Kapitány ez gyenge volt most

Szerk.: Félig rossz topik. Az első fele idevaló

HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. október 30., szerda 21:38
HozzászólásSzerző: flori » 2019. október 30., szerda 21:31
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 30., szerda 21:12
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. október 29., kedd 12:50
Csórival nem volt kegyes a sors, picit sajnálom is így utólag. Pláne amiatt, mert ő mert meglépni néhány radikálisabb lépést és lett volna elképzelése. VISZONT ez nem vesz el a ZZ-ban rejlő potenciálból. Igy késni fog másfél évet Martin és másképp alakul a keret, de így is vissza fogunk érzésem szerint térni a csúcsra rövidesen. Egyszer viszont még megnézném az argentint nálunk.Radio MARCA: At the offices of Real Madrid there is a strong feeling that they were not unfair to Lopetegui but were to Solari.
In December, Solari asked for Odegaard's loan to be terminated. He was almost on his knees asking for Martin's return. The club rejected the idea.
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. október 22., kedd 21:41
jó, a fent említettek egy részére nem lehet építeniRealista24 írta: Én is inkább a haverokat tennem be, mint őket ha csak ebből valaszthatok.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. október 22., kedd 16:48
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. október 22., kedd 16:35
Mikor álltunk 11 meccs/11 győzelemmel? Nem is értem. Nyilván nem jó az X a Valladolid ellen a Bernabeuban, de azért ne csináljunk már úgy mintha még nem fordult volna elő, hogy a nagy nem veri meg a kicsit. Ha ma este kikapnánk Isztambulban, akkor talán megérteném a kétségbeesést. De nem fogunkateeemadrid írta:Hát ha az X nálunk jó eredménynek számít, akkor tényleg nincs ok a pánikhangulatra. De akkor kalkuláljuk bele a BL-t is, ott is jól kiszoptunk a PSG ellen, otthon nem bírtunk megverni egy Brűzst, a bajnokságban meg a meccseink felén buktunk pontokat. Emellett továbbra is kilátástalan játék, sok sérült, ha ma meg nem úgy alakul a meccs akkor történelmi szintű bukás szélére kerülünk. Én sem értem mi ez a pánikhangulat.Én nem értem mi ez a nagy pánikhangulat. A 9.fordulóban szenvedtük el az első vereségünk, ez szinte mindig elöbb szokott jönni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. október 22., kedd 15:12
Hát ha az X nálunk jó eredménynek számít, akkor tényleg nincs ok a pánikhangulatra. De akkor kalkuláljuk bele a BL-t is, ott is jól kiszoptunk a PSG ellen, otthon nem bírtunk megverni egy Brűzst, a bajnokságban meg a meccseink felén buktunk pontokat. Emellett továbbra is kilátástalan játék, sok sérült, ha ma meg nem úgy alakul a meccs akkor történelmi szintű bukás szélére kerülünk. Én sem értem mi ez a pánikhangulat.Én nem értem mi ez a nagy pánikhangulat. A 9.fordulóban szenvedtük el az első vereségünk, ez szinte mindig elöbb szokott jönni.
HozzászólásSzerző: géza » 2019. október 22., kedd 1:30
Ha azt nézzük, hogy a Real JÖVŐJE szempontjából mi lenne a legideálisabb, lehetséges, hogy egy olyan opció lenne a legjobb, hogy jönne Mourinho, megcsinálná a generációváltást, kidobná, akiket ki kell, selejtezne ezerrel, felépítené amit kell (mármint be a kölcsönben lévőkből párat), aztán a már majdnem kész "terméket" ZZ finomhangolná_Bushido_ írta: [quote=wZoLee7 post_id=<a href="tel:1034346">1034346</a> time=<a href="tel:1571649784">1571649784</a> user_id=926]
Évközben nincs értelme edzőt cserélni. Nincs értelmes opció, a sokra tartott edzők is rendre mutassák a hülyeség jeleit. Mous hírek megint, ugyan már, ha csak képernyőn látom kiráz a hideg. Komolyan kérdezem ki lenne megfelelőbb ember?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 21., hétfő 22:55
_Bushido_ írta:Ha azt nézzük, hogy a Real JÖVŐJE szempontjából mi lenne a legideálisabb, lehetséges, hogy egy olyan opció lenne a legjobb, hogy jönne Mourinho, megcsinálná a generációváltást, kidobná, akiket ki kell, selejtezne ezerrel, felépítené amit kell (mármint be a kölcsönben lévőkből párat), aztán a már majdnem kész "terméket" ZZ finomhangolnáwZoLee7 írta: Évközben nincs értelme edzőt cserélni. Nincs értelmes opció, a sokra tartott edzők is rendre mutassák a hülyeség jeleit. Mous hírek megint, ugyan már, ha csak képernyőn látom kiráz a hideg. Komolyan kérdezem ki lenne megfelelőbb ember?csak ebbe egyik edző se menne bele. Sajnos ZZ úgy tűnik nem képes ezekre egyedül, pedig lehetősége lett volna rá nyáron.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. október 21., hétfő 22:45
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. október 21., hétfő 22:43
Ha azt nézzük, hogy a Real JÖVŐJE szempontjából mi lenne a legideálisabb, lehetséges, hogy egy olyan opció lenne a legjobb, hogy jönne Mourinho, megcsinálná a generációváltást, kidobná, akiket ki kell, selejtezne ezerrel, felépítené amit kell (mármint be a kölcsönben lévőkből párat), aztán a már majdnem kész "terméket" ZZ finomhangolnáwZoLee7 írta: Évközben nincs értelme edzőt cserélni. Nincs értelmes opció, a sokra tartott edzők is rendre mutassák a hülyeség jeleit. Mous hírek megint, ugyan már, ha csak képernyőn látom kiráz a hideg. Komolyan kérdezem ki lenne megfelelőbb ember?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. október 21., hétfő 22:29
Realista24 írta:Bajnokságot gyorsan elengedted, egy hete még meg aranykupa voltdzsi91 írta: Zz-t 1 esetben küldeném el,ha kiesnénk a csoportból. Az nem megengedhető. Minden más esetben védve van nálam. Ebben a keretben ennyi van, esetleg ha mindenki egyszerre pörögne fel hazard benzema bale akkor lehet nagyot menni másképp egy gyötrelmesen kiszenvedett bajnoki cím vagy spanyolkupa az elvárásom. Majd jövőre bappéval pogbaval meg tökömtudja kivel lehet ujragondolni az elvárásokat.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 21., hétfő 22:20
Négy meghatározó játékosunk volt sérült. A padon meg nem nagyon ülnek világklasszis játékosok, kivéve a Barcaban ahol a csapból is pénz folyik.ateeemadrid írta:Más kérdés, hogy kinek a hibája, hogy csak ezekből választhat.Én is inkább a haverokat tennem be, mint őket ha csak ebből valaszthatok.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. október 21., hétfő 22:12
34 eves Modricnak mar nem kellene alapembernek lennie, ugye ez egy Pogbaval pont teljesulne is. Ahogy az is teljesulne, hogy lenne a padon minosegi ember. Talan akkor nem olyanokkal kene szarbol varat epitenie Zidanenak akire semmi szuksege. Lehet szar lenne a jatek egy Pogbaval is de legalabb el lehetne kezdeni egy tudatos epitkezest, igy viszont nem lehet hogy bent maradt a felesleg. Hogy lehet megis ugy hosszutavu projektben gondolkozni ha a jatekosok nagy resze nem is lesz reszese a projektnek mert vagy oreg vagy ballaszt.pheco írta:
Tobbi top csapatnal kik jatszanak, ha leserul ket alapember a kp-n? Ne essunk mar tulzasba.
HozzászólásSzerző: SzB » 2019. október 21., hétfő 22:11
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. október 21., hétfő 22:05
Más kérdés, hogy kinek a hibája, hogy csak ezekből választhat.Én is inkább a haverokat tennem be, mint őket ha csak ebből valaszthatok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 21., hétfő 22:03
Kire építsen? A mindig sérült Vallejora? Hozzuk vissza? Alibi Iscora? Évente eltalalom kétszer ballal jól a labdát Asensiora? A belevezetem az ellenfelbe a labdát Lucasra? Ész nélkül szaladgalo Odriozolara?Jim írta:miért van taktika?RaúlCF írta: Lehetőségekhez igazítani a taktikát?![]()
az a legnagyobb baj, hogy nem látszik semmi koncepció
+ a haverokra épül továbbra is a csapat
ha ezen nem változtat Zizu, miért maradjon jövőre?![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. október 21., hétfő 21:08
miért van taktika?RaúlCF írta: Lehetőségekhez igazítani a taktikát?
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2019. október 21., hétfő 19:59
Huu Zizou, akkor remélem összekaparod ezt a csapatot, különben nehéz évek várnak ránk...Zidane írta:Örökké a Real Madridban akarok lenni
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem