HozzászólásSzerző: Géci » 2014. szeptember 21., vasárnap 16:38
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. szeptember 21., vasárnap 12:17
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. szeptember 20., szombat 14:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 20., szombat 14:02
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. szeptember 20., szombat 13:55
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. szeptember 20., szombat 13:39
Sok sikert, és ne add fel az első buktatók utánFerencváros írta:Ferencváros
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. szeptember 20., szombat 13:14
Először szeretném elvégezni a 'C'-t nyáron. Idén érettségizek, és sportszervezőin szeretnék továbbtanulni, majd később sportmenedzsernek. Közben megcsinálni a 'B'-t is. Nyilván addig spórolni, mert a C-t szülők fizetik ballagási ajándéknak, de a B ára már húzósabb.'shutterisland írta:
mik a terveid egyébként ?
csak mert korábban én is gondolkoztam rajta, hogy jó lenne a futballban dolgozni, elvégre mint itt a legtöbbeknek, nekem is több ez, mint egy kedvelt sportág.
viszont beszéltem pár emberkével, aki benne van a szakmában, és sajnos érdemi focista múlt és jó kapcsolatok nélkül nagyon nehéz, nagy a belterjesség, és kevés a pénz.
gondolom nem a megye kettes edzőkeringő a cél.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. szeptember 19., péntek 20:30
legalább ki lehet majd a fiatal srácokat vinni egy meccsre és élőben láthatnak igazi futballtMarky írta:lehet gyűjteni az eb jegyekre, van 6 évünk
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. szeptember 19., péntek 19:35
"Bognár György saját kérésére megy pihenőre"BBarni írta:Egy évig szünetelteti "szakértői tevékenységét" Bognár György a Sport Televíziónál. A korábbi magyar válogatott középpályás „helyére” az ex- ferencvárosi vezetőedző, jelenleg az MTK-nál játékos-megfigyelőjeként dolgozó László Csaba került a stábba.
![]()
Most mindenki 1 perces néma csenddel tisztelegjen/emlékezzen Bognár György szakértői tevékenységére és gondoljatok mindarra a szakmai tudásra amit neki köszönhettek és arra, hogy hol lennétek most nélküle!![]()
![]()
Áh az csak akkor kell ha el is akarsz érni valamit ha csak megélni szeretnél belőle akkor csak jó hosszú nyelv kell...Meg hát érdemes érteni is hozzá
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 19., péntek 19:21
Azt kellett volna, amit a nagy öregek: "Hát, de az Aranycsapat!!!"h3x0r írta: A gond, hogy nagyon nem is lett volna mit valaszoljak nekik, mert igazuk volt.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 19., péntek 19:18
A 8-1 egy dolog, de a romanok elleni 0-3.Marky írta:jobb, mintha már a magyarságunkat szégyellnénk, mint pl. a 8-1 után... akkor úgy mentünk neki az ősznek, hogy kell 3 pont a két meccsen és meglesz az a fránya pótselejtező. jött liptákzotya és guzmó, aztán én személy szerint meg is utáltam a válogatottat.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 19., péntek 18:55
'shutterisland írta:mik a terveid egyébként ?Ferencváros írta:Akinek van MLSZ "C" típusú edzői képzése, az tudna nekem írni privátban?
csak mert korábban én is gondolkoztam rajta, hogy jó lenne a futballban dolgozni, elvégre mint itt a legtöbbeknek, nekem is több ez, mint egy kedvelt sportág.
viszont beszéltem pár emberkével, aki benne van a szakmában, és sajnos érdemi focista múlt és jó kapcsolatok nélkül nagyon nehéz, nagy a belterjesség, és kevés a pénz.
gondolom nem a megye kettes edzőkeringő a cél.![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. szeptember 19., péntek 18:51
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. szeptember 19., péntek 16:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. szeptember 19., péntek 16:53
mik a terveid egyébként ?Ferencváros írta:Akinek van MLSZ "C" típusú edzői képzése, az tudna nekem írni privátban?
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. szeptember 19., péntek 16:37
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. szeptember 19., péntek 16:35
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. szeptember 19., péntek 16:16
torjack írta:Marky írta:lehet gyűjteni az eb jegyekre, van 6 évünk
A magyar futball ismét történelmet írhat. Az első válogatott lehet, amely hazai rendezésű tornára sem jut ki
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 19., péntek 14:30
Marky írta:lehet gyűjteni az eb jegyekre, van 6 évünk
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. szeptember 19., péntek 13:27
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem