Ezek teljesen más, jóval szűkebb szegmensnek szólnak. Aki meló után, ki akar kapcsolódni egy-két körre, az sosem fog ezekhez nyúlni, mert egyszerűen a tanuló görbe annyira lapos.hehetheoriginal írta: pl squad, arma, de teny, hogy ezek egy fokkal komolyabbak es nem a buta ugribugri android aim assist level
de mai napig porgetem pl az insurgency sandstormot, a weapon fizika kurvajo, vannak olyan hardcore szerverek lefosod a bokad, ha multi coop kell.
És a BF pl. a CoD-hoz képest jóval kisebb arcade ízzel bír a legtöbb játékos számára, ami sokaknak már elég.
Na meg a hangulat. BF-ben a legtöbbször ezt eltalálják, és már abban sem azt érzed, hogy egy arénában rohangálsz körbe-körbe K/D ratiot hajkurászva. Már ha elég nagy a map, és jó kis összeszokott squaddal tolod.
Egyelőre ezek csak pletykák. Bár szerintem is jó taktika lehet, hogy az első mapokkal a "CoD-árváknak" akartak kedvezni, majd fokozatosan hozzák be az igazi BF mapokat.wZoLee7 írta: Lehet ebben tévedek de az rémlik, hogy a hónap végén kezdődik igazából az első season, ami behoz új fegyverreket, pályákat, talán járműveket is. Biztos vagyok abban, hogy jönnek ide nagy mapok is még.