Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 30., hétfő 22:03

Már miért csak jó fél éve volt DM-nek? Ősszel is lőtt gólt (nem is egyet) a BL-ben: 3 gól és 5 gólpasszal fejezte be a BL csoportkört. Bajnokságban meg egy idő után kb minden 2. meccsén gólpasszt adott (van hogy gyakrabban is).
Lassnál is pár napja volt hogy már csak jó 4 hónapja volt, holott azért azt legtöbben tudtuk, hogy az inkább fél év volt. Ne degradáljuk egyre lejjebb a jó / jobb időszakokat!

A nyilatkozatokat meg nagyon sokszor direkt elferdítik ,hogy hír legyen belőle, holott a játékos nem is azt mondta... vagy csak kiragadnak a mondandójából egy rövid részt ami totál más megvilágosításba helyezi a jelentését. DM most a VB-re koncentrál, totál igaza van hogy azt mondta, hogy hagyják őt békén. Ez lenne az alap. főleg ha nem akar elmenni.

Asszem Özilnél is 1 év volt hátra a szerződéséből és 18-ért jött, igaz nem egy Bayernből...

Ugyanolyan hullámzó, mint Karim. Ha van esély jobbra cserélni, akkor hajrá.
Ha most Karim lenne a téma, ugyan ezt mondanád?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. június 30., hétfő 22:02

Mike írta:
PEEtör írta:mondjuk hasonlítsuk pár támadó árához.
PEEtör írta:amennyit visszazár védekezni, annyit nem sok támadó tesz meg
tavaly nem támadót játszott

szerintem igen. legalábbis amikor mi támadtunk ő nagyrészt balszélső posztra húzódott ki aztán ha ellenfélnél volt a labda ment be középre.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 30., hétfő 22:00

PEEtör írta:mondjuk hasonlítsuk pár támadó árához.
PEEtör írta:amennyit visszazár védekezni, annyit nem sok támadó tesz meg
tavaly nem támadót játszott
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 30., hétfő 21:59

DM-re nem kell berágni, a pályán is látszik hogy nem egy zseni...
Számtalanszor leírtuk már mennyire hasznos tagja ő a szerkezetnek, nem szabad eladni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2014. június 30., hétfő 22:04-kor.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 30., hétfő 21:58

Mike írta: 50 millió egyáltalán nem rossz ár érte, még a mai viszonyoknál sem. Vidal is kb annyi lenne, és ő már évek óta top3 a posztján.
Úgy érzem nem egy posztról beszélünk, mert nem hiába nem visznek védőket sem 60 milkákért, de mondjuk hasonlítsuk pár támadó árához.

A sírás meg...rengeteget köszönhetünk neki, rohadt melós játékos, amennyit visszazár védekezni, annyit nem sok támadó tesz meg, illetve kéttüdővel pláne nem. Kulcspasszok sora köthető a nevéhez, lassan akár kupák "sora" is. Nem szeretem a sírós játékosokat, de nincs ő megbecsülve, amennyire kéne, soha nem is volt. Rapszódikus tud lenni és sok "butaargentín" megoldása van, az biztos, de legalább ennyi zseniális is.
Nem azt mondom, hogy pótolhatatlan, vagy akár sok nehézséget okozna az elvesztése (bár ez utóbbi feltételezhető), de kezeljük helyén egyszer végre.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 30., hétfő 21:57

dannen írta:
Mike írta:Vidal is kb annyi lenne, és ő már évek óta top3 a posztján.
ki szerint? mert én amit láttam a csávóból egyáltalán nem győzött meg, hogy ő az a pitbull akiről mindenki álmodozik. ugyanúgy pogba sem. nem tudom most megint mi ez a DM utálat, de ezek szerint tök mind1 mit csinál a csávó, tőletek mehet 50milláért. meg lett a posztja , hatalmas szezont futott, hát persze adjuk el és hozzunk helyette valakit aki egyáltalán nem biztos, hogy beválik. na meg a kurva anyját mert azt merte nyilatkozni, hogy megkérte az ügynökét, hogy ne mondjon neki semmi pletykát és csak a VB-re koncentrál. :lol:
Én nem utálom, egyszerűen ő az az ember, akiből jó pénzt lehet kihozni a nyáron.
Emellett ő az, aki helyett van több alternatíva is, akinek az alap posztja, az ami. Nem pedig egy "felvett" poszt.
Valamint továbbra is hullámzó, egy jó félév, aztán egy rossz. Ugyanolyan hullámzó, mint Karim. Ha van esély jobbra cserélni, akkor hajrá.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 30., hétfő 21:50

dannen írta:ki szerint? mert én amit láttam a csávóból egyáltalán nem győzött meg, hogy ő az a pitbull akiről mindenki álmodozik. ugyanúgy pogba sem
ez a vb semmit nem számít. 10ből 7 nagy név tudása alatt teljesít...
dannen írta:meg lett a posztja
engem erről még meg kell győznie. Nem vitatom az előző fél évet, de volt hasonlóan jó 1-2 hónapja régebben is, aztán tudjuk mi volt előtte, meg mi lett utána is, ugyanazon a poszton.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 30., hétfő 21:50

Vidal szerintem top kp. Tavaly meg főleg,egyedüli volt az ahogy a juvét a hátán cipelte,megkérdőjelezhetetlenül a csapata legjobbja,húzóembere volt,aki maga döntötte el a kétes meccsek sokaságát,góllal,gólpasszokkal.

Dm -et meg miért kellene eladni? egy okot sem tudunk mondani. Ha maga akar elmenni akkor el lesz adva,de a vezetőségnek semmi oka eladni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 30., hétfő 21:49

Remélem nem a vb alapján ítéled meg Vidalt, sérülten tolta, formán kívül. De még így sem vallott szégyent.
Nem illik.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 30., hétfő 21:37

így van, azért az h most volt egy jó fél éve még nem jelenti azt hogy elit kp-s lett. Majd ha lehoz egy hasonló évet akkor lehet róla beszélni. Nagyon nem lennék meglepve ha jövőre meg flop lenne, az ő stílusában simán benne van. Idén is rengeteg facepalm megoldása volt, szerencséjére jött pár klasszis megoldás ami kompenzálta.

50 millió egyáltalán nem rossz ár érte, még a mai viszonyoknál sem. Vidal is kb annyi lenne, és ő már évek óta top3 a posztján.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 30., hétfő 21:32

PEEtör írta:Marcelo mit nyilatkozott asszem egy éve? Na és hol van most? Calma, csak ugye DMet alapból egy csomóan nem szeretitek, így egyszerűbb.

50 meg rohadt kevés lenne érte a mai árak mellet, nem gondolhatjátok komolyan.
En leszarom a nyilatkozatát.
Ha nem teljesít, sír. Ha nem kap emelést, sír. Ha teljesít, sír hog miért nem kap emelést. Volt egy jo féléve es veri a mellett, hogy bezzeg ő maradt es vállalta a harcot. Ja, Carlo elmondta, hog azért maradt DM, mert az olasz azt akarta.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 30., hétfő 21:29

Marcelo mit nyilatkozott asszem egy éve? Na és hol van most? Calma, csak ugye DMet alapból egy csomóan nem szeretitek, így egyszerűbb.

50 meg rohadt kevés lenne érte a mai árak mellet, nem gondolhatjátok komolyan.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

attareal
Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. június 30., hétfő 21:08

Nekem mondjuk szimpatikus nyilatkozat volt az, amikor azt mondta, hogy ő maradni szeretne, de, ha a vezetőség megválna tőle, ő elfogadja. Tetszett, hogy nem hazudozik össze-vissza, hogy a szerződésből még van... A Messi-s nyilatkozata, na az nagyon kiakasztott.
Szerintem nem fogunk megválni tőle, kap egy kis fizuemelést és kész. Azért én soha nem fogom elfelejtani, hogy hogy küzdött ő a BL-döntőn.
Ha meg megy, akkor már vonjuk be a Pogba transzferbe. A Juvénak úgyis kell.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!

Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 30., hétfő 20:55

Csabi írta:
Meg azon se csodálkoznék ha DM bevágta a dúrcát amiért egy ilyen szezon után is szó van az eladásáról.
soha egy büdös szóval nem volt szó az eladásáról. a játékosok az ő helyzetében (ilyen szezon után, így felszopkodva) ha megkérdezik, hogy mi lesz jövőre azt mondják, hogy "szeződésem van és bla bla bla". ehelyett ő? "nem tudom mi lesz velem."
hát rohadjon akkor meg, szerintem el kell adni most mert kurva sok probléma lesz még vele a jövőben.
+1
50 korul ha kapunk érte, akkor mehet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. június 30., hétfő 20:24

20 vagy 30, ezen már valóban nem múlhat. Mindenképp jól járunk.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 30., hétfő 20:22

alapból szerintem kerülne 50-60-ba, tehát féláron jöhetne, teljesen jó. Főleg hogy a posztja egyik legjobbja, és a bayernből. Ennél jobb üzlet kevés van

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 30., hétfő 20:14

Csabi írta:az viszont kicsit szúrja a szemem, hogy egy olyan játékosért akivel mindenben leegyeztünk 25-30 misit kell majd fizetni úgy hogy 1 év van a szerződéséből. szerintem le lehetne nyomni 18-20ra.
Rakiticnak is 1 ev volt hatra a szerzodesebol, o kerult 18-20 millioba + Denis Suarez 2 evre kolcsonbe (a Sevillanak opcios joga van ra, 6 millioert megvasarolhatjak. Ezt a megvasarlast a barca 3 millios rafizetessel ervenytelenitheti).

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 30., hétfő 20:12

60ért vihetik, aztán jöhet Pogba. Nem szívesen válnék meg tőle, de valóban, lehetnek vele gondok majd, ha közel ugyanannyiért jönne a francia, akkor oké.
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 30., hétfő 20:10

A La Sexta cikkez is ma róla, hogy menni szeretne... Perez minimum 50-et kér érte a hírek szerint. Még a végén lemorzsolódik a teljes KHÖD...

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 30., hétfő 20:02

mivel jelenleg úgy áll, hogy casemiro tuti elmegy, khedira lehet, illarra meg talán kölcsönbe (őt biztos nem adják el) így nagy valószínűséggel kroos mellett még jön majd valaki. falcao jó igazolás lesz, remélem ésszerű áron tudjuk hozni.

az viszont kicsit szúrja a szemem, hogy egy olyan játékosért akivel mindenben leegyeztünk 25-30 misit kell majd fizetni úgy hogy 1 év van a szerződéséből. szerintem le lehetne nyomni 18-20ra.
Meg azon se csodálkoznék ha DM bevágta a dúrcát amiért egy ilyen szezon után is szó van az eladásáról.
soha egy büdös szóval nem volt szó az eladásáról. a játékosok az ő helyzetében (ilyen szezon után, így felszopkodva) ha megkérdezik, hogy mi lesz jövőre azt mondják, hogy "szeződésem van és bla bla bla". ehelyett ő? "nem tudom mi lesz velem."
hát rohadjon akkor meg, szerintem el kell adni most mert kurva sok probléma lesz még vele a jövőben.

Vissza: