Kroos meg látom nyomott egy sablont.

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 2., szerda 12:24
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 2., szerda 12:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 2., szerda 12:03
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 2., szerda 11:25
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 2., szerda 11:04
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. július 2., szerda 10:33
Egy kapus teljesítményét csak a kapott gólok számában lehet lemérni? Akkor Neuer elég rossz kapus..Kiko nagyokat szokott játszani a Real ellen: kupában is csak 1-1 gólt kapott két meccsen, ősszel is csak 1-0 lett, 12-13 tavasszal 1-1.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. július 2., szerda 10:16
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 1., kedd 20:11
ezt a faxolást nem értem. ....van még aki használja?TéOeM írta:Azon a nemrég ajánlott Twitter profilon azt írják, hogy a Real Madrid benyújtotta a 40 milliós ajánlatát faxon, James Rodriguezért.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 1., kedd 15:56
Ha valakiért kiadunk 50-60 milliót, annak hoznia kell a kezdő szintet. Ha nem képes rá, akkor az nem is ér annyi pénzt.Már miért ne lenne értelme? Bebiztosítanánk az egyik legnagyobb tehetséget és játéklehetőséget kapna a spanyol ligában. Ha CR már öregszik, esetleg valaki lelép akkor meg visszahozni és lenne számára hely a kezdőben.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 1., kedd 15:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 1., kedd 14:50
Alapból tkp, Guardiola hozta vissza egy sorral. Amúgy mindegy, rohadt komplett és lehet látni, hogy sehol sem jön zavarba.kiserik írta:Talán mert a Fifa-ban tkp?attareal írta:Nem tudom sokan miért gondolják, hogy Kroos ilyen tkp féleség poszt.
Szinte kiugrik a TV-ből, hogy hátrébb, közelebb a védősorhoz mennyivel jobban érzi magát, mint elől. Nagyon jól csinálja azt a posztot. A hosszú labdái, nah azok gyönyörűek. És van benne olyan is, ami xabiban nincs. Azok a lendületből való eléretörések néha-néha, azokból aztán legtöbbször lő, vagy kiuratja a csatárokat. Meg a lövései.![]()
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 1., kedd 14:40
Már miért ne lenne értelme? Bebiztosítanánk az egyik legnagyobb tehetséget és játéklehetőséget kapna a spanyol ligában. Ha CR már öregszik, esetleg valaki lelép akkor meg visszahozni és lenne számára hely a kezdőben.Enríque Royo írta:Annak semmi értelme nem lenne..50-60 milliós kölcsönjátékos? Itt is simán lehetne alapember az idő múlásával. Azonban én csak akkor hoznám ha DM-et eladnánk vagy elcserélnénk rá mert kb ugyan az a poszt. Én Jamest favorizálnám a kettő közül.volt írta:
Én James Rodriguezt csak akkor igazolnám le, hogy ha rögtön menne kölcsönbe 1 vagy akár 2 évre is valami jó spanyol csapathoz. Pl. Sevillába vagy az épülő Valenciához.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 1., kedd 14:11
Alapból pont, hogy Jamesnek nem lenne helye. Ő inkább nyomja a csatár mögött, amilyen poszt nálunk kvázi nincs. Biztos ellenne szélen is, csak éppen Isco-bnak meg pont az volt alapból a posztja, csak CR miatt nem ott játszik. A Malagában még bal oldali támadó volt.Más poszt. Isconak nincs helye sajna, Jamesnek lenne a szélen, de főként a padot koptatná. Nem kell, sokba kerül.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. július 1., kedd 14:09
Talán mert a Fifa-ban tkp?attareal írta:Nem tudom sokan miért gondolják, hogy Kroos ilyen tkp féleség poszt.
Szinte kiugrik a TV-ből, hogy hátrébb, közelebb a védősorhoz mennyivel jobban érzi magát, mint elől. Nagyon jól csinálja azt a posztot. A hosszú labdái, nah azok gyönyörűek. És van benne olyan is, ami xabiban nincs. Azok a lendületből való eléretörések néha-néha, azokból aztán legtöbbször lő, vagy kiuratja a csatárokat. Meg a lövései.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 1., kedd 13:44
CavaniGalacticos írta:na idén eddig itt tartunk. (ha vkit kihagytam vagy elírtam akkor szóljatok nyugodtan)
23 emberből eddig senki se hivatalos.![]()
tavaly 52/5 volt.
előtte meg 66/1. (ehhez már nincs meg a kép, de emlékszem a számra)
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 1., kedd 13:33
jah, mandzukicot beírtam miután feltöltöttem a képet csak lusta voltam újra.Kerlon írta:Mandzukic, de talán Matuidi is volt terítéken.
beírtam köszi.tucsoki írta:Sterling?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 1., kedd 13:29
Sterling?Galacticos írta:na idén eddig itt tartunk. (ha vkit kihagytam vagy elírtam akkor szóljatok nyugodtan)
tavaly 52/5 volt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 1., kedd 13:29
Mandzukic, de talán Matuidi is volt terítéken.Galacticos írta:na idén eddig itt tartunk. (ha vkit kihagytam vagy elírtam akkor szóljatok nyugodtan)
tavaly 52/5 volt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 1., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 1., kedd 12:39
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem