Realista24 írta:
Dupla D írta:
Érted, hogy értem. Ha a PSG csak úgy engedné el Mbappét, hogy adjuk Varane a pénz mellett, akkor nem utasítanám vissza. Ezen a nyáron pedig még van esély De Ligtre. Jövőre már jóval kevesebb. Abban reménykedek csak, hogy nem a Barcát választja, hanem elmegy fejlődni egy Unitedbe, de leginkább a Juvénak örülnék. United se lesz mindig ilyen szar, következő években fel fognak jönni a megfelelő igazolásokkal, viszont a Juve kerete nagyon öregedik, ők vissza fognak esni rövid időn belül, így onnan könnyebb lenne elhozni Ramos után, ha jól fejlődik.
Én értem, hogy mire gondolsz, de akkor sem adnám Varane-t és pénzt meg pláne nem.
Varane-t mivel védő, nem tartják annyira, mint amilyen értékes. Tételezzük fel, hogy igaz a 250 milliós Mbappé hír, akkor Varane meg 150 millió? Aztán 100ért vegyünk egy védőt is még? Ez tényleg megérné?
Addig nincs gond, amíg Mbappé a PSG-ben van, bohóckodjon csak a franciáknál. El kell jönni annak az időnek, amikor távozni akar, majd akkor újra kell gondolni a helyzetet, de ha most a PSG ezt ajánlaná, én biztos nem fogadnám el ebben a formában.
Én aláírnám. Ezekkel a számokkal nálam annyit jelentene, hogy Mbappét megvettük 250-ért, ami szerintem reális a mai piacon. Összesen két ember van, aki a jelenlegi piacon jobb vagy jobb lehet, mint Varane szerintem. Az egyik Van Dijk, a másik De Ligt. Én félek, hogyha Ramos után, ha nem lesz vezére a védelemnek, akkor az a komoly meccseken (főleg a BL-ben, amit láttunk tavaly is a Juve elleni zakónál, meg idén az Ajax ellen is) vissza fog ütni, azt meg kimondottan nem szeretném, hogy De Ligt a Barcába menjen. A jövő egyik, ha nem a legjobb támadója és hátvédje a mienk lenne. Aláírnám, de teljesen megértem, ha a többség nem, mert De Ligt még nem bizonyított annyit, Varane meg az egyik legjobb kh a világon.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.