Elektronika
Re: Elektronika
Én HTC Desire 500-at vettem 2 hónapja és nagyon baba. Igaz előfizuval sikerült 43ezerért, de tulajdonképpen ugyan azt kapod, mind a csúcskategóriánál... Kinézet, tudás... Csak a hardware gyengébb benne, de azt szerintem már nem nagyon veszed észre ilyen szinten. A kijelző eszméletlen szép, meg szerintem a teló is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Amilyen minőségűt annyiért lehet venni, az valóban pénzkidobás lenne.

- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Sonyt ne vegyél érintőképernyősbe, maximum a legújabbakat, bár azoknak az ára is elég magas.GT37 írta: 40-50 körül, drágábbat nem igazán szeretnék, annyit nem ér meg a dolog.Köszi előre is, az oldalt meg megnézegetem majd.
A két legnagyobb versenytárs az iPhone és a Samsung. iPhone baromi drága, szerintem annyit egy telefon sem ér meg.
Viszont a Samsung Galaxy S3 mini már 50-65 ezer között simán megvan, és bizony nem egy rossz telefon. Az LG Optimus G is csúcsmodern telefon, mondjuk az már 90 körül mozog.
A Nokiát én is ajánlani tudom, ha nem zavar a Windowsos operációs rendszer. Engem baromira zavar például, de azt mondják, hogy azt is nagyon jól összerakták most. És még csak nem is drágák ezek a Lumniák.
Egyébként én karácsonyra valószínűleg egy Samsung Galaxy S4 minire fogok beújítani.
Más: Egyébként megéri egy tab, most komolyan? Régóta szemezek vele, de nem tudom rászedni magam, még egy olcsóbb, 20-40ezer forint közöttire sem. Megérné ennyi pénzt kidobni érte?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Danke schön!csababarca írta:Ha android akkor pl LG L7 II, ha wp akkor Lumia 520.
Újonnan ezek bestbuy telók,szerintem
http://logout.hu/bejegyzes/humarc/okost ... lonle.html

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ha android akkor pl LG L7 II, ha wp akkor Lumia 520.GT37 írta:40-50 körül, drágábbat nem igazán szeretnék, annyit nem ér meg a dolog.csababarca írta:Mennyi a max kereted rá? ezt fontos lenne tudni:)
mobilarena.hu-n nézz szét tesztekben,korrekt,alap oldal.
Elég sokat fórumozok itt,szóval ha írsz egy max árat,tudok segíteni.Köszi előre is, az oldalt meg megnézegetem majd.
Újonnan ezek bestbuy telók,szerintem
http://logout.hu/bejegyzes/humarc/okost ... lonle.html
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- GT37
40-50 körül, drágábbat nem igazán szeretnék, annyit nem ér meg a dolog.csababarca írta:Mennyi a max kereted rá? ezt fontos lenne tudni:)
Elég sokat fórumozok itt,szóval ha írsz egy max árat,tudok segíteni.

azért azzal van szívás. de wp8 már vállalható, ez igaz.Géci írta:Lumia 800

ez meg hülyeség.Géci írta:Egyébként sokan mondják, hogy az IPhone4 jobb mint az 5. Tapasztalat felétek?
én a 3 rendszerből raknék össze egy kurvajót, és ezzel elmondtam mindent.

tick. tick. tick.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Érdekes, hogy mennyire felkapott lett a szifon (IPhone
)... Minden fele azt hallom, hogy tudásban sok telefontól elmarad, és mégis dupla az ára. Egy időben agyaltam, hogy beruházok egyre amikor még nem érintős telóm volt. Aztán mondták, hogy a Nokiánál ki tutták javítani a windows problémákat, és inkább vettem egy Lumia 800-at... Az igazság az, hogy nagyon megszerettem és elhatároztam, hogy következőbe megveszem a legfrisseb Lumiát jövő augusztusba... 
Egyébként sokan mondják, hogy az IPhone4 jobb mint az 5. Tapasztalat felétek?

Egyébként sokan mondják, hogy az IPhone4 jobb mint az 5. Tapasztalat felétek?
root nélkül nem lehet.h3x0r írta:Az utóbbi időben elég sok programot telepítettem telefonra, amik egy része bekapcsolásakor automatikusan elindulnak, ezért az aksit is eléggé fogyasszák. Nem tudnátok ajánlani olyan programot, amivel beállíthatom mi induljon el és mi nem? (Androidra)
500.000<pheco írta:Apple cuccokon mennyi ingyenes játék illetve program érhető elő hackelés nélkül?

tick. tick. tick.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
GT37 írta:Meghoztam a döntést, haladok a korral (egyetlen kivétel a Facebook![]()
), és lecserélem a mostani Nokia telómat, amely egyébként nagyon jól funkcionált négy évig, csak most lett vele valami probléma, a szervizes ember meg azt mondta, hogy 20-30-ért csinálják meg, na mondom, akkor inkább veszek egy új telót...
Szóval ajánljatok már pár jó érintőképernyős telefont, az ár nem a legfontosabb, de azért ne 100-120-at kelljen kipengetni érte.Telefonáláson, sms-ezésen, netezésen kívül másra nem igazán használnám.
Mennyi a max kereted rá? ezt fontos lenne tudni:)
Elég sokat fórumozok itt,szóval ha írsz egy max árat,tudok segíteni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igazából szinte nem tudok olyat mondani, amire nincs egy jo ingyenes app. Legalábbis amikre nekem szükségem van/volt idáig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Úgy néz ki nem sokára lesz iPad-em és nem igazán ismerem az ingyenes elérhető tartalmakat. Mondjuk nem akarom telerakni játékokkal meg appokkal, csak pár alap meg 1-2 extrább cucc. Leginkább sulis cuccokra, netezésre, filmezésre szánom.Realista24 írta:AppStore tele van jobbnál jobb appokkal. Mit szeretnel?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
AppStore tele van jobbnál jobb appokkal. Mit szeretnel?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mocsok
miért nem tudok letölteni playről? azt írja hogy nincs elegendő hely.
dehát a l.faszt nincs.
dehát a l.faszt nincs.

- GT37
Oké, mindjárt ránézek, köszi.___Samy___ írta:olcsobbat.hu-n tudod kategorizálni nagyjából a telefonokat, én ott szoktam keresgélni
aztán ha megvan a konkrét, akkor arról könnyebb érdeklődni, meg kutakodni

- ___Samy___
olcsobbat.hu-n tudod kategorizálni nagyjából a telefonokat, én ott szoktam keresgélniGT37 írta:Meghoztam a döntést, haladok a korral (egyetlen kivétel a Facebook![]()
), és lecserélem a mostani Nokia telómat, amely egyébként nagyon jól funkcionált négy évig, csak most lett vele valami probléma, a szervizes ember meg azt mondta, hogy 20-30-ért csinálják meg, na mondom, akkor inkább veszek egy új telót...
Szóval ajánljatok már pár jó érintőképernyős telefont, az ár nem a legfontosabb, de azért ne 100-120-at kelljen kipengetni érte.Telefonáláson, sms-ezésen, netezésen kívül másra nem igazán használnám.
aztán ha megvan a konkrét, akkor arról könnyebb érdeklődni, meg kutakodni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Apple cuccokon mennyi ingyenes játék illetve program érhető elő hackelés nélkül?

- GT37
Meghoztam a döntést, haladok a korral (egyetlen kivétel a Facebook
Szóval ajánljatok már pár jó érintőképernyős telefont, az ár nem a legfontosabb, de azért ne 100-120-at kelljen kipengetni érte.
Telefonáláson, sms-ezésen, netezésen kívül másra nem igazán használnám.

Szóval ajánljatok már pár jó érintőképernyős telefont, az ár nem a legfontosabb, de azért ne 100-120-at kelljen kipengetni érte.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Második újraindítás segített, meg kiszedtem visszaraktam a kártyát. thxNekem is volt ilyen régen, más telefonnal. Egy párszor újra kellett indítani a telefont, és utána működött.

Nekem is volt ilyen régen, más telefonnal. Egy párszor újra kellett indítani a telefont, és utána működött.