Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 2., szerda 0:12

dzsi91 írta: Indul a buzivonat beszállás. Zakatolunk a tripla felé. :mrgreen:
hát, ha triplázunk, Carlot megkoronázzuk, és maradhat még 10 évig :salute:
:mrgreen:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 2., szerda 0:11

megint olyan ostoba egyéni hibákból nyeljük a gólokat.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 2., szerda 0:10

Indul a buzivonat beszállás. Zakatolunk a tripla felé. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 2., szerda 0:10

Nyertünk, döntőbe jutottunk.

Mit akartok még? :coffee:

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. március 31., hétfő 13:32

Alaba valóban nem szereti a balhátvéd pozíciót, de most rákerestem Camavingára, mert tisztán emlékszem, hogy erről még nyilatkozott is, és valóban.
it’s no secret that I don’t like the position. I spoke to Ancelotti, but the most important thing is the team. Since I’m a team player, I’ll play at left-back if they ask me to, even if I don’t like it. But I want to give everything for the club, you can’t always do what you want, you have to know how to balance things
A „you can’t always” alapján nekem az jön le, hogy nem tudja ott huzamosabb ideig elképzelni magát.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. március 31., hétfő 11:47

Mert nem hogy szélen, de középen se tud már teljesíteni
szuperliga.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. március 31., hétfő 1:18

dortev írta:
mentamas írta: Nálam Camavinga lenne a balhátvéd és mellé meg jöhetne valaki a Castillából (vagy akár Miguel vissza).
Camát én is megnézném huzamosabb ideig balhátvédként, de nem pont ezért szokott picsogni, hogy az neki nem járja? Ezen a ponton igazából nem is tudom elképzelni, hogy máshol valaha kezdő szint lesz.
Alaba szokott nyammogni, hogy nem akar szelen jatszani.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 31., hétfő 1:15

Én mondjuk még nem hallottam Camát picsogni, bármikor odatették lehozta. Miguel gyengébb szezonja ide vagy oda a legjobb megoldás talán az lenne ha kitennénk Mendyt és a két spanyol saját nevelés kapna 1 évet leszkanderozni egymás közt Jimmynek könnyes és nedves éjszakákat okozva, de erre olyan 0,5% lehet az esély. Ha marad Ancelotti sztem ugyanez a felállás lesz jövőre is.

Mellesleg szerintem Frannal előrefele semmi gond nincs, sőt kimondottan jónak tartom, csak általában nem adják neki, főleg Vini ignorálja állandóan, pedig a gyorsaságát meg hogy jól centerez sokkal többet lehetne használni, tegnap is csinált jó helyzeteket. A védekezése viszont hagy kívánni valót sajnos bőven, de cserének teljesen rendben van.

Amúgy írták pár napja, talán AS v Relevo, hogy rajta tartjuk a szemünket a balhátvéd piacon is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. március 31., hétfő 0:31

mentamas írta: Nálam Camavinga lenne a balhátvéd és mellé meg jöhetne valaki a Castillából (vagy akár Miguel vissza).
Camát én is megnézném huzamosabb ideig balhátvédként, de nem pont ezért szokott picsogni, hogy az neki nem járja? Ezen a ponton igazából nem is tudom elképzelni, hogy máshol valaha kezdő szint lesz.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 30., vasárnap 21:04

Jim írta:
mentamas írta: Visszafut, de nem tud védekezni. Előrefut, de nem tud támadni. És ezekhez még hozzájönnek a folyamatos elcsúszások és technikai hibák. Ezek miatt írtam azt, amit. Nem Real szint.
ebben azért van túlzás...
nem kezdő szint Fran, de cserének megfelelő

a fő baj, hogy Mendy sem az, így nyáron mindenképpen kéne 1 balhátvédet igazolni :hmmm:
Nyilván van benne egy kicsi :mrgreen: De érted, hogy mire próbálok rávilágítani. Hamarabb tenném be egy fontos meccsen Asenciot balhátvédbe, mint Frant.
Nálam Camavinga lenne a balhátvéd és mellé meg jöhetne valaki a Castillából (vagy akár Miguel vissza).

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. március 30., vasárnap 20:56

wZoLee7 írta:
ziro4vr írta:
Nyilván számítanak ezek is, de ilyen maggal mint ami nekünk van, illene kurvadominánsan játszani, és nem meghunyászkodni a jelenlegi barcelona mögött a büdösúristenit.
Kérlek, mi 1 gólos előnyben leganesek ellen is visszaállunk védekezni mint egy kiscsapat akik örülnek hogy találtak valahol egy gólt. Idén mi pucsítunk a barcanak amivel az atmat vádoljuk évek óta. Viszont az edző is maradna, a vezetőség is hagyná és még a szurkolók fele is örülne, bőven vannak akiknek ez megfelel. Brutál nagyot kell itt fordulnia a dolgoknak, hogy kupákat tudjunk ünnepelni a szezon végén és ne az legyen hogy körberöhögnek bennünket. Nyáron hogy temettük itt a barcat a kerete miatt meg hittük azt hogy a miénkkel mindenkit megrakunk :lol:
Nem tudom elképzelni, hogy a kettő közül valamelyik ne történjen meg:

1) Harmadszor (bajnokságban), esetleg negyedszer, ötödször (kupa, bl) partiban leszünk, és meg is verjük a Barcelonát.
2)Carlo távozik nyáron.

Ha harmadszor is aláznak minket, akármelyik eljövendő meccsen, biztos vagyok benne, hogy az olasz nem éli túl.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. március 30., vasárnap 20:52

jó, ha marad Carlo tényleg felesleges igazolgatni a nyáron, marad minden a régiben (felállás, taktika stb
csak LV helyett játszik TAA :hmmm:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 30., vasárnap 20:49

ziro4vr írta:
Nyilván számítanak ezek is, de ilyen maggal mint ami nekünk van, illene kurvadominánsan játszani, és nem meghunyászkodni a jelenlegi barcelona mögött a büdösúristenit.
Kérlek, mi 1 gólos előnyben leganesek ellen is visszaállunk védekezni mint egy kiscsapat akik örülnek hogy találtak valahol egy gólt. Idén mi pucsítunk a barcanak amivel az atmat vádoljuk évek óta. Viszont az edző is maradna, a vezetőség is hagyná és még a szurkolók fele is örülne, bőven vannak akiknek ez megfelel. Brutál nagyot kell itt fordulnia a dolgoknak, hogy kupákat tudjunk ünnepelni a szezon végén és ne az legyen hogy körberöhögnek bennünket. Nyáron hogy temettük itt a barcat a kerete miatt meg hittük azt hogy a miénkkel mindenkit megrakunk :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. március 30., vasárnap 20:43

Hozhatsz egy miguel gutit frangarcia helyett, kb zéró impact jelenlegi edzői stábbal.

Fell kell rázni a csapatot, új edző, normális taktika és hozzáállás, ilyen kerettel, nehogymár azon múljon hogy melyik spanyol balhátvéd lesz vagy TAA lesz idegesítőbb vagy lukácsvaszkez.

Nem illik.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 30., vasárnap 20:40

ferni írta: Miguel Gutit kell hozni meg Camát hátratoszni.
Nem látok jobb opciót.

Fran maradhat meg ha Mendy se sikerül elpasszolni akár ő is.

Trent, Zubimendi, Miguel Guti meg ha megy Endrick helyette csatár.
Ha Carlo lesz az edzőnk és Mendy marad, márpedig akkor maradni fog, totál felesleges 3 bhv a keretbe. A francia lesz az első és Migual nem jön majd a padra...
A kp-ra felesleges igazolni addig amíg Modric itt van, főleg nem egy olyan tök átlagos játékost mint Zubimendi.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 30., vasárnap 20:23

Miguel Gutit kell hozni meg Camát hátratoszni.
Nem látok jobb opciót.

Fran maradhat meg ha Mendy se sikerül elpasszolni akár ő is.

Trent, Zubimendi, Miguel Guti meg ha megy Endrick helyette csatár.

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. március 30., vasárnap 20:16

mentamas írta: Visszafut, de nem tud védekezni. Előrefut, de nem tud támadni. És ezekhez még hozzájönnek a folyamatos elcsúszások és technikai hibák. Ezek miatt írtam azt, amit. Nem Real szint.
ebben azért van túlzás...
nem kezdő szint Fran, de cserének megfelelő

a fő baj, hogy Mendy sem az, így nyáron mindenképpen kéne 1 balhátvédet igazolni :hmmm:

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 30., vasárnap 18:45

Whiteheart írta:
mentamas írta:

Camavinga legnyobb problémája, hogy valahogy nem tud területet lefedni hátul. Folyamatosan futnak el mellette az emberek. Egyre kevésbé látom őt nálunk a pálya közepén. Ki kellene tolni balhátvédbe, akkor legalább nem kellene nézni Fran céltalan le-fel szaladgálásait. Komolyan, mint tű cérna nélkül...
Szegény LV meg bármennyire is testesíti meg a viselkedésével a madridizmust, el kell engedni nyáron a kezeit. Idén minden meccsen gólt/gólokat kapunk róla.
Fran céltalan szaladgálásai :fpalm: wow
Visszafut, de nem tud védekezni. Előrefut, de nem tud támadni. És ezekhez még hozzájönnek a folyamatos elcsúszások és technikai hibák. Ezek miatt írtam azt, amit. Nem Real szint.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 30., vasárnap 11:47

Én az egész elképzelést nem értem. Tegnap Beraktunk egy jobb szélsőt a bal oldalra, ami idén talán egyszer ment neki a többi esetben szintekkel gyengébb mint az eredeti posztján. Beraktunk egy 10-est jobb szélsőnek, hogy onnan osztogasson, amit egész jól meg is tett de ebben az esetben a kapu elé a kp-n, egy sorral hátrébb játszó Judenak kellett érkeznie ami vagy sikerült vagy nem, de ha odaért akkor hátul fixen maradt a terület mögötte üresen. Innentől egy 40-es Modricnak és a folyton csúszkáló Camanak kell levédekezni az egész kp-t. Fran játéka nekem sokkal jobban tetszik mint Mendyé, jól is mozog be üresbe, egyébként a sok helyen magasztalt Kerkez semmivel sem jobb nála, ugyan az a játékuk, csak Fran nem igazán kapja a labdákat, pedig beadni igenis tud...ja hogy nincs kinek. Bappe egyébként elképesztő játékos, ha szélsőként játszana és lenne mellette egy igazi center aki védőket foglal le vagy lehet ívelni rá fosná a gólokat. A csereként beállt Vinicius inkább tellegett és a francia sprintelt védekezni helyette, sajnos sokat mondó jelenet volt. A szabadrúgás...végre egy előre eltervezett figura, apróság, de ennyit tesz ha van egy terv és nem csak belövi valaki vakon. Kimozdították a szélső játékost a falból és a helyén ment is a labda.
Azonnal eladnám Viniciust amikor Carlo távozik és jön Xabi. Játszunk 3 védős rendszerben, legyen a kp egyik szélén Trent/Carva, nekik is jót tenne ha nem kellene annyi erőt a védekezésbe fektetni, a kp másik oldalán Miguel/Cama, közöttük Fede-Tchoua előttük Jude-Rodrygo-Brahim-Güler 4-esből kettő és Bappe a csúcson. A viniciusért kapott pénzből lehet a védelem belsejét erősíteni bőven és megvagyunk, nem kell ide kp-s igazolás. Egy szem Trenttel nem leszünk kisegítve a 4 védős rendszerben mert LV-hez hasonlóan ugyan úgy a támadó hátát nézi majd. Én elfogadtam, hogy ez az év ilyen lesz és a következő is, de ideje lenne a vezetőségnek is elfogadni, hogy Vinicius már az esetek többségében hátrány és nem előny. Mindenki imádta nézni ahogy bárkit megvert és megfutott a szélen 1-2 éve még, de ma már a védők is vannak ilyen gyorsak mint Ő, úgy h csereként áll be és abszolút nem látni rajta a motivációt. Ez az aranylabda fiaskó teljesen megtörte és saját magát hergeli bele egy rossz hozzáállásba, kár érte, kiváló ügynök volt, de innen szerintem nincs visszaút a számára, mert csapaton belül már 2 vezér is előtte van.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. március 30., vasárnap 11:17

Legyen vége ennek a szezonnak, remélhetőleg legalább még 1 kupát behúzva (BL-t a barca ellen a döntőben :sziv: ), aztán csináljanak egy szoftverfrissítést, mert ez már így kezd nagyon cink lenne. Az öreg egy legenda, de lejárt az ideje. Köszönünk neki mindent, óriási amit elért a Reallal, valaha volt legnagyobb edző, viszont tényleg kell valaki más a csapat élére.

Vissza: