Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: portillo » 2014. június 10., kedd 13:41

tucsoki írta: Meggyőződésem, hogy Ancelotti nem spontán találta ezt ki, ergo fix célpontjaink vannak, nem holmi "vb-felfedezett" játékosra pályázunk. Pogba és Vidal ára így is az egekben van, "távozni akarok Guardiola miatt" Mandzukic árát semmi sem strófolhatja feljebb, "lejár a szerződésem és még mindig nem hosszabbítottam" Kroos ugyan ebben a cipőben van. Nem tudom ki lehet még reálisan a kalapban.
Az elejével egyetértek mondjuk.
Ami még a kalapot illeti, talán a (csere)csatár posztra találhatunk valami "nagyötletet".
Szégyen a kukás, de hasznos.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 10., kedd 13:39

portillo írta:
Mondjuk pl. Griezmannra kíváncsi leszek, már jó ideje bírom a gyereket, és ha megkapja a lehetőséget, akkor szerintem robbanthat. :)
Tőle sokat várok, de szerintem most érdemes lesz odafigyelni Oxlade-Chamberlain-re is az angoloknál. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 10., kedd 13:39

CS0ki írta:
Carlo nyilatkozta, hogy nem sietnek el semmit se és a VB idején nem leszünk aktívak. Szerintem okosan kivárjuk, hogy milyen teljesítményeket láthatunk a VB-n és csak utána fixáljuk a dolgokat.
Okosnak éppen nem mondanám. Ez a VB, EB cucc vásárlás szempontjából a legnagyobb szopás szerintem. Pár meccs alapján, válogatott meccseken mutatott teljesítmény alapján dobálnak pár millát sorban a játékosokra. Lefelé viszont nem nagyon szokott hatni, hiába gyenge valaki egy világversenyen, attól még nem szokták olcsóbban adni.
Meggyőződésem, hogy Ancelotti nem spontán találta ezt ki, ergo fix célpontjaink vannak, nem holmi "vb-felfedezett" játékosra pályázunk. Pogba és Vidal ára így is az egekben van, "távozni akarok Guardiola miatt" Mandzukic árát semmi sem strófolhatja feljebb, "lejár a szerződésem és még mindig nem hosszabbítottam" Kroos ugyan ebben a cipőben van. Nem tudom ki lehet még reálisan a kalapban.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 10., kedd 13:37

dannen írta:francia források szerint az arsenal 20 milliós ajánlattal készül khediraért . isten áldja :mrgreen:
Szerintem 30-at simán kapnánk érte, ha nem többet, egy Chelsea, Mu féle csapattól :hmmm:

portillo
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2014. június 10., kedd 13:35

hehe írta:
Énis várom már az aktuális VB sztárokat, akiből aztán 1 év múlva nem lesz semmi sem...
özil :mrgreen:
Nekem elsőre Baros jutott eszembe.
Vagy az éppen aktuális afrikai fiatal.

Mondjuk pl. Griezmannra kíváncsi leszek, már jó ideje bírom a gyereket, és ha megkapja a lehetőséget, akkor szerintem robbanthat. :)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 10., kedd 13:16

Énis várom már az aktuális VB sztárokat, akiből aztán 1 év múlva nem lesz semmisem...
özil :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

portillo
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2014. június 10., kedd 13:15

CS0ki írta:
Carlo nyilatkozta, hogy nem sietnek el semmit se és a VB idején nem leszünk aktívak. Szerintem okosan kivárjuk, hogy milyen teljesítményeket láthatunk a VB-n és csak utána fixáljuk a dolgokat.
Okosnak éppen nem mondanám. Ez a VB, EB cucc vásárlás szempontjából a legnagyobb szopás szerintem. Pár meccs alapján, válogatott meccseken mutatott teljesítmény alapján dobálnak pár millát sorban a játékosokra. Lefelé viszont nem nagyon szokott hatni, hiába gyenge valaki egy világversenyen, attól még nem szokták olcsóbban adni.
Énis várom már az aktuális VB sztárokat, akiből aztán 1 év múlva nem lesz semmisem...
Mindenesetre a VB közben nehéz is igazolni sajnos, persze a klubokkal azért lehet egyezkedni.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. június 10., kedd 13:13

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 10., kedd 13:09

Tegnap este megálmodtam egy olyat, hogy:
fullretard, fullfasság :lol:

nekem is vannak álmaim :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. június 10., kedd 13:08

ha hozzuk is kroost nem hinném, hogy 35 alatt elengedi a bm
Kép

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 10., kedd 13:06

DavieS írta: kapnak 60 millát a kroos-mandzukic párosért, aztán mindenki jó jár
Főleg a bayern... Ez egy kicsit sok szerintem. Kroos szerintem hozható úgy kb 20-ért. Mandzu meg szerintem nincs 40.
Kerlon írta: Szerintem okosan kivárjuk, hogy milyen teljesítményeket láthatunk
Meg azért nem lenne jó olyan játékost venni aki a vb-n összeszed egy komolyab sérülést.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 10., kedd 13:00

Tegnap este megálmodtam egy olyat, hogy:

In: Griezmann, Pogba, Vela, Kroos
Out: Khedira, Casemiro, Morata

- Jesé valószínűleg sokáig offon lesz még. CR sérüléssel küszködik, így simán benne van, hogy év elején jó pár meccset kénytelen lesz kihagyni pihenés miatt. Sűrű is lesz a program, és nincs csere szélsőnk. DM-et nem akarom ott látni. (Griezmann)
- Khedira és Casemiro eladása miatt kell ember a helyükre, és minőségbeli javulást a Kroos - Pogba kettőssel el lehet érni.
- Vela meg Morata helyére jönne. Illene is a 4-3-3-ba, + egy ideje már bizonyít a spanyol bajnokságban. Valószínűleg nem is lenne olyan drága.

Kiadás nagyjából: Griezmann 35, Pogba 60, Vela 15, Kroos 25 = 135 millió
Bevétel nagyjából: Khedira 40, Casemiro 10, Morata 15 = 65 millió (+ lehet kapunk majd egy kis pénzt Garayiból is, ha minden igaz. (miután a Castilla kiesett, így néhány milliót onnan is össze lehet szedni eladásokból)

Real Madrid szinten, a mai világban 60-70 milliós kiadás egy nyáron nem is sok, és a minőségbeli javulás garantált.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. június 10., kedd 12:49

én nyáron csak a bayernnel üzletelnék, kapnak 60 millát a kroos-mandzukic párosért, aztán mindenki jó jár és hallgasson egy darabig. B-) B-)

morata- khedira kettős helyére.

ennyi lenne a nyár, kb 30 millióból kihoznánk az igazolásokat így, és jelentősen javulna a minőség.

és címvédés. :mrgreen: :mrgreen:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 10., kedd 12:46

VB után. Carlo nyilatkozta, hogy nem sietnek el semmit se és a VB idején nem leszünk aktívak. Szerintem okosan kivárjuk, hogy milyen teljesítményeket láthatunk a VB-n és csak utána fixáljuk a dolgokat. Pl. eltudom képzelni, hogy megállapodtunk már a Münchennel, de Kroosnál még csak puhatolózás van és kivárás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 10., kedd 12:38

Na melyik nap jelentik be Kroost? :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. június 10., kedd 12:32

Az AS szerint a Real Madrid 5 millió eurós fizetést kínál Kroosnak. A játékos nem kívánja meghosszabbítani a szerződését a Bayernnel, melyből már csak 1 év van hátra. A középpályásnak Guardiolaék 4-6 millió eurós fizetést kínáltak a hosszabbítással, ám a ő ezt elutasította.
Ezt csak annyival egészíteném ki, hogy míg a Madrid 5 millája nettó (így jóval kedvezőbb), addig a Bayern ajánlatai bruttó összegek állítólag.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. június 10., kedd 12:24

Amúgy én parázok a bajnokságtól, az soha nem volt Ancelotti erőssége, mindig is a kupákban szerepelt jobban, de remélem itt hétről hétre is jól felépíti majd a csapatot.
Angliában, Franciaországban nem volt ezzel különösebb gond. Inkább Olaszországban, de ott meg a bajnokságot rommá bundázó Juventus mellett bajnoki címet nyerni nagyobb feladat volt, mint a BL. Jövőre a bajnokság meglesz.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 10., kedd 12:13

Csak ameddig jobbközéppályás volt, addig ebben rajtad kívül senki nem hitt.
jogos is volt,én is sokszor mérgelődtem rajta....de mindig volt benne valami ami másban nem....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 10., kedd 12:04

Kerlon írta:Amúgy én parázok a bajnokságtól,
Én meg valamiért pont azt gondolom, hogy jövőre az simán meglesz. :D
ericco írta:Xabi Alonso - Kell még ő ide bőven. persze kevesebb lehetőséget biztosíta számára tehermentesítés céljából. Egy állandóan kipihet Xabi sokkal nagyobb erősétés, mint egy kifacsart.

Mandzukic - Vele, mint járékossal tényleg csak Moratahoz mérve lenénk erősebbek, viszont taktikai szempontból óriási pluszt adhat a csapatnak. Szerintem illene a játékunkba egy ilyen fizikumú, sokat melózó, védekező center.

Vidal/Pogba - Az említett kezdőbe igazolás miatt valamelyiket mindenképp meg kéne szerezni.

Kroos - Nem rossz játékos, de ha a fenti két középpályásból jön az egyik, már nehezen lehetne számára elég játékpercet biztosítani, még a távozók fűggvényében is.

Verratti - Xabi, Illarramendi, Verratti tk egy posztra. Esetleg Illarra kölcsönbe, de erről egyáltalán nincs hír.
Sok igazság van abban amit leírtál, de Mandzu szerintem olyan csapatba akar menni ahol alap kezdő lehet. Ettől független nem lenne rossz egy más típusú csatár, ezt viszont adom.
R.M.C.F írta:Azok az esetek általában fellépnek... :D
Hagyjad már magad Te! :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. június 10., kedd 11:44

R.M.C.F írta:
most lép fel az az eset, amiről RMCF papolt, hogy nagy fegyver ő a keretben.
Azok az esetek általában fellépnek... :D
Csak ameddig jobbközéppályás volt, addig ebben rajtad kívül senki nem hitt. :D Így, hogy Jesé nem játszhat kb decemberig és kb. akkor is még csak fél ember lesz, addig mindenképpen kell előre is a cserelehetőség, amit DM fog megteremteni. Amúgy én parázok a bajnokságtól, az soha nem volt Ancelotti erőssége, mindig is a kupákban szerepelt jobban, de remélem itt hétről hétre is jól felépíti majd a csapatot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: