na mondjuk ez nem azt jelenti, hogy egy garlic bread + olivabogyo starter komboert 25 ezret akarok fizetni.

de az otthon felso-kozep kategorias helyek nyilvan megfizethetobbek a kintiekhez kepest.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 3., péntek 16:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 3., péntek 15:56
bocsass meg neharagudj o nagymestera penz annyira nem szamit
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. február 3., péntek 15:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 3., péntek 15:43
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. február 3., péntek 13:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. február 3., péntek 13:26
Porcellino fenn a hegyen plzsuninnyo írta:Zoldkapu etteremben csulok. Nem felsobb kategorias, hanem egyszeru magyar etterem, de az a csulok istenkiraly. Ha esztek hust.'shutterisland írta: szemelyes tapasztalat alapjan tudnatok budapest belvarosban patent ettermeket ?
mehet felsobb kategorias is, egyszer hozom el asszonyt pestre, ne valami kesdobalokba uljunk be.![]()
a déryné-rol lattam egy kiss adam sztorit, az nagyon tetszett az alapjan, szerintem az lenne az egyik, de eltoltunk egy par napot otthon, szoval akinek van top tippje, azt megkoszonom.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. február 3., péntek 13:19
Zoldkapu etteremben csulok. Nem felsobb kategorias, hanem egyszeru magyar etterem, de az a csulok istenkiraly. Ha esztek hust.'shutterisland írta: szemelyes tapasztalat alapjan tudnatok budapest belvarosban patent ettermeket ?
mehet felsobb kategorias is, egyszer hozom el asszonyt pestre, ne valami kesdobalokba uljunk be.![]()
a déryné-rol lattam egy kiss adam sztorit, az nagyon tetszett az alapjan, szerintem az lenne az egyik, de eltoltunk egy par napot otthon, szoval akinek van top tippje, azt megkoszonom.![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. február 3., péntek 13:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 3., péntek 12:59
Te nem nyersen etted mint a többiziro4vr írta: Bestiát ajánlom még, igaz nem pesti árak..![]()
Déryné is patent valóban, nekem nem lett bajom a steaktől.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 3., péntek 12:55
Tenyleg a Spoont kihagytam, az tenyleg extra. Volt ott ceges buli, nagyon adtaHalfkey írta: Déryné Wagyu steakje után 3/3 ismerõs fosott és hányt tavaly. A minõség nagyot zuhant az elmúlt kb 5 év alatt, én nem ajánlom azt már.
Bobo Restaurantot ajánlanám inkább, vagy ha fine dining akkor Borkonyha vagy Zeya.
Szerk: illetve van egy Spoon nevū hajó, a kaja az okés, az extra inkább a kilátás. Asszonnyal érdemes lehet romantikázni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. február 3., péntek 12:50
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 3., péntek 12:46
Ha szoba johet indiai etterem, akkor a Bombayt javaslom mindenkepp, az nagyon patent etterem a belvarosban. Deryne is jo hely nagyon. Ajanlani tudom meg az A la Maisont, villasreggeliben az egyik legjobb.Realista24 írta:Hemingway es Deryne ket "biztos" javaslat altalaban.'shutterisland írta: szemelyes tapasztalat alapjan tudnatok budapest belvarosban patent ettermeket ?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 3., péntek 12:46
HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. február 3., péntek 12:40
Déryné, Spago, Kiosk, Meat Heaven,Tereza, Pomo D’oro'shutterisland írta: szemelyes tapasztalat alapjan tudnatok budapest belvarosban patent ettermeket ?
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. február 3., péntek 12:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 3., péntek 12:31
Hemingway es Deryne ket "biztos" javaslat altalaban.'shutterisland írta: szemelyes tapasztalat alapjan tudnatok budapest belvarosban patent ettermeket ?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. február 3., péntek 12:27
'shutterisland írta: szemelyes tapasztalat alapjan tudnatok budapest belvarosban patent ettermeket ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. február 3., péntek 12:22
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. február 1., szerda 9:53
Max ha lefőződ a másik szobában és azt mondod hogy barista géppel csináltadSteve írta:I see. Akkor nem ajánlgatom a lungo kapszulákat, van ezer más ami jobban padszolna Neked.Realista24 írta:
Mikor milyen kedvem van, eleg szeles skalan mozog, amit iszok, de az americano nincs kozte pl.
Presszo, cortado, latte, cappuccino, sima tejes kave.
Mindenesetre a L’OR márkát tudom ajánlani Nespresso géphez,abból nekem több fajta is bejött, hátha találsz valamit ami ízlik.
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. február 1., szerda 9:16
I see. Akkor nem ajánlgatom a lungo kapszulákat, van ezer más ami jobban padszolna Neked.Realista24 írta:Mikor milyen kedvem van, eleg szeles skalan mozog, amit iszok, de az americano nincs kozte pl.Amúgy milyen fajta kávét iszol? Espresso,capuccino..stb?
Presszo, cortado, latte, cappuccino, sima tejes kave.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem