akkor a feladat adott, Vidalt hozni kell, aztán érdeklődni a PSG-nél hogy mi a helyzet a kis olasszal

vmelyik állat angol klub meg letesz 40et Khediráért, Morata+Casemiro meg kb 20 millióra jó lesz.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 22:40
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. május 28., szerda 22:34
Realista24 írta:Kiegészítés:
Pogbával kapcsolatban viszont egészen konkrét volt: "Ő a jövő egyik alapembere, nem eladó. Még a VB előtt új szerződést fog kapni."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 22:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 22:28
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. május 28., szerda 21:05
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. május 28., szerda 20:57
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. május 28., szerda 20:54
robbenen egy rózsaszínfeszülős?ziro4vr írta:abba a rózsaszínba mekkora kakaógengszter lenne egy mandzukic
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. május 28., szerda 20:53
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 28., szerda 20:52
Nálam egy Benzema mez érik___Samy___ írta:sötétkék, Modric 10
HozzászólásSzerző: realcamp » 2014. május 28., szerda 20:51
Na az írás szerint legalább nem a rózsaszín lesz a második számú mezünk,most megnyugodtam,hisz a harmadik számút azért jóval ritkábban használjukJövő évi MEZEK! A sötétkék V-nyakú nekem elég bejövős, a többi ...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. május 28., szerda 20:43
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. május 28., szerda 20:41
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 28., szerda 20:22
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 28., szerda 17:54
Na a DefensaCentral szerint Rakitic a döntésével állítólag kivár a vb. végéig; hátha nagy klubok is bejelentkeznek érte; a cikk hozzáteszi, hogy a Real Madrid bár érdeklődik, hivatalos ajánlatot még nem kapott a blancóktól a horvát középpályás és csak Perez papa hívására vár, de képben van az AtMa és a Barca is.Rakitic esperará a después del Mundial
El croata todavía no sabe que hacer con su futuro y espera al Real Madrid
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 28., szerda 17:05
PÜ-ben leírtam, de ide is leírom; lehetséges célpont és valós igazolás között óriási különbség van! Én személy szerint soha nem állítottam, hogy pl. Pogba vagy Suárez ideigazol, csupán annyit jegyeztem meg, hogy elégé úgy tűnik, hogy kiemelt célpont lehet; az urunál kiegészítve mostanában azzal a személyes meggyőződéssel (a mostani pletykákat, nyilatkozatokat olvasva), hogy DE CSAK AKKOR, ha Karim végül esetleg távozik, vagy a klub, vagy a saját elhatározásából. Na most ezeknek így szerintem egyetlen egy pletyka nem mond ellent; max. az ilyen Gallardo félék, akik a nagyobb felhajtás, szenzációhajkurászás, meg a LaSexta nézettségének növelése miatt a képernyők előtt olyan komoly fejjel tolják (megjátszva a full komoly embert és hogy a kijelentéseire itt most akár mérget is lehet venni), hogy az besz@rás!Nem is erről van szó,hanem arról hogy a lapok össze-vissza firkálnak homlok egyenest ellentétes híreket....
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 28., szerda 16:34
Nincs ezzel semmi gond,jól tolod az aktualitásokat...Valamit akkor tényleg elb.szok, ha ez így jön le, mert ennek aztán semmi köze a valósághoz --> mindig direkt megjelölöm a forrást is, ikonokkal, " " még jelzem is (pl. Gallardo, meg az "olasz, spanyol értesülések" stb.), hogy személy szerint én mekkora hitelt adok neki és mint már mondtam soha sem igeosztás, csupán egyfajta "tájékoztatás", érdekességként vannak megemlítve. Benyalni meg, nyalja be ezek közül összeset az, aki akarja; felnőtt emberek vagyunk, mindenki el tudja dönteni, hogy mire alapoz, illetve hogy minek ad hitelt (pláne, hogy a keret és az alap a szerkesztők részéről eleve adott). La.is eddig ez volt a mottóm, lehet és valószínűleg hibásan. :roll:
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 28., szerda 16:28
Valamit akkor tényleg elb.szok, ha ez így jön le, mert ennek aztán semmi köze a valósághoz --> mindig direkt megjelölöm a forrást is, ikonokkal, " " még jelzem is (pl. Gallardo, meg az "olasz, spanyol értesülések" stb.), hogy személy szerint én mekkora hitelt adok neki és mint már mondtam soha sem igeosztás, csupán egyfajta "tájékoztatás", érdekességként vannak megemlítve. Benyalni meg, nyalja be ezek közül összeset az, aki akarja; felnőtt emberek vagyunk, mindenki el tudja dönteni, hogy mire alapoz, illetve hogy minek ad hitelt (pláne, hogy a keret és az alap a szerkesztők részéről eleve adott). La.is eddig ez volt a mottóm, lehet és valószínűleg hibásan.kezelve,(madridronie által,/nem kivánlak megsérteni Tomi/),mintha az kőbe lenne vésve...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. május 28., szerda 15:48
Igen ezt értem....én ott arra a tudatos,"márpedig ez így lesz" feelingre próbáltam rámutatni....hogy minden hír úgy van kezelve,(madridronie által,/nem kivánlak megsérteni Tomi/),mintha az kőbe lenne vésve...Realista24 írta:Ez nem zárja ki a távozását. Hosszabbítani muszáj, mert akkor bőven áron alul tudják elvinni, vagy ráveszik, hogy egy évig még maradjon, aztán jövőre ingyen távozik.na most ugye logikusan gondolkodva erre azt reagáltam,hogy akkor Benzema megy...most meg mégsem....kezdem elveszteni a fonalat...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. május 28., szerda 15:44
Szerintem elég sokszor kifejtettem, hogy mi a véleményem a dologról --> vagy az egyik vagy a másik; azt is leírtam, hogy Karimot a klub szerintem megtartaná és hogy addig Suárez felejtős! A többi csak érdekességkép van megosztva (és nem bedőlés) tájékozódás gyanánt (és amúgy az 2 különböző forrás, rádió volt --> az Onda és Cadena Ser), hogy mi terjeng a világhálón, ami nem feltétlen egyezik meg az én véleményemmel is.Tomi....Tomi...tudod hogy csípem a búrád...
De írod hogy xy lap,írja hogy Perez megmondta,nem lesz Benzema-álkapocslajos centerpár...aztán még ugyan ott,hogy a Real legföbb kiszemeltje Pogba és Suarez...na most ugye logikusan gondolkodva erre azt reagáltam,hogy akkor Benzema megy...most meg mégsem....kezdem elveszteni a fonalat...
Ne ülj már fel minden idióta pletykának,öregcimbora...
Illetve, ez meg a másik.Ez nem zárja ki a távozását. Hosszabbítani muszáj, mert akkor bőven áron alul tudják elvinni, vagy ráveszik, hogy egy évig még maradjon, aztán jövőre ingyen távozik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 28., szerda 15:38
Ez nem zárja ki a távozását. Hosszabbítani muszáj, mert akkor bőven áron alul tudják elvinni, vagy ráveszik, hogy egy évig még maradjon, aztán jövőre ingyen távozik.na most ugye logikusan gondolkodva erre azt reagáltam,hogy akkor Benzema megy...most meg mégsem....kezdem elveszteni a fonalat...
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem