Sallai, Gulácsi, Orbán is múltkor csak az egyik selejtezőre volt elengedve...

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. január 27., csütörtök 21:10
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 26., szerda 11:10
Hát persze, nem kérdés, hogy nem lenne szabad játszaniuk egy ilyen túra után, bazira sérülésveszélyes, pihenés nélkül. Csak arra reagáltam, hogy technikailag ott tudnak majd lenni. Militaót, Rodrygót meg Casét tudjuk pótolni, Vinit padra azért elvinném, csereként legalább beállhasson ha kéne, addig alszik a kispadon, Carlo betakargatjababaking írta:Kérdés meccsel a lábukban, fáradtan, jetlaggel milyen teljesítményre lesznek képesek. Bár mondjuk Casin a múltkor meg sem látszott.Pad'em írta: Én úgy értelmezem ezt a Juninho nyilatkozatot, hogy nem fogják elengedni őket előbb, tehát mondjuk a holnapi első meccsük után, de 2-án a Paraguay elleni után jönnek, ahogy írták is tegnap, és ott lehetnek másnap a Bilbao ellen ha Ancelotti úgy dönt.
Oh wait
Lehet jobb is ha nem játszanak. Bár a punisherre szükségünk lenne.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. január 26., szerda 11:04
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. január 26., szerda 10:51
Kérdés meccsel a lábukban, fáradtan, jetlaggel milyen teljesítményre lesznek képesek. Bár mondjuk Casin a múltkor meg sem látszott.Pad'em írta: Én úgy értelmezem ezt a Juninho nyilatkozatot, hogy nem fogják elengedni őket előbb, tehát mondjuk a holnapi első meccsük után, de 2-án a Paraguay elleni után jönnek, ahogy írták is tegnap, és ott lehetnek másnap a Bilbao ellen ha Ancelotti úgy dönt.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. január 26., szerda 10:50
Én nem tudom,de bennem mikor elmennek haza az van hogy na basszus Dél Amerika ott minden megtörténhet.Pad'em írta: Én úgy értelmezem ezt a Juninho nyilatkozatot, hogy nem fogják elengedni őket előbb, tehát mondjuk a holnapi első meccsük után, de 2-án a Paraguay elleni után jönnek, ahogy írták is tegnap, és ott lehetnek másnap a Bilbao ellen ha Ancelotti úgy dönt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 26., szerda 10:33
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. január 26., szerda 10:13
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 26., szerda 10:11
Miafakk tegnap még gépet foglaltak nekünk, hogy szerdára itt legyenek. Még azt is olvastam, hogy Vini kezdeni fog a Bilbao ellen, mert eltiltott lesz aztán a bajnokin.flori írta: Juninho Paulista, coordinator of the Brazilian National Team, confirms to
@ellarguero that the Real Madrid footballers will not leave the training camp until February 2.
Magyarul nem játszanak a Bilbao ellen.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 26., szerda 0:56
HozzászólásSzerző: madridronie » 2022. január 24., hétfő 15:30
Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi években milyen csapatok ellen estünk ki döntő többségben szégyenszemre.Nagyon feljött a barca kupákban, mi meg az elmúlt 8 évben egy elődöntőt tudunk felmutatni.
Nem kérdés, hogy a legnagyobb értékkel a nemzetközi fociban a BL serleg bír (Angliát és Katalóniát leszámítva perszeSzerintem meg semmit nem er a kupaszamolgatas
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2022. január 24., hétfő 14:58
Szerintem meg semmit nem er a kupaszamolgatas, tipikusan olyan csapatok csinaljak, akiknek a nagy kupakbol nincs eleg. Bl szaszszor tobbet er a bajnoksagnal, a kuparol meg ne is beszeljunk, azt se tudom, ki nyerte tavalyelott. Amig itt van nalunk Benzema, Modric, Kroos, addig a Bl mindig leeshet valahogy, arra kell ramenni, tobbit csak akkor tolni, ha nem befolyasolja az elobbit.kodo írta: Bajnoksag
Kupa
Bl
Iden nálam ez a prio lista, tekintve hogy az első kettőre van realis eselyunk.
Szep volt a tavalyi bl elodontos meneteles is, de nem sokat ert, az csak egy nulla kupas ev. Ilyen spanyol mezonynek nehogy mar jotekonykodjunk egy címet is, nekünk sem tettr meg ezt a szivesseget senki az elmúlt időszakban.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. január 24., hétfő 14:13
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. január 24., hétfő 13:36
Valahogy így tetszene nekem is, mint 17-ben a ZZ dupla. A bajnokságot a végén a "B" csapat nyerte meg, a CMK-BBC meg intézte a BL-t..Babinho írta: Hát Joviccal és Hazarddal nem fogunk kupát nyerni...ha KAK meg játszik akkor fáradt lesz a BL-ben vagy bajnokságban...tökre megéri. Lehet, hogy van Camavinga, Ceballos, Fede, Rodrygo akik játszhatnak és bízhatunk is bennük, de attól még menni fog a km azok lábába is akiknek a bajnokságban és BL-ben kell kihajtaniuk mindent magukból. Egy kupa elődöntő már olyan lesz mint a szuperkupa, ha ott vagy a legjobb kezdőt küldöd ki, mert be kell húzni. Naív dolog azt gondolni, hogy ennek nem lesz meg a következménye.
Játszon minél több cserepados. Ha meglesz így is meglesz, ha nem, akkor emiatt nem kéne bukni a pontokat a bajnokságban.
HozzászólásSzerző: el magico » 2022. január 24., hétfő 12:26
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. január 24., hétfő 12:23
HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 24., hétfő 12:17
A brazilokon kívül mindenki pihenhet 1,5 hetet. Modricnak és Kroosnak sokat jelenthet. Plusz ugye megy az egyezkedés a brazilokkal, hamarabb is visszaérhetnek.Camavinga-Kroos-Ceballos kp-val simán lenne esélyünk a Bilbao ellen, előttük mehet a roki porcelán all starunk plusz Jovic villanthat valamit. Padra Vini meg Rodrygo felfér majd, így, hogy hazaérnek "időben".
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. január 24., hétfő 12:15
Perez megoldja.Pad'em írta: Real Madrid have managed to get the Brazilian Federation to show collaboration: they will charter a flight as soon as their game ends (Tuesday night) so that Casemiro, Vinicius, Militao and Rodrygo arrive in Madrid on Wednesday, a day before the game vs Athletic.
|
The four Brazilians would arrive in Madrid around 18:00 CET and would fly to San Mames the very next morning with the squad if Ancelotti decided to risk them. @diarioas
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. január 24., hétfő 12:13
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. január 24., hétfő 11:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 24., hétfő 11:52
Egyetértek. Bajnokságra meg a kupára is bőven meg van a keretünk, vérlázító is lenne szarni rá, pláne, hogy kiesett az összes rivális. Ancelottinak kéne jobban forgatni a keretet, ekkora esélyünk nem tudom mikor lenne még egyszer egy hazai duplára (szuperkupával triplára). Gyakorlatilag eddig minden nekünk kedvezett, Egy Camavinga-Kroos-Ceballos kp-val simán lenne esélyünk a Bilbao ellen, előttük mehet a roki porcelán all starunk plusz Jovic villanthat valamit. Padra Vini meg Rodrygo felfér majd, így, hogy hazaérnek "időben".flori írta:Babinho írta: Szarni bele a kupába. Ha B csapattal tovább megyünk oké, ha nem akkor kiestünk. Ott KAKnak amugy sem kellett volna játszani.
Ne írjátok már ezt könyörgöm.8 éve közünk nincs a kupához, óriási luxus lenne elengedni, minden nagyágyú kiesett már. Brutálisan nehéz lesz így, de ideje lenne villantani a sok ingyenélőnek, remélem Ancelottiék is így állnak hozzá. Kell a hazai tripla.
Jelenlévő fórumozók: 53 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem