Latszik hogy Barcas vagy.rikko írta: Én lehet behúznék pár szabálytalanságot ( hátra fejelés) vagy valami...
Egyéb sportok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb sportok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ki lehet majd Borz kihívója?
Strickland?, Pereira?, Ankalaev?
Pereira elleni az finom lenne..
Strickland?, Pereira?, Ankalaev?
Pereira elleni az finom lenne..
- reeed_ati
Control time:
Du Plessis 0:53
Chimaev 21:40
Azért ez nagyon beteg stat és úgy, hogy a másik sem egy nyeretlen amatőr, címvédő ellen basszus..
Du Plessis 0:53
Chimaev 21:40
Azért ez nagyon beteg stat és úgy, hogy a másik sem egy nyeretlen amatőr, címvédő ellen basszus..
-
rikko
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Egyébként én is gondolkoztam ezen, hogy amikor kb fejjel előre ugranak bele a másikba, akkor miért nem látni egyetlen alkalommal sem, hogy beletérdelnek. Elkezdtem lassítva is megnézni... Rohadt gyorsan történik az egész...
Mint mondtam rohadt frusztráló lehet.
Én lehet behúznék pár szabálytalanságot ( hátra fejelés) vagy valami...
Mint mondtam rohadt frusztráló lehet.
Én lehet behúznék pár szabálytalanságot ( hátra fejelés) vagy valami...
- reeed_ati
Nekem amúgy a földharc sem unalmas, mert az is hatalmas sakkjátszma.
Csak azt nem értem, hogy hogyhogy nem tudnak kitalálni semmit a gyors take-downok ellen, valahogy távol tartani, vagy legalább beletérdelni, amikor próbál rárontani, értem, hogy piszok gyors, de még kísérletet sem látni a hárításra, pedig biztos megvannak a taktikák ez ellen is. Vagy esetleg kimozogni a szélére és használni a rácsot..
Tudom, hogy nem egy súlycsoport, de azért egy Jonest, aki szerintem a legkomplexebb harcos volt evör, megnéztem volna, hogy mit talál ki egy ilyen kellemetlen ellenfél ellen.
Csak azt nem értem, hogy hogyhogy nem tudnak kitalálni semmit a gyors take-downok ellen, valahogy távol tartani, vagy legalább beletérdelni, amikor próbál rárontani, értem, hogy piszok gyors, de még kísérletet sem látni a hárításra, pedig biztos megvannak a taktikák ez ellen is. Vagy esetleg kimozogni a szélére és használni a rácsot..
Tudom, hogy nem egy súlycsoport, de azért egy Jonest, aki szerintem a legkomplexebb harcos volt evör, megnéztem volna, hogy mit talál ki egy ilyen kellemetlen ellenfél ellen.
-
rikko
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Rohadt unalmas ez a borz... Viszont kegyetlen hatékony... Valami emberfeletti ereje van. Most futottam bele valami videóba, ott úgy kapta fel Cormiert mint öreganyám a szatyrot...Realista24 írta:Abban bízott talán DDP hogy nem birja majd tudovel, de ember nem viccelt amikor azt mondta jön, nyer és viszi a pénztreeed_ati írta: Többet vártam a dél afrikaitól, totál le lett dominálva..
Semmi ellenszere nem volt a takedown-ok ellen, földön meg kb. verhetetlen a borz.
Kb. 11 takedown, nagyjából 10mp. után már a földön is voltak, az összes menetben.![]()
El nem tudom képzelni milyen nyomasztó lehet az ellenfélnek, hogy ott lehegnek a fülébe, dobálják, szétveri a fülét, kapja a térdeseket a keresztcsontra, combra.. frusztráló lehet.
Eddig Chimaevet csak egy negro tudta megszorítani, ott nem is nagyon dominált... A többieket ledózerolta.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Abban bízott talán DDP hogy nem birja majd tudovel, de ember nem viccelt amikor azt mondta jön, nyer és viszi a pénztreeed_ati írta: Többet vártam a dél afrikaitól, totál le lett dominálva..
Semmi ellenszere nem volt a takedown-ok ellen, földön meg kb. verhetetlen a borz.
Kb. 11 takedown, nagyjából 10mp. után már a földön is voltak, az összes menetben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
Többet vártam a dél afrikaitól, totál le lett dominálva..
Kb. 11 takedown, nagyjából 10mp. után már a földön is voltak, az összes menetben.
- reeed_ati
Van még olyan marha, aki felkelt ufc-t nézni?
Tipp?
Baszki két KO fordulásból könyökkel..
Egyébként ez nem brutál életveszélyes, könyökkel totál erővel halántékra??
Tipp?
Baszki két KO fordulásból könyökkel..
Egyébként ez nem brutál életveszélyes, könyökkel totál erővel halántékra??
- reeed_ati
Tippre Borz, de talán eddig még nem volt ilyen komoly ellenfele..Realista24 írta: DDP Borz elég jónak ígérkezik.
A közel 8 milliárdos Paramount deal meg valami brutális.
Kíváncsi leszek, kemény csatának néz ki és szerintem bármelyik nyer, lesz visszavágó is.
Főleg, ha van ez a milliárdos deal, hülyék lennének, ha nem lenne második felvonás..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
DDP Borz elég jónak ígérkezik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Biciklibaleset, Cipruson. Feleség és a gyerekek a nyaralóban, Bécit pedig elvileg holtan találták, bár azért megvárnám a hivatalos közleményt.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rollert olvastam. Mondjuk mindegy.hehetheoriginal írta: Kathi Bela rip. 46 evesen
Es az ember azt gondolna, hogy a cuccoktol, de nem, vmi szar biciklibaleset nyaralas kozben![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kathi Bela rip. 46 evesen
Es az ember azt gondolna, hogy a cuccoktol, de nem, vmi szar biciklibaleset nyaralas kozben
Es az ember azt gondolna, hogy a cuccoktol, de nem, vmi szar biciklibaleset nyaralas kozben
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Remco nem lesz tenyezo, bar lattunk mar par csodat, a szivarvanyos triko kihozza az extrat az emberbolnmate írta:Elvileg megy Jonas, én azt olvastam. Ha nincs nagy gebasz, azért simán ő az esélyes ott. VB nem hinném, hogy érdekli. Esélye sincs megverni ilyen pályán Remcot, Pogit meg MVDP-t. Ez elmebeteg egy verseny lesz amúgy, afrikai meleg, párás időjárás, itt lehet meglepetés.wZoLee7 írta: Akkor ahogy az már hetek óta sejthető volt (nem is értem hogy jött az, hogy majd indul) Pogi nem lesz a vueltan. Innentől a visma oldalán pattog a labda, olyant kell küldeni aki megtudja verni Carapazt és Ayusot, nem hiszem, hogy Almeida lesz ott az esélyes. Nem tudom Jonasnak mi a program az év hátralevő részére, akit érdekel a vb az nem megy a vueltara komoly szándékkal, de ha nem érdekli akkor Őt küldeném. Egyszerűen a szezonját csak egy GT győzelem mentheti meg, a visma meg ha behúzna 3-ból 2-t akkor teljes nyugalommal könyvelhetik el a szezont kiemelkedőnek. Nem látom magam előtt, hogy Kuss akkora formát villant amivel meglehetne nyerni, Jorgenson a hegyekre kevés, Yates már ment 2 GT-t.
A bora is érdekes lesz, gondolom ez már jobban érdekelné Roglicot, akkor Ő is belépne az esélyesek közé. Ott is dönteni kell, de ha Rogla megy akkor Lipowitzot nem vinném. Már most jobb a német.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Elvileg megy Jonas, én azt olvastam. Ha nincs nagy gebasz, azért simán ő az esélyes ott. VB nem hinném, hogy érdekli. Esélye sincs megverni ilyen pályán Remcot, Pogit meg MVDP-t. Ez elmebeteg egy verseny lesz amúgy, afrikai meleg, párás időjárás, itt lehet meglepetés.wZoLee7 írta: Akkor ahogy az már hetek óta sejthető volt (nem is értem hogy jött az, hogy majd indul) Pogi nem lesz a vueltan. Innentől a visma oldalán pattog a labda, olyant kell küldeni aki megtudja verni Carapazt és Ayusot, nem hiszem, hogy Almeida lesz ott az esélyes. Nem tudom Jonasnak mi a program az év hátralevő részére, akit érdekel a vb az nem megy a vueltara komoly szándékkal, de ha nem érdekli akkor Őt küldeném. Egyszerűen a szezonját csak egy GT győzelem mentheti meg, a visma meg ha behúzna 3-ból 2-t akkor teljes nyugalommal könyvelhetik el a szezont kiemelkedőnek. Nem látom magam előtt, hogy Kuss akkora formát villant amivel meglehetne nyerni, Jorgenson a hegyekre kevés, Yates már ment 2 GT-t.
A bora is érdekes lesz, gondolom ez már jobban érdekelné Roglicot, akkor Ő is belépne az esélyesek közé. Ott is dönteni kell, de ha Rogla megy akkor Lipowitzot nem vinném. Már most jobb a német.
- wZoLee7
Akkor ahogy az már hetek óta sejthető volt (nem is értem hogy jött az, hogy majd indul) Pogi nem lesz a vueltan. Innentől a visma oldalán pattog a labda, olyant kell küldeni aki megtudja verni Carapazt és Ayusot, nem hiszem, hogy Almeida lesz ott az esélyes. Nem tudom Jonasnak mi a program az év hátralevő részére, akit érdekel a vb az nem megy a vueltara komoly szándékkal, de ha nem érdekli akkor Őt küldeném. Egyszerűen a szezonját csak egy GT győzelem mentheti meg, a visma meg ha behúzna 3-ból 2-t akkor teljes nyugalommal könyvelhetik el a szezont kiemelkedőnek. Nem látom magam előtt, hogy Kuss akkora formát villant amivel meglehetne nyerni, Jorgenson a hegyekre kevés, Yates már ment 2 GT-t.
- wZoLee7
De jó, hogy ez rajtad kívül senkiben nem merül felbabaking írta: Én a hagyomákotak teljesen felrúgnám az utolsó napra - még ha nem is reális. Én utolsó nap is versenyt szeretnék látni, illetve mennyivel jobb lenne, ha tényleg az első haladna át elsőnek a célvolnalon.
Utolsó napra a következőt találnám ki:
- közepesen hosszú pálya - kb 100km.
- TT módban egyesével indulnak a versenyzők: előszőr a sárga trikós, és utána a különbségeknek megfelelően a többiek, egészen amíg el nem értünk a sárga trikó + 1órához.
- Ezek az emberek mehetnek nyélen: aki elsőként beér a célba az nyert, a mezőny többi része meg mondjuk az utolsó "TT -s" indulóhoz képest induljon +10 perccel, és akkor lehet gurulgatni. Aki nem akar küzdeni az bevárja a mezőnyt.
Egy szakasz. Nincs már csapat, nincs taktika csak versenyző v versenyző.
Tudom, hogy nem reális, de engem kifejezetten zavar amikor egy téteseményen pezsgőzketünk, mert "az utolsó szakaszon nem támadunk". Verseny a célvonalig tart.
Amit leírtál a gyakorlatban úgy nézne ki, hogy mindenki megvár mindenkit elgurulnak a célig és sprint. Abszolút semmi értelme, hogy az egész mezőny ott álljon a rajtban 1+ órát az indulás miatt. Mindenki aki külön indul kell hogy autót és motort kapjon, alapból kivitelezhetetlen. Továbbá az út lezárások sem úgy néznek ki, hogy indulástól a végéig az egész szakasz zárva van. Versenyt akarsz látni az utolsó napon, de kérdem én, miért most mit láttál? Szakadó esőben a belüket kihajtva mentek a szakaszért. Nem az volt, hogy az utolsó emelkedőn próbálkoztak, hanem az utolsó 3 kör végig támadásokból állt.
Egy GT-on, az utolsó szakaszon legyen ünneplés, álljanak össze a csapatok, legyen pezsgőzés. Aztán harcoljanak a végén a szakaszért. Aki 20 szakasz alatt nem tudta megszerezni a sárga trikót az a 21.-en már ne erőlködjön.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én a hagyomákotak teljesen felrúgnám az utolsó napra - még ha nem is reális. Én utolsó nap is versenyt szeretnék látni, illetve mennyivel jobb lenne, ha tényleg az első haladna át elsőnek a célvolnalon.
- TT módban egyesével indulnak a versenyzők: előszőr a sárga trikós, és utána a különbségeknek megfelelően a többiek, egészen amíg el nem értünk a sárga trikó + 1órához.
- Ezek az emberek mehetnek nyélen: aki elsőként beér a célba az nyert, a mezőny többi része meg mondjuk az utolsó "TT -s" indulóhoz képest induljon +10 perccel, és akkor lehet gurulgatni. Aki nem akar küzdeni az bevárja a mezőnyt.
Tudom, hogy nem reális, de engem kifejezetten zavar amikor egy téteseményen pezsgőzketünk, mert "az utolsó szakaszon nem támadunk". Verseny a célvonalig tart.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.