alexoxladjackoxi írta: Pedig az a vicc, hogy ha Albon marad jövőre, és ugye Sainz is megy a Ferrariba, még mindig Bottas lesz a legerősebb második számú az élcsapatoknál. Sainz idén eddig elég rendesen be van árazva Norris által, aki viszont most tényleg nagyon jó, tavaly egy kicsit túlértékeltnek éreztem, de úgy tűnik tévedtem vele kapcsolatban. Neki majd a következő szezon lesz az igazi értékmérő Ricciardo ellen, Carlost viszont nem érzem Ferrari-szintű pilótának, még ha csak második számúnak is viszik. Bottas is erős volt a Williamsnél, középmezőnyben azért más kiemelkedni, mint a legnagyobbak ellen akárcsak helytállni.
Tény talán Bottas és Albon van a legnehezebb helyzetben mert nekik van a legerősebb csapattársuk is. De még Bottas többnyire hozza a másodszámú pilóta szerepét ezt Albon egyáltalán nem tudja... Meglepődnék, ha jövőre is ő vezetné a Red Bullt.
Helmutéknak most pont két erős pilóta kellene. A mercinél érhető, hogy nem akatak egy Vettelt vagy egy Alonsot odavinni Hamilton nyakára. De a Red Bullnál ? Állandóan Max egyedűl van a két Merci ellen. Így azért nehéz taktikailag. Remélem Perez fog odakerülni, ha Vettel kitúrja az Aston Martinnál.
Sainz szerintem nem lesz rossz. Összessgébében ő felvette a kesztyűt Max ellen is a Torro Rossonál. Norrist pedig tavaly meggyőzően verte. Idén nincs szerencséje és én sem érzem benne, hogy világbajnok pilóta lehet, de akár egy Rosberg szintet hozhat. Leclercnek nem lesz könnyű ellene szerintem.
Russel meg remélem 2022-ben már Mercit fog vezetni Hamilton mellett. Abban a srácban még nagyon sok lehet.