Konföderációs kupa 2013
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Konföderációs-kupa 2013
Hehe:
Nehogy megsértődj......de csak azért vagyok ellenük,mert ez a túlzás ami megy.....az vicc,knézy.....kb 2vel szorozza őket.
Nincs bajom a brazilokkal,szeretem a játékukat,de ez nem egy nagy durranás,ellenben amiket beszél.....meg neymarról is........és eszik a vakok....eszik........vicc.
Nehogy megsértődj......de csak azért vagyok ellenük,mert ez a túlzás ami megy.....az vicc,knézy.....kb 2vel szorozza őket.
Nincs bajom a brazilokkal,szeretem a játékukat,de ez nem egy nagy durranás,ellenben amiket beszél.....meg neymarról is........és eszik a vakok....eszik........vicc.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Az a Candreva egész jó box to box középpályás az olaszoknál.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sanszos, hogy a gasztronómiához jobban ért, nem tudom, miért erőlteti ezt a szakmát. Egy főző műsorban jobban eltudnám képzelni. Knézy a futballgasztronómus.R.M.C.F írta:Ha a brazilok így játszanak (knézy) akkor senkinek sincs esélye.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
brazil-spanyolon lesz itt sikongatás. amelyik győz, világlegjobbja, legyőzhetetlen, a másik meg kipukkadt, semmitnemérő lufiR.M.C.F írta:Ha a brazilok így játszanak (knézy) akkor senkinek sincs esélye.
![]()
![]()
rengeteg a semmitérő
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Miért? Szidom?Akkor azokat szidd akik felszopják, ne Neymart

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez a Knézy önmaga paródiája.
Lassan nem hiszem el, hogy nem direkt csinálja, ennyire hülye nem lehet az asszonyverő
RMCF: ez valóban nem a legjobb szó. Helyesbítek: kikezded.
Lassan nem hiszem el, hogy nem direkt csinálja, ennyire hülye nem lehet az asszonyverő

RMCF: ez valóban nem a legjobb szó. Helyesbítek: kikezded.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. június 22., szombat 22:55-kor.
-
Ha a brazilok így játszanak (knézy) akkor senkinek sincs esélye.
rengeteg a semmitérő

rengeteg a semmitérő
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
na fred most lett vb kerettag, viszlát szép világ. dzsó(ker) meg mikor beállt gólt lőtt, nem kell ide változás

Nem illik.
- Galacticos
de az ilyen regisztrációval mi a célja? mit akar ezzel elérni? nem értem.
amúgy meg ha nem írja oda hogy mi a kedvenc csapata akkor is egyértelmű lenne. csak sajnálni tudom az itteni értelmes barcelona szurkolókat hogy ilyenek miatt kell kicsit szégyenkezniük.
egyébként mezőnyben neymar ma sem volt szerintem se sok. a gólja na az tényleg szép volt. viszont továbbra sem félek tőlük egyáltalán, amíg a védelmet nem erősítik meg, amíg valdes ott van és kezdő, amíg tito az edzőjük addig.. addig nem kell tőlük félni.
közben fredinho dupla.
amúgy meg ha nem írja oda hogy mi a kedvenc csapata akkor is egyértelmű lenne. csak sajnálni tudom az itteni értelmes barcelona szurkolókat hogy ilyenek miatt kell kicsit szégyenkezniük.
egyébként mezőnyben neymar ma sem volt szerintem se sok. a gólja na az tényleg szép volt. viszont továbbra sem félek tőlük egyáltalán, amíg a védelmet nem erősítik meg, amíg valdes ott van és kezdő, amíg tito az edzőjük addig.. addig nem kell tőlük félni.
közben fredinho dupla.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Fred dupla
meecsoda kilences, ki az a Ronaldo?

Nagyon nyomják a Brazilokat... Remélem a VB-n nem ez lesz.
-
Nagy tehetség...és lehet belőle remek játékos,de ennyire túécopott játékost nem tudok most hirtelen mondani az elmúlt évekből......nekem CSAK ez a bajom vele........ha barcás,ha realos......tök mindegy.sztem rmcf is látja, tudja h Neymar kiszabott nagy tehetség,
Ezt évek alatt a kommentjeimmel be is bizonyítottam......de sokan vakon duruzsolnak,és beszélnek ostobaságokat......nem kell velük foglalkozni.....sok csíra.
Lásd aláírásom......mennyi a seggfej istenem.Igen, mert ha a gyerek beindul, nekünk végünk lesz. Minden meccsen elrak majd nekünk kettőt.
Igen, mert ha a gyerek beindul, nekünk végünk lesz. Minden meccsen elrak majd nekünk kettőt.ehhez képest itt mindenki be van tőle fosva.
Én amúgy majd azt várom, amikor apucival balhéznak majd a pénzen mindenkori Barca elnökkel.
Jó lesz.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fenomen 2013. június 22., szombat 22:50-kor.
-
ez meg sima ostobaság......jó játékosnak tartom,csak túlcopják.....azt meg nem szeretem,de a logika,nem lehet nagy fegyvered.Neymar-ról való pocskondiázásod elég szánalmas. Szidod, hogy egy youtubesztár, lenézed, mint egy utolsó senkit.

Hogy ne kezdjünk fórumozni #1.KazsiSWAG írta: Kedves R.M.C.F!
Már régóta figyelem a fórumot, és arra lettem figyelmes, hogy egy nagy gyök*r vagy.

Marcelonak egyébként örülök, ma is szépen játszik. Remélem szezonkezdetre teljesen visszanyeri a sérülés előtti formáját.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
sztem rmcf is látja, tudja h Neymar kiszabott nagy tehetség, és hatalmas játékos lehet belőle ha tud szintet lépni. Én nem vagyok ellene, sőt, remélem vb címig vezeti a brazilokat, de játékban semmi extrát nem nyújt még. A gólok megvannak, de mintha ezen a fórumon divat lenne h csak a gól nem elég, legalábbis néhány játékosnál, ehhez képest itt mindenki be van tőle fosva.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ___Samy___
az a baj, hogy pont azok sztárolják fel a legjobban, akik minden megmozdulásában a kritikát keresik
én nem olvastam még olyat, hogy neymar kurvajó, meg világsztár, meg aranylabdát neki, ha meg egyszer tehetséges az emberünk, és olyat is művel a pályán, had lehessen már megdicsérni, hogy szép volt öcsém
azokat a gondolatokat nem kell komolyan venni, amikben a neymar-messi...stb. van
én nem olvastam még olyat, hogy neymar kurvajó, meg világsztár, meg aranylabdát neki, ha meg egyszer tehetséges az emberünk, és olyat is művel a pályán, had lehessen már megdicsérni, hogy szép volt öcsém
azokat a gondolatokat nem kell komolyan venni, amikben a neymar-messi...stb. van
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nem tizenegyest fújt a spori, kifelé mutatott szerintem...
De már mindegy is végül is.
Az a lényeg, hogy na... igazolni kéne..

De már mindegy is végül is.
Az a lényeg, hogy na... igazolni kéne..

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Akkor azokat szidd akik felszopják, ne Neymart. Dettó ez az eset, amikor valaki imádott Sami Khedirát anyázza, mert José kezdőként szerepeltette.R.M.C.F írta:ja,és ha realos lenne,akkor is ezt mondanám.de ezzel ne törödj
Nem, de legalább akkor kéne csendben lenni amikor valamit mutat. Ez úgyis csak meccsenként 5-10 percrealistahuni írta:Nem értem ezen mit kell még mindig háborogni. Ilyen a szurkoló, nehogymár felállva tapsoljon egy madridista Neymarnak.Lófaszt.

KazsiSWAG, ez a stílus itt nem menő.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. június 22., szombat 22:43-kor.
- rm22
- Kedvenc játékosaid: cr,raul,ronaldo,zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,Lazio,Liverpool
én tapsolok neki!!!realistahuni írta:Nem értem ezen mit kell még mindig háborogni. Ilyen a szurkoló, nehogymár felállva tapsoljon egy madridista Neymarnak.Lófaszt.Ha Neymar a Realt választotta volna most itt mindenki tisztára nedves lenne és már alig várná a szezon kezdetét.De most,hogy a Barcát választotta annyira leépítitek,hogy az nem igaz...igaz,csak 3 meccsen 3 gólt rúgott.Bújjon el....
nem vagyok elfogult