Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. június 9., hétfő 19:16

a vb után mindig kapnak pihenőt a játékosok. benne van, hogy idén is lesz több döntős játékosunk, szóval a szuperkupákra éppen hadra foghatók lesznek.... ha nem a sanitasban fekszenek.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 9., hétfő 19:10

Fiorentínát írták barátságosnak, de sztem USA-ba a nagyok közül nem fog mindenki menni.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 9., hétfő 19:09

Más téma: Keresgéltem az előszezon programját, de csak annyit találok, hogy elutazik a csapat arra a meghívásos tornára az USA-ba, ahol az Inter - Roma - MU trióval találkozunk, aztán ha megnyerjük a csoportot, akkor a másik csoport (Liverpool, Manchester City, Olympiakos, Milan) győztesével játszunk egy döntőt. A finálé esetén augusztus 4-én, rosszabb esetben 2 nappal korábban fejeződne be ez a kis kaland. Várható még valami az Európai Szuperkupa és a Spanyol Szuperkupa meccsek elé/közé/mögé, vagy összesen 4 kimondottan barátságos felkészülési meccsünk lesz?

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 9., hétfő 19:09

Az az igazság, hogy Kroos nem is "igazi" német. Olyan spanyolosabb stílust képvisel, nem teljesen, de már kezd hasonlítani eléggé. + Vidal meg nem érné meg jobban, mint Kroos, csak Pogba, de ahogy már 100.szor leírtam, vele még várnék.

Össz. = -20M

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 9., hétfő 19:05

Én nekem nincs bajom Kroos-al csak valahogy ezek a németek sose passzoltak a Real-hoz,legalábbis amióta én követem a csapatot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 9., hétfő 18:52

egyértelmű, és egyértelműen lenne oda minőségibb megoldás is.
Szerintem meg
csak Pogba, ami szinte esélytelen. Na jó, Touréról ne is beszéljünk.
RMCF, te mit gondolsz?

Össz. = -20M

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. június 9., hétfő 18:49

Mike írta:azért én megvárnám a vb-t, beszed egy komolyabb sérülést aztán b.szhatjuk
bocs, nem értelek. mi abban a logika, hogy megvárjuk vele a vébét. ha sérülés nélkül megússza azt a 3-7 meccset, akkor később nem tudja ugyanakkora eséllyel összeszedni az alapozásnál, az előszezonban vagy a bajnokság első 3-7 meccsén?
ha kroos jön más nem fog oda.
egyértelmű, és egyértelműen lenne oda minőségibb megoldás is.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 9., hétfő 18:48

ha kroos jön más nem fog oda.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 9., hétfő 18:46

tubatibi írta:Tegyük fel, hogy Kroos érkezik, van esély rá, hogy mellette érkezzen Pogba is? Tökéletes lenne egy Pogba+Kroos páros a nyárra, mondjuk Di Maria-t nagyon sajnálnám, ha a padon kezdené meg megint az idényt.
Valahogy azt érzem, hogy melléfogunk nyúlni, a szinte tökéletes: Vidal/Pogba-Modric-DM helyett lesz jövőre egy Modric-Kroos-DM kp. :hmmm:
Ha a Vidal vs Kroos-t vesszük életkora miatt egyértelműen Kroos jöhet nálam számításba.
Ami Pogbát illeti, sztem idén még a Juve nem fogja eladni-kivéve egy horribilis összegért. Ezért szerintem érdemes lenne kivárni jövőre, amikoris Modricon is elkezd majd látszódni a 30 év, és akkor egy egész nyáron fókuszálhatunk rá.
Szerintem kroos a világon a legalulértékeltebb játokosok egyike közé tartozik. Én nagyon szeretem őt, és úgy látszik Perezéknek is bejön a játéka.
Kiválóan illene a mi rendszerünkbe.

Össz. = -20M

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 9., hétfő 18:33

Tegyük fel, hogy Kroos érkezik, van esély rá, hogy mellette érkezzen Pogba is? Tökéletes lenne egy Pogba+Kroos páros a nyárra, mondjuk Di Maria-t nagyon sajnálnám, ha a padon kezdené meg megint az idényt.
Valahogy azt érzem, hogy melléfogunk nyúlni, a szinte tökéletes: Vidal/Pogba-Modric-DM helyett lesz jövőre egy Modric-Kroos-DM kp. :hmmm:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 9., hétfő 18:23

azért én megvárnám a vb-t, beszed egy komolyabb sérülést aztán b.szhatjuk
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

attareal

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 9., hétfő 17:59

Egyes hírek szerint (El Confidencial) a Real és Bayern megkezdték a tárgyalásokat Kroos ügyében. Az első ajánlat 20 millió lesz még nemismert időpontban. Valószínű Kroos és a Real már megegyeztek abban, ha a két klub egyességre jut, Kroos Is beleegyezik az átigazolásba.

De örülnék.
Még a VB előtt, vagy az első felébe jólenne, ha a Bayernel már megegyeznénk, ha Kroos-szal nem is, mert a VB-re kell koncentrálnia.

Össz. = -20M

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. június 9., hétfő 17:25

Mike írta:
dannen írta:khedira felépülése segítheti a középpályánkat jövőre
azzal hogy eladjuk, vagy hogy játszik? :kivagyhe:

nem mind1
azt hiszem, erre sajnos te is tudod a választ. Khedira szerződéshosszabbítása top prioritás Pereznél.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 9., hétfő 16:43

Végre olyan információt ír le Réj, amit még nem olvastam máshol, erre az első dolga 4 embernek az, hogy belekössön. Sok baromságot ír, ez nem volt az.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. június 9., hétfő 16:28

Toti írta:tényleg írhatnál értelmesen is.
ilyen faszságok, h BuLi ...

azt akkor, ha az ember megszólja, meg le van baszva, mert h mért kell baszogatni réjzent. hát pont ezért, ilyen hülyeségeket senki sem ír. és még lehetne sorolni..

mindenki így rövidíti, hogy BuLi :lol: csak ez nem egy német csapat szurkolói oldala, így nyilván nem terjedt el.

a zárójelezés meg sztem pont indokolt volt, mivel kiegészítő információk voltak csak, nem tartozott szorosan a mondat tartalmához (mint most a vessző utáni tagmondat). szóval bele lehet mindenbe kötni, csak nem minek :mrgreen: és ezzel is csak azt éritek el, hogy róla beszélünk.

on: Vidal- Atletico 40 millió --> :lol:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 9., hétfő 16:15

tényleg írhatnál értelmesen is.
ilyen faszságok, h BuLi ...

azt akkor, ha az ember megszólja, meg le van baszva, mert h mért kell baszogatni réjzent. hát pont ezért, ilyen hülyeségeket senki sem ír. és még lehetne sorolni..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2014. június 9., hétfő 16:13

Mike írta:
Anis írta: egy BuLi tapasztalattal rendelkező jó csatárt szerződtessünk;
ez most a német bajnokság, vagy ő is bele vetette magát az éjszakai életbe?
:lol: :lol:

Anis, no offense, de amennyi felesleges szót írsz a mondandódban, például a zárójelezésekkel, azok helyett simán kiírhatnád ezeket az idegesítő rövidítéseket. csak egy jó tanács, másképp tekint az ember egy jól megírt szövegre, mint egy ilyenre.

off vége, bocsi

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 9., hétfő 16:11

Mike írta:ez most a német bajnokság, vagy ő is bele vetette magát az éjszakai életbe?
sokhelyen láttam a BundesLiga rövidítéseként a BuLi rövidítést.

szerintem tettem elég vesszőt oda, ahova kell. az első zárójeles csak egy kiegészítő infó, a második csak egy szó ahova nem kell vessző, a harmadik egy mondat ami szintén nem indokol vesszőt, de a mondatban magában van....
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 9., hétfő 15:59

Anis írta: egy BuLi tapasztalattal rendelkező jó csatárt szerződtessünk;
ez most a német bajnokság, vagy ő is bele vetette magát az éjszakai életbe?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

AdamTaylor
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2014. június 9., hétfő 15:57

Anis írta:transfermarkt oldalon van egy cikk, miszerint Joselut megveszi a Hannover (a Hoffenheimtől, mivel övék,Frankfurtban csak kölcsönben volt). 2018-ig írt alá 4 éves szerződést. az átigazolás összegét nem hozták (még) nyilvánosságra.
A Hannover sportigazgatója lenyilatkozta, hogy az előző szezonban jó, meggyőző teljesítményt nyújtott és felkeltette a figyelmüket. "Az volt a célunk, hogy egy BuLi tapasztalattal rendelkező jó csatárt szerződtessünk; de ugyanakkor még mindig fejlődőképes játékos, ezért örülünk, hogy sikerült őt megszerezni."
(azért is vették meg, mert Mame Diouf szerződése lejár és nem akart hosszabbítani)

szóval ő sem jön vissza - egyelőre(?).
sajnálom, mert pont jó megoldás lett volna Benz mögé. olyan aki ismeri a terepet, csapatot, közeget.

marad Mandzukic vagy Perez megalomán gondolkodása miatt Suarez.
neked (tényleg (leszakadna (a (kezed (ha (vesszőt (tennél (az (idióta (zárójeleid (helyett (?)))))))))))) (mint ahogy a magyarban amúgy szokás)

Vissza: