Elektronika
Re: Elektronika
Fényképező
Haló!
Ilyen bot fényképezőfélét vagy én nemtudom mi ez, de ilyet merre lehet kapni, esetleg valami honlap ahonnan megrendelhetem?
Haló!
Ilyen bot fényképezőfélét vagy én nemtudom mi ez, de ilyet merre lehet kapni, esetleg valami honlap ahonnan megrendelhetem?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jo par evvel ezelott a regi gepem pontosan masfel orankent ujraindult. Eloszor a windowsra gyanakodtam, ujra is akartam telepiteni, viszont 4-5 szazaleknal a telepito kilokott. A gepet evente tobbszor is teljesen kiporoltam, gondoltam hogy tobb por kerulhetett bele. Ahogy szettszedtem es hozzaertem a proci hutojehez, egyszer csak leesett.sentry írta:Nekem a volt 5 éves laptopomon nagyot segített az, hogy elvittem egy szervizbe, hogy tisztítsák ki. Szétszedik darabokra, és portalanítják.
A processzor és a hűtő között van egy bizonyos hűtőpaszta, ez segit a hőátadásban. Ez idővel elpárolog és por lesz belole.
Szerintem vidd el te is szervizbe a gepet, ott kiporoljak es mondd meg hogy csereljek ki a hutopasztat is.
Nekem a volt 5 éves laptopomon nagyot segített az, hogy elvittem egy szervizbe, hogy tisztítsák ki. Szétszedik darabokra, és portalanítják. Talán még ez segítene, de ezt is azért bátorkodom leírni, mert írtad, hogy újratetted a winfost. Emiatt gondolok hardware-es problémára. De a porosodásnak is vannak jelei, szinte állandóan magasan pörgő ventilátor (magas hőfok, ezt csekkolhatod különböző programokkal pl EVEREST Home Edition )messideco írta:Windowsot is cseréltem, s minden pedig :S
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
tudom hülyén hangzik, de újraindítottad?Miért van az, hogy a fstalicska laptopomon minden akadozik, kezdve a youtube-videóktól a filmig? Pedig van ramja is 2giga, 512-es videokártya i3 processzor...![]()

Itt a geek-ek majd megmondják! Csak írd le szépen mire kell stb (Segít a leírás a topik tetején)Takesz írta:HTC One vagy Galaxy 4?
Melyiket ajánljátok?
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Miért van az, hogy a fstalicska laptopomon minden akadozik, kezdve a youtube-videóktól a filmig? Pedig van ramja is 2giga, 512-es videokártya i3 processzor...

"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
dettó csak én 2010ben vettemDrake írta:Sony Ericsson Xperia X8-at Azt aztán üthetted-vághattad nem lett semmi baja.Egyszer vett egy 5 perces fürdőt a Balatonba,de miután kiszáradt faszán ment tovább.

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Én 2011 Szeptemberében vettem egy Sony Ericsson Xperia X8-at,amit azóta eladtam,de máig visszasírom.
Azt aztán üthetted-vághattad nem lett semmi baja.Egyszer vett egy 5 perces fürdőt a Balatonba,de miután kiszáradt faszán ment tovább.3 hónapja beújítottam egy Samsung Galaxy S4 minit,de ez valahogy nem az igazi...

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
4 éveGalacticos írta:fogadni mernék hogy azért mert olyanod van pár hete/hónapja és még nincs semmi baja.csabi* írta:szerintem meg a legjobb

- Galacticos
fogadni mernék hogy azért mert olyanod van pár hete/hónapja és még nincs semmi baja.csabi* írta:szerintem meg a legjobb
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Még novemberben kértem itt tanácsot új telefont illetően, valaki (ha jól emlékszem, csababarca) ajánlotta a Nokia Lumia 520-at, hosszas tanakodás után végül azt választottam, és eddig nem bántam meg, nagyon bejön ez a Windows Phone-rendszer.
Szóval csak ajánlani tudom.
És köszönöm még egyszer az ajánlást.

És köszönöm még egyszer az ajánlást.

Senkit nem hallottam még, aki Sony telefont ajánlana
Enyhén túlárazott, ráadásul a Sony még nem is a legjobb minőség...

Én az LG G2-t venném.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Bocs a dupláért, csak annyi még, hogy más ingyenes offline megoldás is jöhet
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Segítséget szeretnék kérni. Szeretném az Igo navit androidra telepíteni, amit levettem a polcról, a kérdésem, hogyan és mennyi szabad hely kéne neki, csak hazai térképpel? 4gb memkártyám van. Előre is köszi.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ipad4-et egy pixelhibaval erdemes elvinni szervizbe vagy felesleges? Van esely cserere vagy garis javitasra?