Nagyon jó igazolás lenne mindkettő, viszonylag olcsón két minőségi ember. Én is kedvelem Benzemát de azért elnézegetném Falcaot is ott elől.kapor_89 írta:Morata out Falcao in
Casemiro out Kroos in
dreamKhedira pedig mehetne szotyizni a lelátóra, ahová való
![]()

Kommentáld a híreket
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Morata out Falcao in
Casemiro out Kroos in
dream
Khedira pedig mehetne szotyizni a lelátóra, ahová való
Casemiro out Kroos in
dream

Gallardo nem sok jóslata jött még be (Bale pont igen), remélhetőleg ezzel javít a statisztikán.Gascoigne írta:Egyre több a hír róla, még a végén igaznak bizonyul. Lejáró szerződés ide vagy oda, nem gondoltam volna, hogy ez reális lehet. Ennyiért nagyon korrekt igazolás lesz, bár a fizetése cserébe gondolom az egeket verdesi, ami 100 %-os szja mellett nagyon nem mindegy. Még így is tetszik a dolog, elsősorban azért, mert az az érzésem, két középpályásban gondolkozunk idén nyáron, ha pedig nem Vidal vagy Pogba helyett, hanem Khedira helyére jön, akkor ez egy gyönyörű húzás.François Gallardo: “Toni Kroos lesz a Real Madrid első igazolása. Tetszik neki a klub, az edzői stáb és a szurkolók, Carlo Ancelotti pedig több okot is felsorolt, hogy miért szeretné Madridban látni. A vételár 25 és 30 millió euró között lesz.” Forrás: Madridom.hu![]()
![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Remélem minél hamarabb leigazoljuk Kroos, hogy véletlenül se gondolkozzon el semilyenféle Barca-ajánlaton.
A nyilatkozattal kapcsolatban csak egy gond van, Gallardo mondta.
figyeljétek meg, ma leigazoljuk.
de jó lenne
A nyilatkozattal kapcsolatban csak egy gond van, Gallardo mondta.

figyeljétek meg, ma leigazoljuk.

Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Olyan régen foglalkoztam átigazolásokkal, hogy kiment a fejemből :Đ . Köszi!ateeemadrid írta:Ugye tudod, hogy a Marca van angol nyelven is?

- ateeemadrid
Ugye tudod, hogy a Marca van angol nyelven is?A probléma az volt, hogy kukkot nem tudok spanyolul (pár szót csak), aztán nyomtam rá egy gugli fordítót :Đ

egyébként itt a cikk
http://www.marca.com/2014/06/27/en/foot ... 96897.htmlGéci írta:
![]()
Akkor én értelmeztem rosszul a Marca cikket... Itt a cikk amúgy... . Én tegnap azt vettem ki belőle, hogy erre a srácra mozduluntunk rá. A probléma az volt, hogy kukkot nem tudok spanyolul (pár szót csak), aztán nyomtam rá egy gugli fordítót :Đ
-
poronty írta:A Verona tudja megvenni 15 milláért, mert opciója van rá. Ennyi pénzért nekünk esélytelen a srác.Morata cikket kiegésziteném annyival, hogy a hirek szerint a helyére Iturbe jönne 15 misiért. Szerintem az se lenne egy rossz vétel.

Akkor én értelmeztem rosszul a Marca cikket... Itt a cikk amúgy... . Én tegnap azt vettem ki belőle, hogy erre a srácra mozduluntunk rá. A probléma az volt, hogy kukkot nem tudok spanyolul (pár szót csak), aztán nyomtam rá egy gugli fordítót :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
A Verona tudja megvenni 15 milláért, mert opciója van rá. Ennyi pénzért nekünk esélytelen a srác.Morata cikket kiegésziteném annyival, hogy a hirek szerint a helyére Iturbe jönne 15 misiért. Szerintem az se lenne egy rossz vétel.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Morata center, Iturbe pedig jobb szélsőt játszik, hogyan pótolhatná?
-
Carló fiatal, feltörekvő tehetséget akar igazolni. Gondolom tud olyat mondani amivel elcsábítja.
Ez se biztos, csak egy marca cikk. Viszont könnyen el tudom hinni...

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
15m tényleg nem sok érte, de szerinted hajlandó lenne nálunk kispadozni? Ha igen, tetszik az ötlet, több poszton is bővülnének vele a variációs lehetőségeink.Géci írta:Morata cikket kiegésziteném annyival, hogy a hirek szerint a helyére Iturbe jönne 15 misiért. Szerintem az se lenne egy rossz vétel...
-
Morata cikket kiegésziteném annyival, hogy a hirek szerint a helyére Iturbe jönne 15 misiért. Szerintem az se lenne egy rossz vétel...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem gondolom, hogy olyan olcsó lenne, az egy év viszonylatában. A fizetését 4-5 közé lőném be, ha érkezni fog. Annál többet "kezdőként", nulla marketingértékkel, nem galaktikusként nem fog kapni szerintem.Egyre több a hír róla, még a végén igaznak bizonyul. Lejáró szerződés ide vagy oda, nem gondoltam volna, hogy ez reális lehet. Ennyiért nagyon korrekt igazolás lesz, bár a fizetése cserébe gondolom az egeket verdesi, ami 100 %-os szja mellett nagyon nem mindegy. Még így is tetszik a dolog, elsősorban azért, mert az az érzésem, két középpályásban gondolkozunk idén nyáron, ha pedig nem Vidal vagy Pogba helyett, hanem Khedira helyére jön, akkor ez egy gyönyörű húzás.![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ennyi pénzért én is azt mondom hogy teljesen oké, még ha Vidal nálam előrébb is lenne a sorban. Pláne Khedira menne 30 körül, Casemiro mindegy igazából..szóval jó lesz ez.
Nem illik.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Egyre több a hír róla, még a végén igaznak bizonyul. Lejáró szerződés ide vagy oda, nem gondoltam volna, hogy ez reális lehet. Ennyiért nagyon korrekt igazolás lesz, bár a fizetése cserébe gondolom az egeket verdesi, ami 100 %-os szja mellett nagyon nem mindegy. Még így is tetszik a dolog, elsősorban azért, mert az az érzésem, két középpályásban gondolkozunk idén nyáron, ha pedig nem Vidal vagy Pogba helyett, hanem Khedira helyére jön, akkor ez egy gyönyörű húzás.François Gallardo: “Toni Kroos lesz a Real Madrid első igazolása. Tetszik neki a klub, az edzői stáb és a szurkolók, Carlo Ancelotti pedig több okot is felsorolt, hogy miért szeretné Madridban látni. A vételár 25 és 30 millió euró között lesz.” Forrás: Madridom.hu

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
cart írta:Mire lenne jó? Neki az pont megfelelő, hogy bohóckodik az araboknál jó pénzért. Valószínűleg nem véletlen, hogy nem tudott megragadni semelyik komolyabb csapatban 1-2 szezonnál tovább...
Mondj egy nála jobb képességű játékost aki tűrné a padot.
Illetve... komolyabb csapat Sunderland? Egy év után ment pénztkeresni....
ZIDANE
Mire lenne jó? Neki az pont megfelelő, hogy bohóckodik az araboknál jó pénzért. Valószínűleg nem véletlen, hogy nem tudott megragadni semelyik komolyabb csapatban 1-2 szezonnál tovább...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Viccen kívül kurva jó lenne Gyan, de sajnos annyi arab moneyt kap, hogy kurvára nem érné meg elhozni.

ZIDANE
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Itt az én emberemateeemadrid írta:Nem inkább középpályás v. szélső a srác? De egyébként tényleg jól mozgott.numberone1 írta:Most komolyan , ez Depay sokoldalu siman lehetne Benzema moge. Moratanal minden tekintetben jobb, nagy jovo elott. Valoszinuleg van Gal viszi magaval a MUba....nem kellene megvarni, az egyik nagy csatar lehet belole a jovoben(nincs nagy valasztek).
Mondjuk én szarnék bele és elhoznám A. Gyan-t.

Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------