Football Manager
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Re: Football Manager
Valaki nyomja itt a 18-al?
Magon fent van, leszedtem, de meglepődve tapasztaltam, hogy alig van olyan nagy bajnokság ahol meglennének a logók meg ilyenek... Ez kicsit elvette a kedvem. Meg valami tapasztalat van, hogy milyen lett? kb a 2013/14 óta rá se néztem, viszont most lenne rá kapacitás.
Magon fent van, leszedtem, de meglepődve tapasztaltam, hogy alig van olyan nagy bajnokság ahol meglennének a logók meg ilyenek... Ez kicsit elvette a kedvem. Meg valami tapasztalat van, hogy milyen lett? kb a 2013/14 óta rá se néztem, viszont most lenne rá kapacitás.
halálomig madridista leszek
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
VOKSI, finally... 223 nap után.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
50% OFF steamen
két hete vettem meg a steam kulcsot ettől is olcsóbban. Több éve nem toltam FM-et és valahogy nem érzem már azt a bugit... lehet h csak megszokás kérdése vagy csak szimplán kiöregedtem
Valaki játszik még itt egyáltalán ilyennel?
két hete vettem meg a steam kulcsot ettől is olcsóbban. Több éve nem toltam FM-et és valahogy nem érzem már azt a bugit... lehet h csak megszokás kérdése vagy csak szimplán kiöregedtem
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem tudja valaki, hogy a FM 2012-t hol lehet megvásárolni?
Emiatt az andorrai meccs miatt kedvet kaptam arra hogy felfuttassak egy magyar csapatot.
-
LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
FM17, csak a szokásos mint minden évben. Sosem fog ez a játék megváltozni.
http://oi65.tinypic.com/2dm70ib.jpg
És akkor legyen higgadt az ember.
http://oi65.tinypic.com/2dm70ib.jpg
És akkor legyen higgadt az ember.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
olyan részletes és átfogó adatbázisa van,hogy pár éve az Everton fizetett is a Sports Interactive-nek,hogy teljes hozzáférést kaphassanak a játék adatbázisához,hogy könnyebben tudjanak fiatal tehetségek után kutatni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem az ügynökök többsége pont annyi (inkább több) talentet fedez fel, mint aki az fm-ben kukázik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
tök mindegy hogy besül-e vagy nem. a játék miatt találnak rá egyre több talentre. akikből aztán vagy lesz valaki vagy nem. nem azt mondom hogy egyre több befutott játékost találnak az FM miatt de ahogy fejlődik ez a játék annál inkább használni fogják és komolyan veszik.
Jo de azt mondtad hogy egyre tobb ilyen lesz de nem.BBeno írta:itt az a pláne hogy az FM miatt akadtak rá a hoffi figyelői Firmino-ra.
Gondolom a legtobb wonderkidre felfigyelnek csak besulnek ezert nem hallasz roluk mert nem mondjak hogy ja ezt a senkit az FM miatt igazoltuk.
itt az a pláne hogy az FM miatt akadtak rá a hoffi figyelői Firmino-ra.
Imadom az Fm-et de azert ez annyira nem nagy szam, minden evben van vagy 100 wonderkid a jatekban, 1-2 jatekos egyszer jo formaban lesz valo eletben is.
-
Ursus
Valaki(k) játszanak még komolyabban?
Leállás van a cégünkél és hetfőn elkapott a nosztalgia ezért leporoltam a polcról a 12-t, utoljára a 14-el játszottam de nekem odáig bezárólag a 12 viszi a prímet.
Azóta eléggé rá is kattantam újra, hétfőn kezdtem a PSG-vel és már a harmadik szezon közepén járok.
Leállás van a cégünkél és hetfőn elkapott a nosztalgia ezért leporoltam a polcról a 12-t, utoljára a 14-el játszottam de nekem odáig bezárólag a 12 viszi a prímet.
Azóta eléggé rá is kattantam újra, hétfőn kezdtem a PSG-vel és már a harmadik szezon közepén járok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Alig várom!messideco írta:FM-karrierem legnagyobb sikere: EB második helyezés 2016-ban![]()
Részletekkel holnap
Nem illik.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
FM-karrierem legnagyobb sikere: EB második helyezés 2016-ban
Részletekkel holnap
"And my heart will leave you never."
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
fm12.KAG írta:Melyik volt az utolsó olyan FM amivel lehetett tört játékkal is online tolni?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Melyik volt az utolsó olyan FM amivel lehetett tört játékkal is online tolni?
ZIDANE
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Kinek lenne kedve egy kis online mókához? Eredeti FM14! Írjon privátot
Lehet FM16 is, de 14 jobban hangzik.
-
gkovi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Tört játékod van? Mert nekem is ez volt egy régebbi tört verzióval, sorba kikaptam mindenkitől úgy, hogy nekem volt 30-40 kapura rúgásom egy meccsen. Ellenfélnek meg 2, és abból két gólt adott. Akármit állítgattam mindig ez történt. Aztán hanyagoltam egy ideig, most az új verzióval már megy minden simán. Ja, egy idő után fake nevek is megjelentek.Pipita írta:Az még hagyján, hogy az FM 16 miatt nem tanultam a vizsgámra, de cserébe még egy ilyen bugos szart is kapok, hát felidegesít.![]()
8 ziccerből nem tudok gólt lőni és így kapok ki 2-0-ra. Minden egyes mérkőzésen.
![]()
![]()
Nevetséges.
Szóval, ilyen a játék, vagy én nem fm-eztem már túl régóta és én bénázok valamit? Hogy lehet ezt megcsinálni hogy ne szopasson meg minden szembejövő senkiházi csapat? Hogy működik ez a játék?![]()
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ne legyél balfasz.
Btw én is kipróbáltam már a 16-ot, aztán azóta is a 15-tel nyomom, bár csak kevés időm van rá.
Btw én is kipróbáltam már a 16-ot, aztán azóta is a 15-tel nyomom, bár csak kevés időm van rá.
Nem illik.