Serie A
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Serie A
Como 1 gólos hátrányban. Eredményeken mindenki sárga, Paz egyedül zöld a csapatban. Sőt, 2. legjobb az értékelése a 22 ember közül.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
valahol igy megy:
A Milan-Bologna mérkőzés után Matteo Marcenaro játékvezetőt és a VAR-szobában ülő Michael Fabbrit is eltiltották, előbbi nem vezet meccset a Serie A negyedik fordulójában, míg utóbbi a Serie B-ben lesz negyedik játékvezető a hétvégén.
A Milan-Bologna mérkőzés után Matteo Marcenaro játékvezetőt és a VAR-szobában ülő Michael Fabbrit is eltiltották, előbbi nem vezet meccset a Serie A negyedik fordulójában, míg utóbbi a Serie B-ben lesz negyedik játékvezető a hétvégén.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Galacticos
En azt nem ertem hogy adott egy thiago aki ugye alkatabol adodoan mar most latszik hogy alkalmatlan lesz a top szintre mert elnyomjak nem ugy mint a fiatal pedrit akinel mar latszott az elso pillanattol hogy vilagklasszis. Ott a futobolond valverde akivel rendre cumizunk a nagy meccseken folyamatosan evek ota es nem tud passzolni, itt a tulertekelt angol aki hamarosan megy vissza a premier leaguebe mert az elso feleve ota lofasz kifogasok es itt az amugy szintén minden szinten kevés ardaguler. Ezeknel ezek szerint nem nehez jobbat talalni, ugyhogy paz nyugodtan johet.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
En orulok, ha Pitarch befutja azt a karriert, amit josolnak neki, de azert nezzuk meg par felnott meccsen is, mert Paz mar bizonyitott, nem is keveset. Jojjon mindketto, alakitsa a sajat kepere a keretet Alonso, aztan mindenki boldog.hehetheoriginal írta: az a thiago gyerek vagy ki a castillabol pl olcsobb, es amennyit lattam belole, tipikus spanyol alacsony sulypontu - ertsd nehez elvenni tole szabalyosan - technikas, ketlabas, forgolodo kp-s, o pl sztem tudna extrat adni, mint kb egy pedri/cesc klon, mert paz tipusu emberunk mar van.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az a thiago gyerek vagy ki a castillabol pl olcsobb, es amennyit lattam belole, tipikus spanyol alacsony sulypontu - ertsd nehez elvenni tole szabalyosan - technikas, ketlabas, forgolodo kp-s, o pl sztem tudna extrat adni, mint kb egy pedri/cesc klon, mert paz tipusu emberunk mar van.
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
9 millio euronal olcsobban ilyen minoseget nem fogunk talalni, ugyhogy ebben nem ertunk egyet, de majd az ido eldonti kinek van igaza.hehetheoriginal írta:a temerdek hibaja es rendszeres sulytalansaga ellenere, golokat lo, golpasszt ad altalaban, es egyre inkabb stabil kezdonek szamit. plusz a torok piac marketingje.En szeretem Guler jatekat, de ha tobbet ad Paz, akkor egyertelmuen ot kell beepiteni.
paznak szintekkel kene jobbnak lennie, hogy kiszoritsa, es nem az. ezert irtam, hogy eselytelen, tobb szempontbol.
barmikor talalunk paz kalibert, akar olcsobban, akar mashol, akar az utanpotlasban. szoval felesleges egyszeruen.vagy neked van valami favoritod?
- hehetheoriginal
guler a temerdek hibaja, labdabiztossag, stabilitas hianya es rendszeres sulytalansaga ellenere, golokat lo, golpasszt ad altalaban, es egyre inkabb stabil kezdonek szamit. plusz a torok piac marketingje.En szeretem Guler jatekat, de ha tobbet ad Paz, akkor egyertelmuen ot kell beepiteni.
paznak szintekkel kene jobbnak lennie, hogy kiszoritsa, es nem az. ezert irtam, hogy eselytelen, tobb szempontbol.
barmikor talalunk paz kalibert, akar olcsobban, akar mashol, akar az utanpotlasban. szoval felesleges egyszeruen.vagy neked van valami favoritod?
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
hehetheoriginal írta:a ketto nem zarja ki egymast. a felsorolt jatekosok boven adnak ra okot, hogy nagycsapatok ellen miert vagyunk folyamatosan lefocizva evek ota
Az a baj, hogy ez nem feltetlenul a jatekosok hibaja volt, hanem egy nagyon rosszul felepitett taktika Ancelottitol. Igazat adok neked utolag, ha az idei szezonban is ezt fogjuk latni nagy meccseken, kiirom ide a forumra, megeskuszom.
oke, es szted ki fogja tudni szoritani gulert? sztem eselytelen, tobb szempontbol is.
En szeretem Guler jatekat, de ha tobbet ad Paz, akkor egyertelmuen ot kell beepiteni.
itt van eltero velemenyunk, szerintem a nekem - es a klub hagyomanyainak - megfelelo minoseget kell hozni, nem kieg embereket padra, rotacioba, hanem a kezdot kell fejleszteni. magyarul jobb jatekos kell, mint akik jelenleg jatszanak, csak akkor van ertelme igazolni szerintem, plane nagy penzekert.
Nyilvan ez lenne az idealis, de te tudod a legjobban, hogy a mostani felhozatal 2-3 jatekost leszamitva egyaltalan nem olyan eros. Paz raadasul szinte ingyen lenne. Neves vagy Vitinha hatalmas boostot adna, de egyelore elegge eselytelen, hogy leszerzodtessuk oket, mast meg nem nagyon latok, akiert erdemes nagy penzt kilocsolni, vagy neked van valami favoritod?
Na eleg faszan sikerult osszeszerkesztenem a valaszt.
- hehetheoriginal
a ketto nem zarja ki egymast. a felsorolt jatekosok boven adnak ra okot, hogy nagycsapatok ellen miert vagyunk folyamatosan lefocizva evek ota. e smeg ennel is gyengebb egy fokkal paz, a limitalt egylabassagaval, nemhogy ozilnel, meg gulernel is zavar, kp-n nincs ennyi ido, max az olaszoknal manapsag...Szinten sima kerdest tettem fel, ha ez a 3 felsorolt jatekost ennyire kutyazod mindig, akkor csak van valami olyan tulajdonsaga, amiben kiemelkedo.
amugy pont ezert kerdeztem:
oke, es szted ki fogja tudni szoritani gulert? sztem eselytelen, tobb szempontbol is.Sokkal erosebb fizikalisan, sokkal nagyobb melot belerak, mint Guler, tamadasban direktebb is. Labdaszerzes utan hihetetlen gyorsan megy at tamadasba, amit rendre kulcspasszal zar. Ez az egyik tulajdonsaga, ami miatt szerintem megis tetszeni fog neked a jateka, nincs “piszipaszi”, hanem azonnal helyzetbe hozza Mbappet.
itt van eltero velemenyunk, szerintem a nekem - es a klub hagyomanyainak - megfelelo minoseget kell hozni, nem kieg embereket padra, rotacioba, hanem a kezdot kell fejleszteni. magyarul jobb jatekos kell, mint akik jelenleg jatszanak, csak akkor van ertelme igazolni szerintem, plane nagy penzekert.Egy remek puzzle jatekos lehet, aki tokeletesen kiegeszitheti a tobbi jatekost.
thereisonly1ronaldo
- nzooli93
Ezt úgyis akkor tudnánk csak meg,ha itt eltöltene egy szezont.
Seria A azért totál mas minden szempontból. Tavaly egy Mctominay lett az év játékosa. Gyanitom tőlünk akarmelyik említett kp kurva nagyot menne ott.
Seria A azért totál mas minden szempontból. Tavaly egy Mctominay lett az év játékosa. Gyanitom tőlünk akarmelyik említett kp kurva nagyot menne ott.
- realmadrid95
Szinten sima kerdest tettem fel, ha ez a 3 felsorolt jatekost ennyire kutyazod mindig, akkor csak van valami olyan tulajdonsaga, amiben kiemelkedo. De ha szeretned, leirom neked, hogy miben mas, jobb, mint a masik harom jatekos szerintem. (Nem jobb jatekos, hanem miben jobb, masabb!)hehetheoriginal írta: sima kérdés volt, de megint tele van a szátok minden oda nem illő dologgal, és basztok normálisan válaszolni
ha idejönne, hova és kinek a helyére férne be?
sztem senkinél se jobb a jelenlegi csapatból.
és hát arról volt szó, hogy minőség kell, nem mennyiség.
Sokkal erosebb fizikalisan, sokkal nagyobb melot belerak, mint Guler, tamadasban direktebb is. Labdaszerzes utan hihetetlen gyorsan megy at tamadasba, amit rendre kulcspasszal zar. Ez az egyik tulajdonsaga, ami miatt szerintem megis tetszeni fog neked a jateka, nincs “piszipaszi”, hanem azonnal helyzetbe hozza Mbappet.
Kreativabb, technikasabb, mint Valverde, raadasul sok hosszu passza van, amivel forgatja a csapatot. Mindketten tudnak 6 os, 8 as pozicioban is jatszani, de az argentin 10 esben is megallja a helyet, ami azert jol jon, mert hatalmas szabadsagot ad Alonsonak a csapat rotalasanal.
Bellinghamet nehez megitelni nagyon, mert az elso fel evet semmit nem uberli, viszont azota jocskan visszaesett a minosege, hatha a vallmutet utan ujra azt jatekost kapjuk, aki elotte volt.
Egy remek puzzle jatekos lehet, aki tokeletesen kiegeszitheti a tobbi jatekost. Xabi bebizonyitotta, hogy neki sokkal fontosabb az, hogy a rendszerebe milyen jol mukodik az adott jatekos, minthogy a nagynevekre tamaszkodjon. Neki eleg volt egy Garcia-Xhaka-Andrich-Palacios kozeppalya tengely, hogy bajnok legyen es ilyen brutal focit jatsszon.
Summa summarum, egy az egyben nem feltetlenul jobb Valverde, Guler, Bellingham harmastol, mert nehez oket osszehasonlitani a csapaton belul betoltott szerepuk miatt, de vannak olyan tulajdonsagai, amiben jobb naluk. Ez mar Xabin mulik, hogy rakja ossze oket egy egy adott meccsre.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem véletlen hagytuk ott most egy évet. Jövőre tervez vele a klub. Akkor pedig ki tudja, hogy alakul, lehet a két brazil távozik, és egyből lesz hely. Ceba is kifelé áll. Kp-ra pedig kell az ember. Azt is látjuk, hogy Xabi képes forgatni a keretet, több ember is megkaphatja a kellő játékpercet.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ki jobb nála a jelenlegi csapatból? Nem tudhatjuk. Egyedül Valverde az aki konzisztens világklasszis teljesítményre volt képes. Güler még semmit nem bizonyított itt, Bellinghamnek amilyen jó volt az első szezonja, annyira szar a második, ki tudja milyen lesz a harmadik. Paz a Seria A egyik legjobb játékosa, ha Gülernek a török ligából megadjuk az esélyt, aki neki is jár.hehetheoriginal írta: sima kérdés volt, de megint tele van a szátok minden oda nem illő dologgal, és basztok normálisan válaszolni
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Van evente 60x meccsunk.
Szerintem elferne jovore ha lesz tavozo, pl Rodrygo vagy Camavinga, de Brahimnak is kifele log a laba.
Szerintem elferne jovore ha lesz tavozo, pl Rodrygo vagy Camavinga, de Brahimnak is kifele log a laba.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- hehetheoriginal
sima kérdés volt, de megint tele van a szátok minden oda nem illő dologgal, és basztok normálisan válaszolni 
thereisonly1ronaldo
- ___Samy___
Engedd el. Nala eleve -3-rol indul, mert argentin.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realmadrid95
Varj, Güler neked nem szint, Valverde csak egy futobolond, Bellinghamet is szidtad sokszor, akkor csak jobb valamiben naluk, nem?hehetheoriginal írta:mivel jobb, mint beli, güli, valvi, stb?___Samy___ írta: Nem tudom hogyan, de ennek a sracnak helyet kell talalni a kezdoben jovore.![]()
- ___Samy___
Csak a szokasos, mester.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
mivel jobb, mint beli, güli, valvi, stb?___Samy___ írta: Nem tudom hogyan, de ennek a sracnak helyet kell talalni a kezdoben jovore.
thereisonly1ronaldo
- ___Samy___
Nem tudom hogyan, de ennek a sracnak helyet kell talalni a kezdoben jovore.