igen, volt, elmúlt. Szia. Nem gondolod képmutatónak a lenezesrol való papolást? Vagy te komolyan nem látod a jelenkor CR-t játszani? Mert fizikálisan le lehet épülni, de mintha focizni is elfelejtett volna. Sok a vak? Próbálod a másik mondandojat megerteni vagy csak egy gyenge vedougyvedet akarsz játszani a másikba való beleallassal? Vagy szeretnéd esetleg normális érvekkel is? Ha? Utolsó sort direkt neked szántam, elismerem CR eredményeit, tiszteletre méltóak, de pont manapság nem fér bele egy kiöregedett klasszis dadusgatasa.
Nem, miért kit nézek le?
Látom milyen cr. Azt is látom, hogy állandóan basztatod, leszólod.
Gyenge védőügyvéd vagyok....az voltam mindig is 10 éven át amikor itt írtam. Kár,hogy Te nem olvastad a soraimat. Akkor nem szólnál le. Akkor csöndben lennél, de nem olvastad.
Az érveim mindig is ott voltak, ha nem láttad, akkor a szemeddel lesz probléma. Ha nem értetted akkor segítek ha kéred.
A kiöregedett klasszis éppen 1 hónapja lett aranylabdás és európa bajnok és jogosan. Sajnos azóta semmit nem mutat ezt tudjuk akkor is ha nem nézzük meg a meccseket mert Te mindig leszólod mintha fizetne valaki érte.
Tisztában vagyok azzal hogy Te jobban tudod mint pl én, én mindössze csak próbálok irányt mutatni, hogy tudjuk.....olvastunk 100x, tudjuk, hogy mennyire szar szerinted.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.