Pont ma lettem figyelmes rá, miután véletlen rákattintottamP. Krisz írta: Lehet hogy a költözés miatt, de a GyIK nem jön be.

Javítom a napokban!
Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2019. március 23., szombat 14:34
Pont ma lettem figyelmes rá, miután véletlen rákattintottamP. Krisz írta: Lehet hogy a költözés miatt, de a GyIK nem jön be.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. március 23., szombat 14:30
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. március 11., hétfő 15:10
Közel 10 év fórumozás után, még mindig tanul új dolgokat az ember. Nem tudom, eddig ezt, hogy nem vettem észre. KösziRaúlCF írta:ha rámegyek egy témánál az olvasatlan üzenetekre
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. március 11., hétfő 13:49
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. március 11., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. március 11., hétfő 12:05
Azt te már többszörösen felhasználtad.Steve írta:
A fenébe, akkor vigyáznom kel innentől mit írok a kalapos ember után.![]()
![]()
Mi köszönjük a sok melót. A debugért elég lesz -1 kitiltás(fejenként) amit all time felhasználhatunk sütemény és én.
És működik a kalapos.Jó vagy Gergő!![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. március 11., hétfő 11:42
Király, köszi!d.gergo írta:Helyesbítek, megvan ez is![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. március 11., hétfő 11:41
A fenébe, akkor vigyáznom kel innentől mit írok a kalapos ember után.d.gergo írta: Kalapos embert átneveztük, karakterkódolás miatt ütötte ki a fórum az utána következő részeket a hozzászólásokból. Mostantól a következő kóddal jeleníthető meg (és persze az emotikon blokkból kattintással beszúrva):Köszönöm a debugot még egyszer a résztvevőknekKód:
:kalapos:
![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2019. március 11., hétfő 10:48
Helyesbítek, megvan ez isd.gergo írta:Persze, megoldjuk a napokbanRealMadridFanatic írta: Nekem csak egy kérésem/kérdésem van; a következő meccsnél a dátum mellé be lehet biggyeszteni a napot esetleg? A gyerkőc melletti zsúfolt, rohangálós hétvégéken már szempont, hogy milyen napon van meccs.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. március 11., hétfő 10:39
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2019. március 11., hétfő 10:33
Kód:
:kalapos:
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2019. március 11., hétfő 10:14
Persze, megoldjuk a napokbanRealMadridFanatic írta: Nekem csak egy kérésem/kérdésem van; a következő meccsnél a dátum mellé be lehet biggyeszteni a napot esetleg? A gyerkőc melletti zsúfolt, rohangálós hétvégéken már szempont, hogy milyen napon van meccs.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. március 11., hétfő 10:12
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. március 10., vasárnap 21:50
d.gergo írta: Nagyok vagytok, ezt mire magamtól megfejtem, vége a következő szezonnak isszóval akkor a kalapos embert kell figyelnem, aztán ránézni a többire is.
a kecske is egyedileg lett berakva, ezután lehet vajon írni?
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. március 10., vasárnap 21:50
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. március 10., vasárnap 21:44
Baaazmeg!!! Ilyenkor látszik, hogy mennyit is melóztok azért, hogy mi itt okoskodhassunk és informálódjunk. Ezer hála a stábnakd.gergo írta:Jaj igen, ezt tudom, totál kiment a fejemből hogy újra kell generálni a keresőindexet, éjjel elindítom a folyamatot, reggelre talán meg is leszh3x0r írta: A kereso is kicsit bugos, a penteknel regebbi hsz-eket nem adja ki.![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2019. március 10., vasárnap 21:42
Jaj igen, ezt tudom, totál kiment a fejemből hogy újra kell generálni a keresőindexet, éjjel elindítom a folyamatot, reggelre talán meg is leszh3x0r írta: A kereso is kicsit bugos, a penteknel regebbi hsz-eket nem adja ki.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. március 10., vasárnap 21:40
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2019. március 10., vasárnap 21:39
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. március 10., vasárnap 21:37
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem