Mennyei futball
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
Szalaival mi újság?
Össze-vissza röpköd elkésve mindenhonnan.
Mindenki védekezik, írek támadnak akkor ő feelimget kap félpályáig kirohanni és elkésve letámafni valakit, majd tök üres a helye…
Progi foviban ez nem megengedhető. Második félidőre lenyugodhatna, mert sokba is kerülhet ez még a végén.
Amúgy jó a csapat!
Össze-vissza röpköd elkésve mindenhonnan.
Mindenki védekezik, írek támadnak akkor ő feelimget kap félpályáig kirohanni és elkésve letámafni valakit, majd tök üres a helye…
Progi foviban ez nem megengedhető. Második félidőre lenyugodhatna, mert sokba is kerülhet ez még a végén.
Amúgy jó a csapat!
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
Vicc nélkül élmény nézni Vargától ezt a fantasztikus centerjátékot.sebydani írta: Úgyis centert keresünk![]()
![]()
Mekkora gólt rúgott bazdki.![]()
Rengeteg csapatba beférne.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Úgyis centert keresünk
Mekkora gólt rúgott bazdki.
Mekkora gólt rúgott bazdki.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
De Kerkez még a végére összeszenvedte vhogy hogy ne legyen helyzet, erre ez a tohonya Szalai meg belerúg a gyerekbe....
Nem hiszem el nincs nála jobb oda
Nem hiszem el nincs nála jobb oda
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezt a szerencsétlen Kerkezt van hogy nem nyomja el egy támadó? Plben 10 perces highlight lehetne már ebből.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Epp mondom itt hogy jon az olaszos foci, adjuk at a labdat es bekkeljunk erre felivelik es ott is a helyzet. Sosem fogom megerteni h vezeto csapar miert nem akar labdat birtokolni
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
15:00 Magyarország-Írország
Kicsit korai a kezdés, el ne felejtsétek.
Kicsit korai a kezdés, el ne felejtsétek.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Az örmények elleni kezdő:
Dibusz, Kerkez, Szalai, Orbán, Nego, Szoboszlai, Styles, Schäfer, Sallai, Varga, Bolla.
Hajrá, győzni kell!
Dibusz, Kerkez, Szalai, Orbán, Nego, Szoboszlai, Styles, Schäfer, Sallai, Varga, Bolla.
Hajrá, győzni kell!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
https://rangado.24.hu/magyar_foci/2025/ ... hibasodas/?
dramai fordulat
lesz ebben meg par csavar ide oda
dramai fordulat
lesz ebben meg par csavar ide oda
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fradi szepen odatette azt a 10 percet tegnap.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Vajon ki lesz a kapus a köv meccsen?ferni írta:https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/202 ... dot-video/nzooli93 írta: Fradi kapusa akkorát lökött a labdaszedő gyereken, hogy vagy 3 métert esett..![]()
![]()
Hihetetlen.
Bontanám fel a szerződését azonnal.
Dibusz elvileg sérült még.
3.számu egy 36 éves magyar,
de évek óta a padon ül, nem játszok soha...
https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/202 ... dot-video/nzooli93 írta: Fradi kapusa akkorát lökött a labdaszedő gyereken, hogy vagy 3 métert esett..![]()
![]()
Hihetetlen.
Bontanám fel a szerződését azonnal.
- nzooli93
Fradi kapusa akkorát lökött a labdaszedő gyereken, hogy vagy 3 métert esett..
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Meg a félidei kettőnull is.danikiss45 írta: Sima??? Ha nem làtom a meccset es elolvasom ezt a hozzàszòlàst elhiszem amit mondasz, de az elsö magyar gòlig siman benne volt egy gòlnèlküli 0-0. egy szerencseje volt a magyaroknak hogy az örmények nem nagyon tudtak tàmadàst épiteni…
Vegyetek már be egy xanaxat.
Tehát 55 percig benne volt a meccsben a 0-0. Én nem értem mi kell az embereknek, ha a 10. percben nem megyünk 5-0ra, akkor az egy szenvedős meccs egyeseknél. Viccesek vagytok, egy percig nem lehetett érezni, hogy az örmények itt veszélyt jelentenének, de igen szerencsénk volt. Nekünk mindig szerencsénk van, ha nyerünk, biztos semmi közünk nem volt hozzá, hogy az ellenfél nem tudott kibontakozni.danikiss45 írta:Sima??? Ha nem làtom a meccset es elolvasom ezt a hozzàszòlàst elhiszem amit mondasz, de az elsö magyar gòlig siman benne volt egy gòlnèlküli 0-0. egy szerencseje volt a magyaroknak hogy az örmények nem nagyon tudtak tàmadàst épiteni…ToniKroos írta:
és az ellenfeleket pedig mint a lejjebb hozzászólók mutatják lenézik. Nem tudom egyesek mit várnak, 67% volt a labdabirtoklás, hova többet labdabirtoklás, meg játékirányítás? A 3 legfontosabb játékosunkból kettő ma hiányzott és így is sima lett. Nem tudom egyeseknek mi kell még. A mindenszarizmus térnyerése egyre nagyobb.
Gondolom a Realnak is hatalmas szerencséje van, mert sok csapat nem tud támadást építeni ellenük.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Az a 67% a valosagban ugy nezett ki, hogy passz a szelre, passz kozepre, becsuszasok, fejelgetesek, majd vissza a kapusig. Ez volt a stabil labdajaratas. Folenynek lehet nevezni, de ez maximum tanacstalansag es minosegbeli foleny kevereke volt.ToniKroos írta:és az ellenfeleket pedig mint a lejjebb hozzászólók mutatják lenézik. Nem tudom egyesek mit várnak, 67% volt a labdabirtoklás, hova többet labdabirtoklás, meg játékirányítás? A 3 legfontosabb játékosunkból kettő ma hiányzott és így is sima lett. Nem tudom egyeseknek mi kell még. A mindenszarizmus térnyerése egyre nagyobb.Rabiosa írta: Szerintem az elégedetlenség abból is fakad, hogy egyes játékosokat konzekvensen túlértékel a többség 1-1 erősebb meccs miatt. (pl. Nagy Zsolt, Schafer, Dárdaiak)
Az utolso percig benne volt a dontetlen, mert az ellenfel tobbszor is nagyon jol eljutott a kapuig, csak a szerencsen mulott, hogy nem lottek be az egyiket. Egy sima meccsen 1-0-nal szepen rault volna egy csapat az eredmenyre, hosszu labdatartasokkal, kiharcolt szabadrugasokkal es bedobasokkal, de itt ilyet nem lehetett latni.
- danikiss45
- Kedvenc játékosaid: Raúl , C. Ronaldo
Sima??? Ha nem làtom a meccset es elolvasom ezt a hozzàszòlàst elhiszem amit mondasz, de az elsö magyar gòlig siman benne volt egy gòlnèlküli 0-0. egy szerencseje volt a magyaroknak hogy az örmények nem nagyon tudtak tàmadàst épiteni…ToniKroos írta:és az ellenfeleket pedig mint a lejjebb hozzászólók mutatják lenézik. Nem tudom egyesek mit várnak, 67% volt a labdabirtoklás, hova többet labdabirtoklás, meg játékirányítás? A 3 legfontosabb játékosunkból kettő ma hiányzott és így is sima lett. Nem tudom egyeseknek mi kell még. A mindenszarizmus térnyerése egyre nagyobb.Rabiosa írta: Szerintem az elégedetlenség abból is fakad, hogy egyes játékosokat konzekvensen túlértékel a többség 1-1 erősebb meccs miatt. (pl. Nagy Zsolt, Schafer, Dárdaiak)
és az ellenfeleket pedig mint a lejjebb hozzászólók mutatják lenézik. Nem tudom egyesek mit várnak, 67% volt a labdabirtoklás, hova többet labdabirtoklás, meg játékirányítás? A 3 legfontosabb játékosunkból kettő ma hiányzott és így is sima lett. Nem tudom egyeseknek mi kell még. A mindenszarizmus térnyerése egyre nagyobb.Rabiosa írta: Szerintem az elégedetlenség abból is fakad, hogy egyes játékosokat konzekvensen túlértékel a többség 1-1 erősebb meccs miatt. (pl. Nagy Zsolt, Schafer, Dárdaiak)