Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Zsombor

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 25., csütörtök 21:39

Hát ilyen nincsen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2016. február 25., csütörtök 21:36

Hát ma Gerwen úgy dob mint egy UFO.Egy állat.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 15., hétfő 16:11

Realista24 írta:Katinka meg a himnusza :lol: :lol:
Bazeg itt röhögök 5 perce. :lol: :lol: :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 15., hétfő 15:20

Katinka meg a himnusza :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. február 15., hétfő 10:25

PEEtör írta:Bőven benne lehet ebben az amcsiknál való indulás, én ettől függetlenül támogatok minden olyan rendezvényt, ami a kormány és haverjai ellen szól. Mert részben az ellen van, ez tuti, és ebben nem látok kivetnivalót.
Igazi követendő hozzáállás...

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 14., vasárnap 19:23

Közben a hokisaink az Olimpiáért tolják a lengyelek ellen a Papp Laciban, eddig a 2. harmadban még 0-0. Hajrá Fiúk :salute:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 11., csütörtök 17:24

Nem akarok ebbe nagyon belemenni,de egy megjegyzèst mèg is...
Èn sem szivesen tetszelegnèk egyutt olyan valakivel,semmi fèle reklámfilben,aki az èn teljesitmènyem alapján,akar mèg nèpszerubb lenni.
Ismerve emberunket,konnyen elofordulhatna az a fajta kommunikácio,hogy tulajdonkèppen minden siker az o erdeme,ès Katinka csak egyfajta epizodszereplo,aki rèszese volt a nagy tervnek :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 11., csütörtök 17:09

PEEtör írta:
Realista24 írta:De lehet így nézni, mert én például így nézem.
Na, így akkor már világos az ellenszenv Hosszú irányában.
Szép következtetés.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. február 11., csütörtök 16:55

Realista24 írta:De lehet így nézni, mert én például így nézem.
Na, így akkor már világos az ellenszenv Hosszú irányában.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 11., csütörtök 16:47

De lehet így nézni, mert én például így nézem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. február 11., csütörtök 16:44

Realista24 írta:
Alapvetően hibás a hasonlatod (meg sok más szinten is érthetetlen), mert Katinka az alkalmazott és a szövetség a munkáltató.
Ezek szerint veled kell belemennem szövegértelmezésbe...ahogy Katinka intézi a dolgait a szövetség felé és szövetséggel, úgy intézzék veled majd a munkahelyeden és remélem abban sem fogsz kivetnivalót látni. Így már érted? Te leszel a szövetség, a munkaadód meg Katinka. Máshogy nem tudom leírni. Nem olyan bonyolult ez.
Eddig is értettem, te nem érted, hogy azt írtam, a hasonlatod hibás, mert ezt nem lehet így nézni. Ha a szerepek felcserélődnek, teljesen megváltozik az egész helyzet, az üzenet, az ok.

Ha az eredeti szituáció -ami a vita tárgya- nézne ki úgy, ahogyan te most leírtad, akkor lenne értelme a teóriádnak, DE akkor az én véleményem is alapvetően más lenne.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 11., csütörtök 16:29

Alapvetően hibás a hasonlatod (meg sok más szinten is érthetetlen), mert Katinka az alkalmazott és a szövetség a munkáltató.
Ezek szerint veled kell belemennem szövegértelmezésbe...ahogy Katinka intézi a dolgait a szövetség felé és szövetséggel, úgy intézzék veled majd a munkahelyeden és remélem abban sem fogsz kivetnivalót látni. Így már érted? Te leszel a szövetség, a munkaadód meg Katinka. Máshogy nem tudom leírni. Nem olyan bonyolult ez.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. február 11., csütörtök 16:25

Realista24 írta:
Katinka hadjárata az úszószövetség és vezetői ellen folyik érzésem szerint
,
ami a kormány és haverjai ellen szól. Mert részben az ellen van, ez tuti, és ebben nem látok kivetnivalót.
Most akkor szerinted vagy tuti?
És ha ebben a módszerben nem látsz kivetnivalót, majd akkor sem legyen, ha téged/ a te dolgod intéznek így a (leendő) munkahelyeden.
Biztos vagy benne, hogy velem akarsz a szövegértelmezés rejtelmeibe belebonyolódni? :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 11., csütörtök 16:22

Katinka hadjárata az úszószövetség és vezetői ellen folyik érzésem szerint
,
ami a kormány és haverjai ellen szól. Mert részben az ellen van, ez tuti, és ebben nem látok kivetnivalót.
Most akkor szerinted vagy tuti?
És ha ebben a módszerben nem látsz kivetnivalót, majd akkor sem legyen, ha téged/ a te dolgod intéznek így a (leendő) munkahelyeden.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. február 11., csütörtök 16:19

hehe írta:
Ha lenne lehetőségem, én is ezt tenném, nem értem mire fel ez a nagy ellenszenv, mit csinált rosszul?
engedd meg, hogy válaszoljak.
nálam ott esett le a redőny, amikor rá se nézett a szövetségi kapitányra, aki amugy egy nyugger idős arc, és kibaszott nagy szaktekintély.
undorító volt. az ilyen ember/nő a nyálamat se érdemli meg, hogy leköpjem.
a sportsikerei és minden más engem hidegen hagy, de ember azért lehetne ettől függetlenül.
Az tényleg nem volt szép, máshogy kellett volna, tény és sajnáltam a faszit, olyan benyomása volt az embernek, mint valami bírósági tárgyaláson, ahol Kiss László vádlott, Katinka a sértett, holott szerintem előbbinek vajmi köze van a dologhoz, pusztán egy alkalmazott.

Katinka hadjárata az úszószövetség és vezetői ellen folyik érzésem szerint, lentebb írtam, szerintem jogosan. Bőven benne lehet ebben az amcsiknál való indulás, én ettől függetlenül támogatok minden olyan rendezvényt, ami a kormány és haverjai ellen szól. Mert részben az ellen van, ez tuti, és ebben nem látok kivetnivalót.
Nem Katinka meg a férje szarta a spanyol viaszt, meg nem ő az első aki úszni tud és nem is az utolsó, de ők azt hiszik. Ez a gond.
Eddig oké, de nem is erről megy a vita részükről, mert ott volt a szerződés is. Persze, könnyen lehet, hogy az egész egy cirkusz csak (nem vagyok naiv), és más motivációik vannak, de LÁTSZÓLAG és jelen állás szerint nem így van.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 11., csütörtök 16:12

mi ez a hirtelen nagy és feltétlen szimpátia az úszószövetség felé úgy általában? Pláne, amelyiknek egy gyárfás a vezetője...
Hirtelen? :kivagyhe:

Nem Katinka meg a férje szarta a spanyol viaszt, meg nem ő az első aki úszni tud és nem is az utolsó, de ők azt hiszik. Ez a gond. A többit leírta hehe, mondjuk én nem spórolnék rajta...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 11., csütörtök 16:08

BBeno írta:en adom amit csinal. majd az olimpian ugyis elfelejtik a karogok mikor a magyar himnuszra veszi at az aranyakat.
Ha meg esetleg nem nyerne, akkor meg megy az, hogy a "köcsög Úszószövetség"?

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 11., csütörtök 16:07

Ha lenne lehetőségem, én is ezt tenném, nem értem mire fel ez a nagy ellenszenv, mit csinált rosszul?
engedd meg, hogy válaszoljak.
nálam ott esett le a redőny, amikor rá se nézett a szövetségi kapitányra, aki amugy egy nyugger idős arc, és kibaszott nagy szaktekintély.
undorító volt. az ilyen ember/nő a nyálamat se érdemli meg, hogy leköpjem.
a sportsikerei és minden más engem hidegen hagy, de ember azért lehetne ettől függetlenül.
Kép
Kép
Kép

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. február 11., csütörtök 15:55

Szerintem jól teszi.

Nem látok bele a szakmai háttérbe, és nem is az van, hogy neki hiszek, vagy sem, hanem abból kiindulva, ami ebben a viccországban folyik a Vezír ideje alatt, bőven el tudom képzelni, hogy milyen állapotok lehetnek itt is, mint bármelyik másik téren.
Ha lenne lehetőségem, én is ezt tenném, nem értem mire fel ez a nagy ellenszenv, mit csinált rosszul? És egyáltalán, mi ez a hirtelen nagy és feltétlen szimpátia az úszószövetség felé úgy általában? Pláne, amelyiknek egy gyárfás a vezetője...

A másik meg, aki még emlékszik a Nagy Lacis mizériára, hogy Ő miket (!!!) csinált és hogyan viselkedett? Na az undorító volt, kérdés nélkül. Erre ma milyen az általános közvélemény iránta?!...

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 11., csütörtök 14:56

Realista24 írta:
BBeno írta:en adom amit csinal. majd az olimpian ugyis elfelejtik a karogok mikor a magyar himnuszra veszi at az aranyakat.
Azt mindjárt gondoltam, hogy te adod, de én mint károgó, ha már így hívtál, nem fog megváltozni a véleményem, ha nyer, ha nem.
Őszintén szólva egyetértek, ha nyer aranyat ha nem, undorító amit élsportolóként csinál, takarodhat az USÁba isten áldja...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Vissza: