VB - 2014
Re: VB - 2014
Szerintem az összes afrikai csapat csalódás lesz. Mindegyik visszaesett, nem csodálkoznék, ha még a csoportokból se jutnának tovább.
Casillas, Azpilicueta, Ramos, Piqué, Jordi Alba; Busquets, Xabi Alonso, Xavi; Iniesta, Silva y Diego Costa
xavi
már előre hallom a kommentátort.
95 sikeres passz
98%-os pontossággal
még mindig világklasszis :Đ
xavi

már előre hallom a kommentátort.
95 sikeres passz
98%-os pontossággal
még mindig világklasszis :Đ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2014. június 13., péntek 20:00-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ezert nem kellett volna sztrajkolniuk..

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Kamerun hatalmas csalódás volt

Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
Amúgy olyan szomorú, hogy a FIFA ezt a kibaszott sok fetrengés és színészkedést is csak szótlanul nézi, sőt...pedig annyira egyszerűen meg lehetne szünteti, gyökeresen kiirtani a játékból, és ezáltal sokkal élvezhetőbbé tenni a meccseket, ergó több fant is szerezni.
Én utólagosan egy külön ezeket vizsgáló bizottság segítségével legalább egy meccsre eltiltanám az összes ilyen kis férget, aki szimulál. Visszaesőket többre, pár hónapon belül garantáltan megszűnne a dolog.
Annyira hihetetlen, hogy nem mer egy ilyen kis apróságot is meglépni a legnagyobb szervezet.
Én utólagosan egy külön ezeket vizsgáló bizottság segítségével legalább egy meccsre eltiltanám az összes ilyen kis férget, aki szimulál. Visszaesőket többre, pár hónapon belül garantáltan megszűnne a dolog.
Annyira hihetetlen, hogy nem mer egy ilyen kis apróságot is meglépni a legnagyobb szervezet.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fergie alatt ő is valahogy focistábbnak tűntmorientes írta:Chicherito még a válogatottban is csere....Az a nem semmi...

Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Chicherito még a válogatottban is csere....
Az a nem semmi...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Ennyi. Felesleges a szabálykönyvvel jönni, ráadásul, ahogy többen leírták, alig volt kontakt, Cesar simán elbaszta a kijövetelt, kapustámadást kiáltani meg nevetséges, mert egyértelműen nem az volt a célja Olicnak, hanem a gólszerzés.Amelyik kapus ilyen szituból gólt kap, az világi balfallosz. Ellentmondást nem tűrően kell kijönni, es vinni mindent, ami az útjában van.
És ahogy szintén leírták, ezzel az erővel ha a kapus felé száll a labda, és az elindul kifelé az ötösig, akkor senkinek nem lenne szabad a közelébe menni, mert kapustámadás, akadályoztatás, és egyéb finomságok. Pedig jónéhány ilyen eset történik "büntetlenül".
Az egész tegnapi esetben ez a legelkeserítőbb:
Mint valami debil komédia.„Nisimura jó teljesítményt nyújtott olyan villámgyorsan eldöntendő szituációkban, mint a tizenegyes, valamint Ivica Olic kapus elleni szabálytalansága” – áll a szövetség hivatalos honlapján kiadott cikkben.
Az AFC hozzátette, hogy Fred ugyan túl drámaian rogyott össze, de Nisimurát nem befolyásolta a több mint 60 ezer nézőtől ránehezedő nyomás és az, hogy világszerte milliók követik ezt a meccset a televízión keresztül.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
a cipőről is ugyanúgy eltűnik mint a fűről, szóval nem hiszem hogy ez valakit is zavarnaferni írta:amúgy jó ez a spray, azt hagyjuk, hogy folyamat lefújják a játékosok cipőjét (![]()
), de tényleg a vonal mögött maradnak
![]()
mondjuk sajnos ennél tényleg vannak nagyobb gondok is...

amúgy jó ez a spray, azt hagyjuk, hogy folyamat lefújják a játékosok cipőjét (
), de tényleg a vonal mögött maradnak

- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
sajna ez egyelore csak az mtvnel mukodik. sporttv-n meg muszaj hallgatni oket....dzsi91 írta:Zsír köszi, van t-home-om isTBone írta:
t-home iptv-n (de sztem mas digitalis adason is) ket hangsav kozul lehet valasztani a menuben. az egyik kommentarral, a masik az eredeti hangokat adja csak. viszont csak elo adasnal elerheto, ma neztem a tegnapi brazil meccs ismetleset, ott mindketto kommntarral jott.de jó lesz végre nézhetek spanyol bajnokikat Farkas Norbi nélkül
ziro4vr írta:sporit nem lehet levenni?TBone írta:A studióban a műsorvezető meg miért "Kámerun"-ozik?![]()
a hang csúszás valóban rohadt idegesítő, én már tegnap levettem a kommentátort és csak a meccset hallgattam.

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
amúgy szerintem ezentúl minden gólt lefognak fújni fault, les, rossz testszag indokával, csakhogy neymar garantáltan gólkirály lehessen

- ziro4vr
ez se rossz azért...
"A FIFA nyakig ül a Katar-botrányban.
A FIFA első lépése: Franz Beckenbauert (és senki mást) 90 napra eltiltotta minden futballtevékenységtől. Az ok: a FIFA etikai kódexének feltételezett megsértése"
"A FIFA nyakig ül a Katar-botrányban.
A FIFA első lépése: Franz Beckenbauert (és senki mást) 90 napra eltiltotta minden futballtevékenységtől. Az ok: a FIFA etikai kódexének feltételezett megsértése"
Nem illik.
- ziro4vr
sporit nem lehet levenni?TBone írta:A studióban a műsorvezető meg miért "Kámerun"-ozik?![]()
a hang csúszás valóban rohadt idegesítő, én már tegnap levettem a kommentátort és csak a meccset hallgattam.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Zsír köszi, van t-home-om isTBone írta:
t-home iptv-n (de sztem mas digitalis adason is) ket hangsav kozul lehet valasztani a menuben. az egyik kommentarral, a masik az eredeti hangokat adja csak. viszont csak elo adasnal elerheto, ma neztem a tegnapi brazil meccs ismetleset, ott mindketto kommntarral jott.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
t-home iptv-n (de sztem mas digitalis adason is) ket hangsav kozul lehet valasztani a menuben. az egyik kommentarral, a masik az eredeti hangokat adja csak. viszont csak elo adasnal elerheto, ma neztem a tegnapi brazil meccs ismetleset, ott mindketto kommntarral jott.dzsi91 írta:Ezt milyen varázslattal lehet megcsinálni? FIFA-ban tudom,hogy van ilyen opció de tv-n még nem hallottamTBone írta:A studióban a műsorvezető meg miért "Kámerun"-ozik?![]()
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A bíróra eddig nem lehet panasz.
Nem rossz meccs egyébként, Assou-Ekotto szólója gyönyörű volt, a mexikóiak egész szépen adogatnak néha, a kameruniaknál viszont nincs igazi irányító, kevés a kreativitás a középpályán.
Márquez barátom szabadrúgásgóljával nyer Mexikó.

Nem rossz meccs egyébként, Assou-Ekotto szólója gyönyörű volt, a mexikóiak egész szépen adogatnak néha, a kameruniaknál viszont nincs igazi irányító, kevés a kreativitás a középpályán.
Márquez barátom szabadrúgásgóljával nyer Mexikó.

tv-től függdzsi91 írta:Ezt milyen varázslattal lehet megcsinálni? FIFA-ban tudom,hogy van ilyen opció de tv-n még nem hallottamTBone írta:A studióban a műsorvezető meg miért "Kámerun"-ozik?![]()