Elektronika
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Elektronika
Ha jól tudom statikus IP kell hozzá.
Amúgy elvileg itt le tudod csekkolni, hogy nyitva van-e a port:
http://ismyportopen.com/
Mondjuk érdekes, mert nekem is pl eszerint az oldal szerint nyitva a port, a utorrent tesztje szerint meg a "port nincs nyitva".
Amúgy elvileg itt le tudod csekkolni, hogy nyitva van-e a port:
http://ismyportopen.com/
Mondjuk érdekes, mert nekem is pl eszerint az oldal szerint nyitva a port, a utorrent tesztje szerint meg a "port nincs nyitva".

- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
hali egy kis segítséget szeretnék. eddig laptopon torrenteztem, a gép meghalt, átmásztam asztalira. természetesen ua. a netet használja. az istennek sem bírok passzívról aktívra váltani. tűzfalon engedélyeztem a portot/klienst semmi. ha kikapcsolom az egész tűzfalat, akkor sem megy. próbáltam már minden google-n talált trükköt, de semmi.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valaki nem tudja véletlenül, hogy egy Nokia 6303i típusú készüléket hogyan lehetne kifüggetlenìteni? Hálás lennék egy kis segítségért!

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- h3x0r
Ha neked ebbol az egeszbol az jott le, hogy full hulyenek nezlek, akkor csak sajnalni tudlak.Kerlon írta:Köszönöm, hogy full hülyének nézel!h3x0r írta:...
Sott. Annak ellenere, hogy a te hsz-edet ideztem, mivel te irtal rola eloszor, a mondandomat nem neked cimeztem. R24 megemlitette hogy o offline navigaciot hasznal, tubatibi rakerdezett a program nevere es ugy gondoltam, hogy osszehasonlitom oket es megemlitem a Waze-t, ami szerintem egy baromi jo program. Az eddigi hasznalat alatt mar megmentett minket jo par dugotol es tobb ezer forint buntetestol (amerre en lakom, szeretnek beallni a sunok egy "veletlenul" ottfelejtett 30-as tabla moge es buntetnek is rendesen). Remelem az elozo hsz-emmel segiteni tudtam par embernek

Köszönöm, hogy full hülyének nézel!h3x0r írta:Azert kicsit tisztazzuk a dolgokat. Eloszor is ket tipusu program letezik:Kerlon írta:A telós gps komolyabb mobil net nélkül kaka.
1. a terkep le van mentve a telefonra
- ilyenek peldaul az IGO Primo, Sygic, TomTom, Navigon
- persze ezek fizetos programok, de torrentrol konnyen le lehet oket szedni
- az elonyuk az, hogy nincs szukseg internet kapcsolatra a hasznalatukhoz
- viszont maga a terkep es a program rengeteg helyet foglal
2. ami menet kozben netrol tolti le a terkepet
- ehhez kell internet kapcsolat
- Ilyen peldaul a Waze
- ennel a programnal pl ha rendort, dugot, balesetet latsz, akkor be tudod jelolni es a tobbi felhasznalo ezt azonnal latja
Mindkettonek megvan az elonye es a hatranya is, mindenki dontse el, hogy utazastol fuggoen melyiket hasznalja.
szerk.: En egyiket se hasznalom, viszont tesom igen. Neki a mobiljan korlatlan net van, belfoldon a Waze-t hasznalja, a rendor, dugo, baleset bejelentesek miatt, kulfoldon viszont IGO-t foleg azert, mert ott joval dragabb a net. De programtol fuggoen ezeknel az online terkepeknel is van olyan lehetoseg, hogy egy bizonyos teruletet elore lementessz a telefonodra.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én a google mapsos térképet használom. akkor kell hozzá internet kapcsolat mikor megtervezi az utat. ez nagyjábl 5 másodperc, onnantól kezdve kikapcsolhatod a netet.
- h3x0r
Azert kicsit tisztazzuk a dolgokat. Eloszor is ket tipusu program letezik:Kerlon írta:A telós gps komolyabb mobil net nélkül kaka.
1. a terkep le van mentve a telefonra
- ilyenek peldaul az IGO Primo, Sygic, TomTom, Navigon
- persze ezek fizetos programok, de torrentrol konnyen le lehet oket szedni
- az elonyuk az, hogy nincs szukseg internet kapcsolatra a hasznalatukhoz
- viszont maga a terkep es a program rengeteg helyet foglal
2. ami menet kozben netrol tolti le a terkepet
- ehhez kell internet kapcsolat
- Ilyen peldaul a Waze
- ennel a programnal pl ha rendort, dugot, balesetet latsz, akkor be tudod jelolni es a tobbi felhasznalo ezt azonnal latja
Mindkettonek megvan az elonye es a hatranya is, mindenki dontse el, hogy utazastol fuggoen melyiket hasznalja.
szerk.: En egyiket se hasznalom, viszont tesom igen. Neki a mobiljan korlatlan net van, belfoldon a Waze-t hasznalja, a rendor, dugo, baleset bejelentesek miatt, kulfoldon viszont IGO-t foleg azert, mert ott joval dragabb a net. De programtol fuggoen ezeknel az online terkepeknel is van olyan lehetoseg, hogy egy bizonyos teruletet elore lementessz a telefonodra.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
A Windows-os mobilokon egyáltalán nem kell mobilnet a gps-hez,teljesen offline,és mégis királyul működik.Sőt van egy Navon gps készülékem és azt kell mondjam,hogy a telefonom hamarabb menetre készen áll. Szóval telón is lehet jó gps-t találni bőven. Androidra ott van az iGo vagy a Sygic pl az is tökéletesen működött nekem korábban mindenféle netkapcsolat nélkül.Kerlon írta:A telós gps komolyabb mobil net nélkül kaka.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sygic a neve.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Valami applikációd van vagy telón volt rajta alapból?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért? Nekem patent az offline navigációm például, világ összes országa elérhető rajta.A telós gps komolyabb mobil net nélkül kaka.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A telós gps komolyabb mobil net nélkül kaka.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
eddig samsung galaxyt és samsung omnia néztem, de fingom sincs, melyik milyennek számít. ezeket már lehet használtan 20-25-ért kapni
gps jól jönne amúgy, ha lenne a telóban.

- Victor
hát használt cucc is bőven játszik, szóval 25 szerintem.
- h3x0r
mennyi a max ar?Victor írta:na ha már telefon... nekem ki tudna valami jó kis telót ajánlani, amin lehet zenét is hallgatni? elérhető áron!
karácsonyra kapnám barátosnétől, szóval ideje utána nézni, de nekem fingom sincs.
- Victor
na ha már telefon... nekem ki tudna valami jó kis telót ajánlani, amin lehet zenét is hallgatni? elérhető áron!
karácsonyra kapnám barátosnétől, szóval ideje utána nézni, de nekem fingom sincs.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Vagy vezeték olvadt meg a falban és megsérült a többi is, vagy nézd meg nem e verte le a biztosítékot, bár akkor nem is lenne ott villany... Szagold meg a konektorokat nincs e szaga.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
A reggel folyamán volt egy villanás (lámpánál), és azóta 2 lámpa nem is működik, a Hi-fim világítása nagyon halvány, a szünetmentes tápom nem látja el a gépet (bekapcsolom a gépet és egyből megszólal a táp), másik két lámpa alig világít (nagyon halvány). Erre valaki tudna megoldást? Mi lehet ez?

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!