Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Folyamatosan nyitnak meg szálakat, válasz viszont semmire nincsikelemen5 írta:Utolértem a sorozatot.BLevi96 írta:
Mi a kollegákkal nagyon rápörögtünk, órákig beszélgetünk teóriákról, probáltuk fejtegetni hogy mi ez az egészpont most fejeztem be a 3.évad 1.részét
De mondtam nekik hogy, én láttam a Lostot és biztos ezt is elfogják cseszni, a kérdések felére választ sem fogunk kapnilement 2 évad és még mindig nem derült ki semmi, témázgatni beszélgetni viszont tök jó!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elképzelésem sincs, hogy hova futtatják ki. Az anyuka kikerülésével biztosra vettem, hogy nem haltak meg, erre az új rész végén visszakerül.![]()
Bosszantó, hogy a karakterek nem osztják meg egymással amit tudnak, ami történt velük.Furcsa, hogy a lények egyre okosabbak, tudnak összetettem gondolkodni.
Annyira nem tudom, hogy mi lehet a vége, hogy még ötetelni sem tudok.![]()

Azt írják a kövi rész(4.) lesz az egyik legjobb az évadba, szerintem sok minden kifog derülni most, Viktor sztorizik majd, Tabita és Viktor faterja is bekerül a faluba. Jó lesz!

Mi annyit filoztunk és teóriát olvastunk hogy, nem nagyon tudnának már meglepni, de remélem rám cáfolnak