Kylian Mbappé - 10
Re: Kylian Mbappé - 9
Na már a svéd ügyészség is Perez zsebében van

- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Official statement from the Swedish Public Prosecutor's Office: "During the investigation, a person with reasonable suspicion of rape and two cases of sexual harassment were identified, but we consider that the evidence is insufficient to continue the procedure and therefore the investigation has been closed."gutihaz14 írta: [Expressen] Suspected rape investigation against Mbappé has been closed due to lack of evidence
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BlancoMark
A helyeben perelnem az osszes szarhazit aki osszekototte az uggyel.gutihaz14 írta: [Expressen] Suspected rape investigation against Mbappé has been closed due to lack of evidence

[Expressen] Suspected rape investigation against Mbappé has been closed due to lack of evidence
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem rohadt jo. A dohanyleveles mezhez meg még illik is a beturt stilus.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Realista24 írta:Masnak is feltunt, mar twitteren is pörgetik eztRaúlCF írta: Nagyon hülyén nézett ki de mostantól csak betűrt mezzel játszhat. Sokkal lazább volt így.![]()
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Masnak is feltunt, mar twitteren is pörgetik eztRaúlCF írta: Nagyon hülyén nézett ki de mostantól csak betűrt mezzel játszhat. Sokkal lazább volt így.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk ő pihent a válogatott szünetben, meccsek végén azért le le kapja Carlo, és azért 25 évesen, meg ha korán kezdte is a legmagasabb szinten, azért illene még bírnia. És azért nem is 12 kilométereket rohangál...
Amúgy a gólja tetszett, ez volt a második olyan, amire azt mondom, hogy ilyesmit várok tőle, ezen látszott az a sebesség, ami nem sok játékosnak van rajta kívül.
Amúgy a gólja tetszett, ez volt a második olyan, amire azt mondom, hogy ilyesmit várok tőle, ezen látszott az a sebesség, ami nem sok játékosnak van rajta kívül.
Mondjuk csak a tavalyi szezonban lett ujra 34 meccses, elotte 38 meccses volt ugyanugy mint a spanyol. Ott korabban pluszban volt egy ligakupa is, igaz azt mar 4 eve beszantottak. A szuperkupa viszont valoban helyben van naluk, de a szezon kozepen szinten. Alapvetoen nem sokkal van tobb meccse most, mint eddig, iden ez kivetel a vilagkupa miatt, viszont az csak 1 meccs plusz.nzooli93 írta: Terhelesileg ez neki is uj helyzet amúgy. Francia bajnoksag eleve 4 meccsel rovidebb, klub vb re nem jarkaltak, szuperkupát nem tudom franciaban
- nzooli93
Tehát hétvégén valszeg nem 100%san kezdeni fogPad'em írta: Carlo: “Mbappé has an overload and discomfort. It doesn’t seem to be anything serious.”

Terhelesileg ez neki is uj helyzet amúgy. Francia bajnoksag eleve 4 meccsel rovidebb, klub vb re nem jarkaltak, szuperkupát nem tudom franciaban,de gyanitom nem egy 4-5 napos túra. Meg nem is kellett neki minden bajnokin nagyon hajtani. Szoval neki (is) biztos kellene a rotáció. Talan egyszer maradt ki kezdobol, talan a Lille ellen. Vagyis ott is serult volt talan, be is cserelte,mint tegnap Rodrygot

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kulonbozo esetek es helyzetek.
Bappet, ha egeszseges, nyomatni kell, hogy formaba lenduljon es beilleszkedjen.
A tobbieknel kellene ertelmesen banni a jatekidovel, hogy ne hulljanak ki teljes szezonra.
A ket brazil tegnap egy rendes sprintet nem mert/akart meghuzni, kimenni ket 60%os tamadoval, kurvanagy riziko volt, valami csoda folytan meg lett mentve carlito segge.
Bappet, ha egeszseges, nyomatni kell, hogy formaba lenduljon es beilleszkedjen.
A tobbieknel kellene ertelmesen banni a jatekidovel, hogy ne hulljanak ki teljes szezonra.
A ket brazil tegnap egy rendes sprintet nem mert/akart meghuzni, kimenni ket 60%os tamadoval, kurvanagy riziko volt, valami csoda folytan meg lett mentve carlito segge.
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Nem ertek egyet. Nezd meg asenciora is hogy vigyaz es ovja ne hogy megseruljon.

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Amúgy tényleg nem értem Carlot. Panaszkodott ő is, hogy sok a meccs és túl vannak terhelve a játékosok. Erre nem az van, hogy könnyítene rajtuk és leültetne 1-2 meccsre valakit- hogy pihenjen -, hanem berakja minden meccsen. Tudom a lehető legjobb csapatot kell a pályára küldeni, mert ez a filozófiája, de nem lehetett volna Mbappét is elengedni 1-2 meccsre, hogy regenerálódjon? Így se volt nagy formában, szóval max. a neve miatt volt kezdő mindig.
A másik meg amitől kiráz a hideg, hogy valaki megsérül-felépül és azonnal kezdő lesz. Szerencsétlen Rodrygo is ettől van lenullázva.
Tudom nem kellene panaszkodni a győzelem után, de én nem akarom, hogy a legnehezebb februári időszakra ne maradjon egy-egy posztra kulcsjátékosunk. Jelenleg a három kezdő támadónk sérült úgy néz ki...
A másik meg amitől kiráz a hideg, hogy valaki megsérül-felépül és azonnal kezdő lesz. Szerencsétlen Rodrygo is ettől van lenullázva.
Tudom nem kellene panaszkodni a győzelem után, de én nem akarom, hogy a legnehezebb februári időszakra ne maradjon egy-egy posztra kulcsjátékosunk. Jelenleg a három kezdő támadónk sérült úgy néz ki...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Pad'em
Carlo: “Mbappé has an overload and discomfort. It doesn’t seem to be anything serious.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Akkor jó esetben januárban látjuk újra
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kylian Mbappé: "Ha szembekerülök az öcsémmel a pályán? Elpusztítom. (nevet)"

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mbappe:
"Spanyolorszag csodalatos es az emberek is."
"Nem vagyok robot, en is csak ember vagyok, felelmekkel, ketsegekkel es gyengesegekkel. Az emberek csak a focit nezik es azt mondjak, o jo, vagy o rossz, es ennyi. Ha jo vagy, akkor nagyobb vagy az elnoknel is, ha pedig rossz, akkor..."
"Volt egy szerelmem, de most nincs. Remelem leszek meg szerelmes. Az elmult idoszakban anyamnak, apamnak, a testveremnek es a csaladomnak mondtam , hogy szeretlek."
"Madridban ugy fogadtak mint egy kiralyt, annak ellenere, hogy semmit nem tettem meg ertuk. Hihetetlen, de tenyleg."
"Spanyolorszag csodalatos es az emberek is."
"Nem vagyok robot, en is csak ember vagyok, felelmekkel, ketsegekkel es gyengesegekkel. Az emberek csak a focit nezik es azt mondjak, o jo, vagy o rossz, es ennyi. Ha jo vagy, akkor nagyobb vagy az elnoknel is, ha pedig rossz, akkor..."
"Volt egy szerelmem, de most nincs. Remelem leszek meg szerelmes. Az elmult idoszakban anyamnak, apamnak, a testveremnek es a csaladomnak mondtam , hogy szeretlek."
"Madridban ugy fogadtak mint egy kiralyt, annak ellenere, hogy semmit nem tettem meg ertuk. Hihetetlen, de tenyleg."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Mbappenek van jogsija? Bellinghamnek nincsen az biztos.hehetheoriginal írta:vegyél magadnak infrastruktúrát meg makro tornyot 5g-vel kisház mellé kert végibe.Realista24 írta: Mbappé: “When I come home, I play the PlayStation. But in my house in the South, the WiFi is not so good, so I can’t play with my guys.”
Kedvencem![]()
amúgy párszáz k-ból meg is van az egész, nem is értem ezeket manapság, mikor autóra többet basznak el, mint az egyetlen fontos dologra, az internetre.![]()
![]()
Mondjuk ez nem akadály hogy autót vegyenek