Fede Valverde - 8
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Fede Valverde - 15
Parádés assist, kiváló mezőnymunka megint. Jó lenne, ha lassan elmozdítanánk a jobbosról a helyére.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
@Minabonino responds: ‘I don't judge, If River won another Libertadores, I also gave him for it. You have to sacrifice friends, everything is for the 14.’

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát nem mintha Militao olyan matyó hímzés lenne.füst írta: Hát nem tudom, elnézve az asszonyát, én nem raknám be a fogadási alapba.
Ellenben Militao... pfű apám nem tudom honnan szedte azt az oldalbordát, de én nem akarnék mellette megöregedni.![]()

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát nem tudom, elnézve az asszonyát, én nem raknám be a fogadási alapba. 
Ellenben Militao... pfű apám nem tudom honnan szedte azt az oldalbordát, de én nem akarnék mellette megöregedni.

Ellenben Militao... pfű apám nem tudom honnan szedte azt az oldalbordát, de én nem akarnék mellette megöregedni.

Emberem.kodo írta:🗣 Fede Valverde: "What would I give to win this Champions League title? Not my son, but maybe my wife (laughs)". [Diario AS].

3 év múlva simán benne lehet, bár nem tudom hogy fog eldőlni Fede, Tbo és Vini közötthalamadrid írta: “I hope that one day I can become the captain of Real Madrid.”
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
“I hope that one day I can become the captain of Real Madrid.”

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fede Valverde: "Salah prefers to face Madrid in the final? what Salah said is a motivation, it's like a disrespect for the shield." @marca
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Federico Valverde on IG: ‘Being from Madrid is a privilege that not everyone can have.’
Jövő kapitánya!
Sajnos Valverde rossz ügynököt választott, azért beszél ilyen lököttségeket...
Jövő kapitánya!

Sajnos Valverde rossz ügynököt választott, azért beszél ilyen lököttségeket...

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Federico Valverde on IG: ‘Being from Madrid is a privilege that not everyone can have.’
Remélem egy napon Kapitány lesz.
Remélem egy napon Kapitány lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Basszameghalamadrid írta: A legnagyobb állat az ember.
Amikor elkezd sprintelni olyan, mintha beraknám a 2x gyorsítást youtube-on. A semmiből jövő tökéletes keresztpasszok es ritmusváltások. Ahogy az ellenfél 16-ból 5 másodperc alatt visszaér a miénkbe és szerel. Na és az a lövő, áhh és meg sorolhatnánk. Ha egyszer ismét beindulnak a gólok nem lesz megállás. Asensio féltheti a csajait.
Egy gyönyörű szép napot kibaszott nagy kapitány lesz.
*napon

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- halamadrid
A legnagyobb állat az ember.
Amikor elkezd sprintelni olyan, mintha beraknám a 2x gyorsítást youtube-on. A semmiből jövő tökéletes keresztpasszok es ritmusváltások. Ahogy az ellenfél 16-ból 5 másodperc alatt visszaér a miénkbe és szerel. Na és az a lövő, áhh és meg sorolhatnánk. Ha egyszer ismét beindulnak a gólok nem lesz megállás. Asensio féltheti a csajait
.
Amikor elkezd sprintelni olyan, mintha beraknám a 2x gyorsítást youtube-on. A semmiből jövő tökéletes keresztpasszok es ritmusváltások. Ahogy az ellenfél 16-ból 5 másodperc alatt visszaér a miénkbe és szerel. Na és az a lövő, áhh és meg sorolhatnánk. Ha egyszer ismét beindulnak a gólok nem lesz megállás. Asensio féltheti a csajait

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
A legfontosabb játékosunk!
Az itteni tv csinált róla egy külön kis blokkot a műsor végén.
Összevágták az ilyen száz x-ik perben a semmiből kinyomotz sprinteket és szereléseket. Az egyik kommentátor foglamazta meg jól, hogy mennyire lehet frusztráló, hogy futsz a seggeden veszed a levegőt, majd jön Valverde aki a századik percben is rákapcsol egy fokozatot és elveszi tőled a labdát.
Ezek a “kis” dolgok mentálisan és fizikálisan is megterhelőek az ellenfélnek.
Én nem tudom, hogy honnan van a srácnak ennyi erőnléte, hogy a fenébe bírja ezt, de Valverde is egy ufo a maga posztján.
Az egyik legfontosabb játékosunk!!
Az itteni tv csinált róla egy külön kis blokkot a műsor végén.
Összevágták az ilyen száz x-ik perben a semmiből kinyomotz sprinteket és szereléseket. Az egyik kommentátor foglamazta meg jól, hogy mennyire lehet frusztráló, hogy futsz a seggeden veszed a levegőt, majd jön Valverde aki a századik percben is rákapcsol egy fokozatot és elveszi tőled a labdát.
Ezek a “kis” dolgok mentálisan és fizikálisan is megterhelőek az ellenfélnek.
Én nem tudom, hogy honnan van a srácnak ennyi erőnléte, hogy a fenébe bírja ezt, de Valverde is egy ufo a maga posztján.
Az egyik legfontosabb játékosunk!!
Kedvencem, amikor látszik rajta, hogy felkúrták és kemény odakúr mindenkinek, aki szembe jönporonty írta: A 120. percben is úgy fut el a többi mellet, ahogy akar. Eszméletlen alázat és futómennyiség. Alig várom, hogy Ő legyen a csapat kapitánya.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
A 120. percben is úgy fut el a többi mellet, ahogy akar. Eszméletlen alázat és futómennyiség. Alig várom, hogy Ő legyen a csapat kapitánya.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
K
K
Valaki szamolta, h az utolso 4-5percben hany lovesbe allt bele? Mennyit blokkolt?
Egy allat
Egy allat

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91