Dean Huijsen - 24

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Toti

Re: Dean Huijsen - 24

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. szeptember 17., szerda 15:26

Pad'em írta: CONFIRMED: Dean Huijsen will be BANNED for 1 match despite the Referee Technical Committee ADMITTING that Gil Manzano made a MISTAKE. @tjcope

:lol: :lol: :lol:
mesében sincs ilyen :lol: erre egyébként van logikus magyarázat? mármint, ha feladja magát egy bűnöző és egy ártatlant ítéltek el előtte akkor attól függetlenül azért ülje már le az ártatlan is a kiszabott büntit?

mi a fasz folyik itt?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. szeptember 17., szerda 15:24

Pad'em írta: CONFIRMED: Dean Huijsen will be BANNED for 1 match despite the Referee Technical Committee ADMITTING that Gil Manzano made a MISTAKE. @tjcope

Mennyivel jobb volt tegnap is meccset nézni nem félkegyelmű bíróval, pedig ők se fújtak be egy 11-est Mbappénak.
Nem tudom, hogy az a rátartásos blokkolás mennyire számonkérhető, de a kezes is tizenegyes kb ugyanannyira. Amúgy szerintem jó felfogásban korrektül vezette a meccset a sportárs és a Marseille sem volt rossz ellenfél.

Ami baj volt, hogy nem mentünk 2 góllal az első 30 perc után.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 17., szerda 15:19

CONFIRMED: Dean Huijsen will be BANNED for 1 match despite the Referee Technical Committee ADMITTING that Gil Manzano made a MISTAKE. @tjcope

Mennyivel jobb volt tegnap is meccset nézni nem félkegyelmű bíróval, pedig ők se fújtak be egy 11-est Mbappénak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. szeptember 17., szerda 7:24

Meg lett mar fellebezve a hetvegi vicc pirosa? Egy tiszta vilagban kb magatol kellenr szolnia a liganak, h sorry nothing.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 14., vasárnap 20:24

MarioCirolo írta:
BlancoMark írta:
Szerintem azert is mert ilyen latvanyosan szabalytalankodni, mert biztos volt benne - mint ahogy mindenki mas is - hogy sarga lap lesz.
+1, en is igy lattam, egyszeruen a mas ligabol erkezo uj jatekosainknak meg kell tanulniuk, hogy nem adhatnak lehetoseget sem a biroknak a kiallitasra. A legkisebb vitathato szabalytalansagnal, lesnel, kezezesnel mindig ellenunk fognak itelni. Szomoru es kibaszott nyomaszto ez a helyzet, de sajnos ez van.
Konkrétan látszott Huijsen meg Xabi arcán is a teljes döbbenet és értetlenség, hogy nem hiszik el ami történik, Carvajal meg amikor meglátta a pirosat rögtön rezignált arccal ment lefogni valakit :lol: Direkt visszanéztem a reakciókat, this is not football ez laliga komáim.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. szeptember 14., vasárnap 20:20

BlancoMark írta:
Halfkey írta:

Akkor mondom máshogy hogy megértsd: én azt szeretném hogy Huijsennek (és minden más játékosunknak) minden szabálytalanságnál legyen célja az is, hogy a szabálytalansága ne legyen látványos. Aki nem gondol erre miközben szabálytalankodik, az rosszul teszi. Még ha valaki nem is abban az esetben kap nagyobb büntetést, de számon tartják a bírók, és az adott ember következő cselekedeténél ott van a fejükben hogy mit csinált előtte. De bőven múlhat egy eset megítélése is azon, hogy mennyire rosszul nézett ki, nem azon hogy valójában mennyire durva.
Szerintem azert is mert ilyen latvanyosan szabalytalankodni, mert biztos volt benne - mint ahogy mindenki mas is - hogy sarga lap lesz.
+1, en is igy lattam, egyszeruen a mas ligabol erkezo uj jatekosainknak meg kell tanulniuk, hogy nem adhatnak lehetoseget sem a biroknak a kiallitasra. A legkisebb vitathato szabalytalansagnal, lesnel, kezezesnel mindig ellenunk fognak itelni. Szomoru es kibaszott nyomaszto ez a helyzet, de sajnos ez van.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. szeptember 14., vasárnap 14:55

Halfkey írta:
Dupla D írta:

Már hogyne kapcsolódna, ha még csak nem is volt célja, hogy ne kapjon érte sárgát? Taktikai faltok esetében nem mérlegelsz, hogy a játékvezető lefújja-e vagy sárgát is ad. Csak sárga és piros között mérlegelsz.

Én nem várom el egyik játékosunktól se, hogy inkább sunyiskodva ússza meg a sárgákat, ez meg nem egy ilyen szitu volt.

Még egyszer mondom. Csinál Huijsen hajmeresztő és furcsa dolgokat. De ebben a helyzetben semmit nem csinált rosszul miután alászaladt.
Akkor mondom máshogy hogy megértsd: én azt szeretném hogy Huijsennek (és minden más játékosunknak) minden szabálytalanságnál legyen célja az is, hogy a szabálytalansága ne legyen látványos. Aki nem gondol erre miközben szabálytalankodik, az rosszul teszi. Még ha valaki nem is abban az esetben kap nagyobb büntetést, de számon tartják a bírók, és az adott ember következő cselekedeténél ott van a fejükben hogy mit csinált előtte. De bőven múlhat egy eset megítélése is azon, hogy mennyire rosszul nézett ki, nem azon hogy valójában mennyire durva.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. szeptember 14., vasárnap 13:38

Dupla D írta:
Halfkey írta:

Ez kb semmiben nem kapcsolódik ahhoz amit írtam. Szándékos taktikai falt volt, amit mint minden visszahúzását baromi látványosan ad elő, találja ki hogy hogy nem lesz ilyen látványos, mert ez minden félvak bírónak kiszúrja a szemét.
Már hogyne kapcsolódna, ha még csak nem is volt célja, hogy ne kapjon érte sárgát? Taktikai faltok esetében nem mérlegelsz, hogy a játékvezető lefújja-e vagy sárgát is ad. Csak sárga és piros között mérlegelsz.

Én nem várom el egyik játékosunktól se, hogy inkább sunyiskodva ússza meg a sárgákat, ez meg nem egy ilyen szitu volt.

Még egyszer mondom. Csinál Huijsen hajmeresztő és furcsa dolgokat. De ebben a helyzetben semmit nem csinált rosszul miután alászaladt.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. szeptember 14., vasárnap 13:00

Halfkey írta:
Dupla D írta:
Ne vicceljünk már. Nem sunyizni akart. Szándékos taktikai fault volt, ami sárgát ér. Ez ennyi. Nincs ebben felelőssége.
Ez kb semmiben nem kapcsolódik ahhoz amit írtam. Szándékos taktikai falt volt, amit mint minden visszahúzását baromi látványosan ad elő, találja ki hogy hogy nem lesz ilyen látványos, mert ez minden félvak bírónak kiszúrja a szemét.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. szeptember 14., vasárnap 12:47

Dupla D írta:
Halfkey írta: Egyértelműen nem piros lap, ez tény. De egyetértek azzal, hogy lehetett volna ezt okosabban is Huijsentől. Eleve a hosszú karjai miatt annyira látványos ha csak kicsit is meghúz valakit, ezen muszáj lesz dolgoznia. Vagy csinálja sunyibban vagy ne csinálja.
Ne vicceljünk már. Nem sunyizni akart. Szándékos taktikai fault volt, ami sárgát ér. Ez ennyi. Nincs ebben felelőssége.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. szeptember 14., vasárnap 12:44

Halfkey írta: Egyértelműen nem piros lap, ez tény. De egyetértek azzal, hogy lehetett volna ezt okosabban is Huijsentől. Eleve a hosszú karjai miatt annyira látványos ha csak kicsit is meghúz valakit, ezen muszáj lesz dolgoznia. Vagy csinálja sunyibban vagy ne csinálja.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. szeptember 14., vasárnap 12:41

Egyértelműen nem piros lap, ez tény. De egyetértek azzal, hogy lehetett volna ezt okosabban is Huijsentől. Eleve a hosszú karjai miatt annyira látványos ha csak kicsit is meghúz valakit, ezen muszáj lesz dolgoznia. Vagy csinálja sunyibban vagy ne csinálja.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 14., vasárnap 12:27

Galacticos írta:Boven tevednek a mi javunkra is, iden eddig nem, majd fognak.
Ha hosszútávon kiegyenlítődnének a hibák nem lenne semmi gond. De nem ez történik.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. szeptember 14., vasárnap 11:55

BlancoMark írta: Majd Galacticosnak meg elveszik a jogsijat, mert 5-el meghaladta a sebessegkorlatot, az nem baj persze hogy torvenyileg ez nem lenne lehetseges. De megadta az eselyet :mrgreen:
Meghaladom, megbuntetnek, kifizetem. :D

Nemtudom hogy mondjam hogy korrekt legyek. Mert amint latom nekem cimezve lehet irni hogy faszerdobe vagyok, melyik csatornat nezem, vakon vagyok meg ilyenek mert ezek nem szemelyeskedok, ellenben en egy hozzaszolasra akar dupla figyelmeztetest is kaphatok.

Utoljara megprobalom leirni normalisan. Ertem a felhaborodasotokat, ertem hogy szerintetek ez sarga (egyetlen egyszer sem vitattam hogy nem tulzo az itelet) en egyszeruen azon tul hogy mindenert mast hibaztatok megprobalom a sajat uj kedvenc jatekosunk felelosseget is megtalalni ebben a szituban,(foleg ha koztudott a birorol hogyha lehet ellenunk lesz) mert szerintem van neki is sara ebben. Ennyi a tortenet reszemrol. Lenyeg hogy meglett a 3pont. Boven tevednek a mi javunkra is, iden eddig nem, majd fognak. Abban egyetertek hogy ha egy biroval ennyi problema van es kerdeses szituacio akkor elgondolkodtato lenne mar hogy ne engedjek a palya kozelebe. De en az rmtv altal jart utat sem ertem mert ezzel biztos vagyok benne hogy tobb kart okoznak mint hasznot a klubnak.

Lenyege egy mondatban: ertem hogy szerintetek ez altalaban sarga (szerintem is) de en SZERINTEM huijsen IS hibazott, alaszaladt, poziciot fogott a tamado es egy alapbol nem villamleptu tamadot lerantott. Ha csak sargat kapott volna, akkor is azt mondanam hogy hibazott, de ettol meg mindig vilagklasszis, rohadt jo igazolas.

Ps. Talan a spiler2t neztem de mar nem biztos.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. szeptember 14., vasárnap 11:43

Majd Galacticosnak meg elveszik a jogsijat, mert 5-el meghaladta a sebessegkorlatot, az nem baj persze hogy torvenyileg ez nem lenne lehetseges. De megadta az eselyet :mrgreen:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. szeptember 14., vasárnap 11:02

Galacticos írta:
BlancoMark írta: Mi az hogy megadta az eselyt egy pirosra? Tehat ezentul a Madrid jatekosoknak kalkulalnia kell meccs kozben, hogy milyen szituban fog a biro ellene menni a szabalykonyvnek? Azert ezt te sem gondolhatod komolyan.
Lerantotta a tamadot aki mar elotte volt, militao oldaliranyba volt. Nezheto ez utolso embernek nem tudom mit ertetlenkedtek.
Az a baj hogy ha van egy jo jatekosunk, egy jo igazolas arra kritikat nem lehet mondani. Csak isteni magassagokig magasztalni vagy jon akkor hogy "na akkor adjuk el".

Lerantani 40meterre egy lassu oyarzabalt szerintem hulyeseg volt. Ha sarga, ha piros. ja meg gondolom a biro szaladt ala az inditasnak.
Tjacks írta: Rád hagyom ezt, ezt 100/99 focista meghúzta volna és helyesen, aki egy kicsit is focizott már életében annál ez teljesen belefér. Sárga lap azt lapozhatunk.
Vagy inkabb azert rantotta le mert zavarta hogy amator modon alaszaladt. Na megyek focizok egyet aztan hatha rajovok hogy kell egy gyoklassut lerantani.
Teljesen vakon vagy ebben a szituban. Ez a lerántás a félpályánál max. sárgalap, semmi nem indokolta a pirosat, a védőnk nem utolsó emberként akadályozott meg egy ígéretes, kapura veszélyes támadást, nem kaszálta el hátulról, mint Valverde az Atletico ellen, szimpla taktikai szabálytalanság volt, a Premier Leagueben még sárgát is ritkán adnak ilyenért, annyi van a meccseken ezekből… de oké, fogadjuk el, hogy a játékvezető így ítélte meg: miért nem szóltak rá a fülére, vagy miért nem használták a var-t? Hagyjuk a var szabályait, ez egy mérkőzést döntően befolyásoló tévedés volt, sokadik már, ellenünk. Ez a bíró egy szemétláda, szemrebbenés nélkül csalja el a meccseinket, következmények nélkül.
:goat:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. szeptember 14., vasárnap 10:41

MVPP írta:
lestat írta: Hagyjatok mar a sracot beken.

Ez sehol mashol nem piros. Vicc az egesz liga.

Elso felidoben ilyenre nem adsz pirosat ugy hogy 40 meterre vannak a kaputol es NEM utolso ember…
Mióta számít, hogy a lerántás az első félidőben történt, esetleg a másodikban?

Hagyjuk mar, vicc az egesz, igaza van kolleganak.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. szeptember 14., vasárnap 10:19

lestat írta: Hagyjatok mar a sracot beken.

Ez sehol mashol nem piros. Vicc az egesz liga.

Elso felidoben ilyenre nem adsz pirosat ugy hogy 40 meterre vannak a kaputol es NEM utolso ember…
Mióta számít, hogy a lerántás az első félidőben történt, esetleg a másodikban?

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 14., vasárnap 8:52

Galacticos írta:
BlancoMark írta: Mi az hogy megadta az eselyt egy pirosra? Tehat ezentul a Madrid jatekosoknak kalkulalnia kell meccs kozben, hogy milyen szituban fog a biro ellene menni a szabalykonyvnek? Azert ezt te sem gondolhatod komolyan.
Lerantotta a tamadot aki mar elotte volt, militao oldaliranyba volt. Nezheto ez utolso embernek nem tudom mit ertetlenkedtek.
Az a baj hogy ha van egy jo jatekosunk, egy jo igazolas arra kritikat nem lehet mondani. Csak isteni magassagokig magasztalni vagy jon akkor hogy "na akkor adjuk el".

Lerantani 40meterre egy lassu oyarzabalt szerintem hulyeseg volt. Ha sarga, ha piros. ja meg gondolom a biro szaladt ala az inditasnak.
Tjacks írta: Rád hagyom ezt, ezt 100/99 focista meghúzta volna és helyesen, aki egy kicsit is focizott már életében annál ez teljesen belefér. Sárga lap azt lapozhatunk.
Vagy inkabb azert rantotta le mert zavarta hogy amator modon alaszaladt. Na megyek focizok egyet aztan hatha rajovok hogy kell egy gyoklassut lerantani.
Oyarzabal gyorsabb, mint Huijsen, ha ott nincs taktikai szabalytalansag, kapuig megy. Jol csinalta, mert ahogy fentebb is irtak, ez egy szimpla sarga.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 14., vasárnap 7:28

Galacticos írta:

Tegnap már kaptal egy figyelmeztetést, a következő zarka lesz, ha ezt a stílust nyomatod.

PS: írd már meg melyik adó adja a meccsed.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: