.
Dlo mikor játszhat ujra, sérüléssel vitték le, arról van info?
Nem mind1, hogy valaki egy folyamat mvp mellett jatszik, vagy egy kifelé meno lbj mellett, ahol nincs más ertelmes jatekos. Tegnap is AD elvesztette, elesett, aztán fájdalmas arccal tápászkodott fel, persze ellenfél addig kosarat dobott a túloldalt... Van ad es lbj, de a többi full atlag. Hachimura is örök ígéret...
normál embert szerintem ez már rég nem érdekel, hogy ki a kecske.hehetheoriginal írta: közben azért csak megkérdezném, hogy akik azt hiszik el magukról, hogy lebron a kecske, akkor hogy van az, hogy megannyi játékos szenved mellette, máshol meg szárnyal.
- nmate
Persze, mert Jokic a kecske.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
közben azért csak megkérdezném, hogy akik azt hiszik el magukról, hogy lebron a kecske, akkor hogy van az, hogy megannyi játékos szenved mellette, máshol meg szárnyal.
rwb esete pl denverben most, egy jokic mellett...
azt hallottam, hogy ő az ultimate team player és hogy mindenki jobb lesz, ha vele játszik
rwb esete pl denverben most, egy jokic mellett...

azt hallottam, hogy ő az ultimate team player és hogy mindenki jobb lesz, ha vele játszik

thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
kawhi return video
na nem a video maga, hanem a video tenye, hogy visszater egy serulesbol, videot tesz ki
(hogy utana ujra felszezonokat uljon ki
)
ezek a ben simmons meg hasonlo emberek kibaszott nagy eletmuveszek

na nem a video maga, hanem a video tenye, hogy visszater egy serulesbol, videot tesz ki

(hogy utana ujra felszezonokat uljon ki

ezek a ben simmons meg hasonlo emberek kibaszott nagy eletmuveszek

thereisonly1ronaldo
- nmate
Players have invented (insane!) shots to counter NBA defenses
Ezt akartam még bedobni, érdemes végighallgatni.
Ezt akartam még bedobni, érdemes végighallgatni.
- nmate
Nem láttam sok Houston meccset idén (0), de a tabellát nézve kétlem, hogy egy 36 éves játékossal oldanák meg azt, hogy nincs scorerük. Booker jó lenne, de az az érzésem őt a Suns nem fogja pár pickért meg (egyelőre) egyszezonos játékosokért odaadni. Beal és Nurkic nagy probléma, zsák decathlonos labdáért is cserélném őket már.
Beal szerződését biztos nem veszi Riley, annyira rossz. Mellé pedig szart sem tud adni a Suns.
Durant pedig most kellene átpattanjon Houstonba, ott pont a 4es poszt ami kérdőjeles, nagyon meg sem kellene erőltesse magát a Rockets, hogy összerakjon egy csomagot érte.
Booker pedig még tudna komoly opció lenni egy bajnokságért menő csapatba, ezt mutatta az olimpián is, hogy kibaszott hasznos tud még lenni. Mivel a Suns pickek a Rocketsnál vannak, így szerintem Book/KD közül valamelyik 1 éven belül oda lesz cserélve.
Durant pedig most kellene átpattanjon Houstonba, ott pont a 4es poszt ami kérdőjeles, nagyon meg sem kellene erőltesse magát a Rockets, hogy összerakjon egy csomagot érte.
Booker pedig még tudna komoly opció lenni egy bajnokságért menő csapatba, ezt mutatta az olimpián is, hogy kibaszott hasznos tud még lenni. Mivel a Suns pickek a Rocketsnál vannak, így szerintem Book/KD közül valamelyik 1 éven belül oda lesz cserélve.
- hehetheoriginal
papirforma. barmelyik csapat azt csinal a lakersszel, amit csak akarnak, abszolut semmi ellenállást nem fejtenek ki vedekezesben.Azért rohadt ciki az LAL-nek kikapni a Dallastól
van egy tolokocsis vén lebron meg egy torekeny/serulekeny ad, a többi jatekost barhol megtalalod barmilyen csapatban egeszen a d-ligáig lefele
thereisonly1ronaldo
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Bazskáék is beszélték, hogy a Sunsnál összeraktak egy csapatot, gondolván, Hátha esélyesek lesznek bajnoki címre (már tavaly), aztán idén a playin/playoff is erősen kérdéses.
Azért rohadt ciki az LAL-nek kikapni a Dallastól irving és doncic nélkül...
Főleg így.
Ennyivel!
118-97
idei egyik pozitív csoda a Houston,
tavaly sehol se voltak, idén 2 helyen...
Azért rohadt ciki az LAL-nek kikapni a Dallastól irving és doncic nélkül...
Főleg így.
Ennyivel!
118-97
idei egyik pozitív csoda a Houston,
tavaly sehol se voltak, idén 2 helyen...
- nmate
Öreg, igaz. De sok helyen még tudna hozzaáadni, mondjuk nem tudom hol fér be a cap alá.
Book meg nem a legélesebb kés a ligában, de azért nem tucat, bőven elite scorer kategória ma. Minden másban mondjuk tényleg max jó, de inkább közepes. Plusz egy kis gyökér pöcs.
Nem látom ebben a csapatban Butlert valahogy, azzal mindenki rosszul járhat. Suns vezetőségnek ha van esze, idén robbant mindent. Ennek a projektnek vége.
Book meg nem a legélesebb kés a ligában, de azért nem tucat, bőven elite scorer kategória ma. Minden másban mondjuk tényleg max jó, de inkább közepes. Plusz egy kis gyökér pöcs.

Nem látom ebben a csapatban Butlert valahogy, azzal mindenki rosszul járhat. Suns vezetőségnek ha van esze, idén robbant mindent. Ennek a projektnek vége.