Lehet FM-ezni... Ruben Neves?

HozzászólásSzerző: Tádám » 2019. április 13., szombat 13:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. április 13., szombat 10:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. április 13., szombat 4:31
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. április 13., szombat 0:27
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 12., péntek 23:33
ez már valós dologFaust írta: Ezen logika alapjan, teoretikus modon: ha egyszer felbukkana egy Ce kaliber a piacon, akkor inkabb ot se igazoljuk le?
oké, mint írtam nem Pepe személye a fontossebydani írta: Jimbo kedves, kérlek engedd el ezt Pepe témát. Nem értünk veled egyet, azt hiszem ebben egyetértünk![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. április 12., péntek 21:59
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. április 12., péntek 21:45
Ezen logika alapjan, teoretikus modon: ha egyszer felbukkana egy Ce kaliber a piacon, akkor inkabb ot se igazoljuk le?Jim írta:ennyiFaust írta: Persze sokszor szineszkedett es volt par unszimpatikus huzasa![]()
ez nekem elég ahhoz, hogy ne legyen szimpatikus
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 12., péntek 19:49
ennyiFaust írta: Persze sokszor szineszkedett es volt par unszimpatikus huzasa
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. április 12., péntek 15:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. április 12., péntek 9:44
Én meg pont elcserélném. Kb. olyan, mint Rakitic, aki szintén lenézett a többség miközben, egy rendkívül komplex, nagy teherbírású okos játékos.kodo írta:Mondjuk Casemirot pont nem cserélném el Pjanicra.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. április 12., péntek 8:11
Az egyik "legtisztább" védőről beszélsz, akinek egyszer eldurrant az agya. Kevesen hoznak le olyan teljesítmény olyan kevés szabálytalansággal, mint ahogy Pepe tette.Jim írta:továbbra sem azt mondom, hogy nem volt jó hátvédSwineherd írta: Ne haragudj, de orbitális nagy baromságot hirdetsz...
hanem, hogy nálam emberileg, stílusban leverte a lécet, nem illet a klub hagyományaihoz
a saját vélemény, hogy lehet baromság![]()
nem a játéktudásáról beszéltem, az tény
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 12., péntek 7:52
Mert nem így kezdted a mondandódat, hogy szerinted, hanem úgy adtad elő, hogy ezzel mindenki egyetért.Jim írta:továbbra sem azt mondom, hogy nem volt jó hátvédSwineherd írta: Ne haragudj, de orbitális nagy baromságot hirdetsz...
hanem, hogy nálam emberileg, stílusban leverte a lécet, nem illet a klub hagyományaihoz
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. április 12., péntek 0:51
De milyen hagyományba nem illett bele? Mert akkor Juanito meg Ramos sem illik bele. Sőt igazából Zidane se. Mindenkivel megesett már,hogy eldurrant az agya.Jim írta:továbbra sem azt mondom, hogy nem volt jó hátvédSwineherd írta: Ne haragudj, de orbitális nagy baromságot hirdetsz...
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 11., csütörtök 23:19
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. április 11., csütörtök 23:17
továbbra sem azt mondom, hogy nem volt jó hátvédSwineherd írta: Ne haragudj, de orbitális nagy baromságot hirdetsz...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. április 11., csütörtök 23:01
Jim szerint a világ... dzsí szerint majd egy évtizeden át volt top3 a posztján.Jim írta: új Pepét nem szeretnék, örülök hogy a régi elment![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. április 11., csütörtök 22:04
Te Jimmy, ezt csak most olvasom.Jim írta: új Pepét nem szeretnék, örülök hogy a régi elment![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. április 11., csütörtök 21:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. április 11., csütörtök 21:20
Pjanic jó? Mármint mennyire és milyen?Swineherd írta: Meglehet, hogy igazad van, sőt.
De én azt szeretném, ha azon a poszton az utolsó Pirlo-szerű játékos játszana, nem egy behatárolt romboló.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2019. április 11., csütörtök 21:08
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem