Értékeld a legutóbbi meccset
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ne zárjuk ki azt sem, hogy itt erősen keszülnek majd Xabira és az esetleges 3 védős rendszerre.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Huijsen túlságosan hypeolt spanyol fiatal hogy kihagyjuk az üzletet. Egyszerre nem látom, hogy mehetne el Alaba és Militao. Eleve ilyen sérült embert nem szokás kitenni. Alabának lenne jó a váltás. Rüdiger, Asencio, Huijsen, Martinez, Militao sor elégnek kell lennie amiben Militao a sor végén van. Aztán még egy évvel később úgyis Saliba a terv és akkor már Rüdiger is meglesz 33-34. Militao sanszosan sosem lesz már elsőszámú ember de addigra összeállhat a Saliba,Huijsen,Asencio hármas Rüdiger meg ahogy bírja. Azért nem olyan sötét ez az ütemterv sem.
- flori
A tegnapival Alaba billogot tett magára, így azért érdekesebb lesz a nyár. Huijsen leigazolásának csak akkor lenne értelme, ha a Militao-Alaba párosból egy menni fog. Nagy kérdés két acl után hogy jön vissza a brazil. Ha egyik sem távozik, akkor felesleges idehozni a fiatal gyereket.
Ideális világban Alabának már a fizuja és a kora miatt is vége lenne, a teljesítményével és sérülésével meg egyszerűen nincs értelme itt tartani. A második legjobban kereső a csapatban.
Ha jól sakkoznak Perezék, akkor egy: Asencio, Rüdiger, Martinez, Huijsen, Militao védelemmel nyugodtak lehetnénk. Sok spanyol, van rutin is, ez így működhetne. De valakit el kell engedni.
Ideális világban Alabának már a fizuja és a kora miatt is vége lenne, a teljesítményével és sérülésével meg egyszerűen nincs értelme itt tartani. A második legjobban kereső a csapatban.
Ha jól sakkoznak Perezék, akkor egy: Asencio, Rüdiger, Martinez, Huijsen, Militao védelemmel nyugodtak lehetnénk. Sok spanyol, van rutin is, ez így működhetne. De valakit el kell engedni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
A védelem állapota, így a bekapott gólok mennyisége is egyértelműen a vezetőség sara. Bal oldalt még úgy, ahogy megvagyunk, legalábbis számra (minőség ott is erősen kérdéses). A védelem közepe és jobb széle már évek óta lyukas, elmegy Nacho, nem sikerül leigazolni Yoro-t, Militao és Alaba összeszedte tavaly az egyik legkomolyabb, gyakran karriereket derékba törő sérülést, és mégsem érkezett senki. Képzeljük el, milyenek lennének a számok, ha nem válik be Asencio sem. Carvajal is szinte minden szezonban hónapokra kiesett az elmúlt években, most egész szezonra, posztidegen játékosok kényszerülnek oda. Egyáltalán nem vagyok meglepve a Bennyhill shown ott hátul, inkább az lep meg, hogy az elmúlt években valahogy sikerült összerakni a védelmet legkésőbb tavaszra.
LV stabil kezdő. Nincs itt semmi látnivaló.Toti írta: https://x.com/OptaJose/status/190716036 ... segitsegre
azért ezzel valamit kezdeni kellene, bár gondolom nem áprilisban fog megjavulni
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nekem a hosszabbításban volt a kedvencem, amikor páran próbálták szerelni Bellit, repült be a következő, de az már csak úgy, mint egy jó nfl safety -csak vállal csak a bordák közé-, labda tartózkodási helye teljesen mindegy volt neki.Pad'em írta: Kíváncsi leszek hány discomfort alakult ki tegnap. Vinit meg Bellit ha 100szor nem rúgták szét egyszer sem, az a belépő pedig 10-ből 10-szer piros megint, tán csak Romeroé volt egyértelműbb piros idén Európában. Mindkettő sárga, VAR-al... És akkor ne bírózzunk.
Azt is csak Carlo vette észre, bírónál rendben volt.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
nyilván ez az alap elvárásYazid írta:Mit szeretnél? Güler endrick brahim mindegyik lőjjön mesterhármast 10 perc alattTovábbá jo lenne, ha a cserepad is mutatna valamit, mert semmit nem adnak![]()

tegnap Endrick kapott lehetőséget és élt vele. Brahim és Güler minimum 15 perccel hamarabb is jöhetett volna, de így is hozzátették a magukét, Güler szögletének végre volt egy kis ereje+éle, ezt kellene mindig és akkor jóval veszélyesebbek lehetnénk a rögzített szituációknál. De ez már hosszú évek óta probléma, Kroos szögleteinek sokszor ugyanúgy nem volt ereje.
Mit szeretnél? Güler endrick brahim mindegyik lőjjön mesterhármast 10 perc alattTovábbá jo lenne, ha a cserepad is mutatna valamit, mert semmit nem adnak

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
A Barcelona ugyanennyi meccset játszik, kivéve a playoff párharc, és a fizikálisan jóval gyengébb adottságú keretükkel képesek jelentősen jobb focit játszani. A cserepad meg nincs élesen tartva.Zsobo írta: Sztem irrealis ekkora terheles mellett paradet várni, orulhetunk, ha egészségesen kihuzzak a játékosok. Továbbá jo lenne, ha a cserepad is mutatna valamit, mert semmit nem adnak hozzá, ha lehetőséget kapnak, sőt elso cserebe jonnie kell Mbappenak, Rudigernek, Bellinghamnek, ott tenyleg rajuk ferne a fejmosás.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Kicsit sztem a tegnapi meccsre is igaz, hogy a mennyiseg a minoseg rovására megy, de persze, igy is elment 80 000 jegy meg otthonrol is neztuk, szal maradni is fog ez igy. Mondjuk lehrt jobb lenne 40 magas minőségű meccs, mint 60 gatya, de mind1..
Fáradt, lelketlen volt a Madrid es brutal milyen daralo lesz ez meg a kovi hetekben, nem lenne nehez 3 szek kozul a foldre ulni szezon végére.
Sztem irrealis ekkora terheles mellett paradet várni, orulhetunk, ha egészségesen kihuzzak a játékosok. Továbbá jo lenne, ha a cserepad is mutatna valamit, mert semmit nem adnak hozzá, ha lehetőséget kapnak, sőt elso cserebe jonnie kell Mbappenak, Rudigernek, Bellinghamnek, ott tenyleg rajuk ferne a fejmosás.
Fáradt, lelketlen volt a Madrid es brutal milyen daralo lesz ez meg a kovi hetekben, nem lenne nehez 3 szek kozul a foldre ulni szezon végére.
Sztem irrealis ekkora terheles mellett paradet várni, orulhetunk, ha egészségesen kihuzzak a játékosok. Továbbá jo lenne, ha a cserepad is mutatna valamit, mert semmit nem adnak hozzá, ha lehetőséget kapnak, sőt elso cserebe jonnie kell Mbappenak, Rudigernek, Bellinghamnek, ott tenyleg rajuk ferne a fejmosás.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Úgy érzem nyomunk egy olyan szezont mint 2002-ben a Leverkusen, BL-ezüst, bajnoki ezüst és kupaezüst

https://x.com/OptaJose/status/190716036 ... segitsegre
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Első félidő után inkabb aludtam, semmi tudatossag, csak az erőlködés, endrick gyönyörű megmozdulásán kivul semmi. De jól döntöttem reggel már láttam a 4-4, megúsztam a szokásos agyrémet
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Rájöttem a boldogság titkára, estze alszom egy jót, reggel megnézem az eredményt, az összefoglalót és minden jó. Vinicius jól ment a szélen ez alapján, jobban működik oda ragasztva és Jude megy fel a 16-osba. 2 szöglet gólunk is lett végre. Alaba tűnt ez alapján gyengének. Kubo meg akármelyik bhv-ünket verte volna szóval szerintem nem kell most elégedetlenkedni. Valszeg más írnék ha láttam volna a meccset, de így megúsztam 120 perc idegeskedést

- Pad'em
Kíváncsi leszek hány discomfort alakult ki tegnap. Vinit meg Bellit ha 100szor nem rúgták szét egyszer sem, az a belépő pedig 10-ből 10-szer piros megint, tán csak Romeroé volt egyértelműbb piros idén Európában. Mindkettő sárga, VAR-al... És akkor ne bírózzunk.raul 4 ever írta: Davide a legjobb pontrúgásedző, a védelem állat, a buli jó.
Amúgy a bírók végre kiadhatnák a "Real rules" infókat, van-e a késelésen kívül bármi, amit ellenünk nem lehet? Csak amit Belli kapott bodycheckeket, extra rúgásokat 5 perc lenne shortba.
Ezt a lófejű szerencsétlent de utálom.
Gratula a döntőbe jutáshoz![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Davide a legjobb pontrúgásedző, a védelem állat, a buli jó.
Amúgy a bírók végre kiadhatnák a "Real rules" infókat, van-e a késelésen kívül bármi, amit ellenünk nem lehet? Csak amit Belli kapott bodycheckeket, extra rúgásokat 5 perc lenne shortba.
Gratula a döntőbe jutáshoz
Gratula a döntőbe jutáshoz

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- nzooli93
Endrick szep szammal lovi a gólokat kupában, Gulernek se elso szoglet assistja volt ez. Lehet azért őket használni kisebb csapatok ellen is,ha Soci meg múltkor Celta ellen is megoldottak a kupameccset. Ha Lucas is kapja egész évben a bizalmat, meg Alaba is rogton a perceket szep szammal akkor meg pláne. Hat az a Endrick gol mi volt? Azt emberek a fifaban is elizguljak, nem hogy egy 18 eves gyerek a Realban ,hatranynal..
Ezek a fiúk szeretnék szenvedni.
Grat. a döntőbe jutáshoz!

Grat. a döntőbe jutáshoz!

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- flori
Ha triplázik ez a csapat, akkor el is engedem az egészet. Onnantól tényleg végleges zen.Jim írta:hát, ha triplázunk, Carlot megkoronázzuk, és maradhat még 10 évigdzsi91 írta: Indul a buzivonat beszállás. Zakatolunk a tripla felé.![]()
![]()
![]()
Na mindegy, azért ez nem fenyeget minket. Horror volt ez a mai.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kellett ez a 120 perc a valencia elleni meccs elott, Corberannal 2szer kaptak ki a bajnoksagban (barca, atleti). Kulonosen jol fog esni a del-amerikai jatekosainknak es Judenak akik mar igyis lepni alig birnak.