Mit nem lehet azon megértnei, hogy CR megkapja az utasításokat, majd a pályán nem tudja azokat követni, de "megbüntenti", lecserélni nem lehet, főleg fontos meccsen, mert akkor jönne a hiszti... Vagyis más magyarázatot nem látok arra, hogy ilyen teljesítmény után miért hagyják fent necces szitukban.koax írta:Viszont veled cr temaba en tobbet nem vitazok,az hogy azert focizunk igy mert cr es ZAROJELBE ZIdane igy gondolja..nem is ertem,szerinted cr mondja ezeket zidanenak? O mondja a taktikat? Vagy ezt hol olvastad,ki mondta,volt ilyen hir,esetleg nyilatkozat? Mi alapjan irod ezt?
Ez nagyon erosen napszemuveges latasmod mar.
Szerintem sem véletlen. Ott van Benzema, aki franacia és Perez kedvence. Morata, aki pár utcányira született a Bernabeutól. Plusz CR, akit sosem lehet kihagyni. Ez így már 4 ember egy posztra.koax írta:Szerintem nem veletlen hogy csak ilyen epizod szerepeket kap. Mi nem lattunk belole meg sokat,de azert ZZ eleg regota latja.
Kétségem sem fér hozzá, hogy ha tényleg rezegni fog a léc, és elfogy Zidane türelme, akkor Mariano is megkapja az esélyt, mert amit a többiek mutantak, arra simán képes ő is.
De Benzemanak nincs bérelt helye. Sem a többieknek. Csak CR-nek. Azért ebben a topicban tépem a szám...Benzema se jobb,a vilagkupaig ertekelhetetlen,majd azota neki is van 1-2 jo meccse,aztan add egy gpt a sevillanak,meg rug egy folet 4 meterrol..vegulis ha aztnezzuk eldontotte mindkettot.