mesében sincs ilyenPad'em írta: CONFIRMED: Dean Huijsen will be BANNED for 1 match despite the Referee Technical Committee ADMITTING that Gil Manzano made a MISTAKE. @tjcope
![]()
![]()
![]()
mi a fasz folyik itt?
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. szeptember 17., szerda 15:26
mesében sincs ilyenPad'em írta: CONFIRMED: Dean Huijsen will be BANNED for 1 match despite the Referee Technical Committee ADMITTING that Gil Manzano made a MISTAKE. @tjcope
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. szeptember 17., szerda 15:24
Nem tudom, hogy az a rátartásos blokkolás mennyire számonkérhető, de a kezes is tizenegyes kb ugyanannyira. Amúgy szerintem jó felfogásban korrektül vezette a meccset a sportárs és a Marseille sem volt rossz ellenfél.Pad'em írta: CONFIRMED: Dean Huijsen will be BANNED for 1 match despite the Referee Technical Committee ADMITTING that Gil Manzano made a MISTAKE. @tjcope
![]()
![]()
![]()
Mennyivel jobb volt tegnap is meccset nézni nem félkegyelmű bíróval, pedig ők se fújtak be egy 11-est Mbappénak.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 17., szerda 15:19
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. szeptember 17., szerda 7:24
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 14., vasárnap 20:24
Konkrétan látszott Huijsen meg Xabi arcán is a teljes döbbenet és értetlenség, hogy nem hiszik el ami történik, Carvajal meg amikor meglátta a pirosat rögtön rezignált arccal ment lefogni valakitMarioCirolo írta:+1, en is igy lattam, egyszeruen a mas ligabol erkezo uj jatekosainknak meg kell tanulniuk, hogy nem adhatnak lehetoseget sem a biroknak a kiallitasra. A legkisebb vitathato szabalytalansagnal, lesnel, kezezesnel mindig ellenunk fognak itelni. Szomoru es kibaszott nyomaszto ez a helyzet, de sajnos ez van.BlancoMark írta:
Szerintem azert is mert ilyen latvanyosan szabalytalankodni, mert biztos volt benne - mint ahogy mindenki mas is - hogy sarga lap lesz.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. szeptember 14., vasárnap 20:20
+1, en is igy lattam, egyszeruen a mas ligabol erkezo uj jatekosainknak meg kell tanulniuk, hogy nem adhatnak lehetoseget sem a biroknak a kiallitasra. A legkisebb vitathato szabalytalansagnal, lesnel, kezezesnel mindig ellenunk fognak itelni. Szomoru es kibaszott nyomaszto ez a helyzet, de sajnos ez van.BlancoMark írta:Szerintem azert is mert ilyen latvanyosan szabalytalankodni, mert biztos volt benne - mint ahogy mindenki mas is - hogy sarga lap lesz.Halfkey írta:
Akkor mondom máshogy hogy megértsd: én azt szeretném hogy Huijsennek (és minden más játékosunknak) minden szabálytalanságnál legyen célja az is, hogy a szabálytalansága ne legyen látványos. Aki nem gondol erre miközben szabálytalankodik, az rosszul teszi. Még ha valaki nem is abban az esetben kap nagyobb büntetést, de számon tartják a bírók, és az adott ember következő cselekedeténél ott van a fejükben hogy mit csinált előtte. De bőven múlhat egy eset megítélése is azon, hogy mennyire rosszul nézett ki, nem azon hogy valójában mennyire durva.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. szeptember 14., vasárnap 14:55
Szerintem azert is mert ilyen latvanyosan szabalytalankodni, mert biztos volt benne - mint ahogy mindenki mas is - hogy sarga lap lesz.Halfkey írta:Akkor mondom máshogy hogy megértsd: én azt szeretném hogy Huijsennek (és minden más játékosunknak) minden szabálytalanságnál legyen célja az is, hogy a szabálytalansága ne legyen látványos. Aki nem gondol erre miközben szabálytalankodik, az rosszul teszi. Még ha valaki nem is abban az esetben kap nagyobb büntetést, de számon tartják a bírók, és az adott ember következő cselekedeténél ott van a fejükben hogy mit csinált előtte. De bőven múlhat egy eset megítélése is azon, hogy mennyire rosszul nézett ki, nem azon hogy valójában mennyire durva.Dupla D írta:
Már hogyne kapcsolódna, ha még csak nem is volt célja, hogy ne kapjon érte sárgát? Taktikai faltok esetében nem mérlegelsz, hogy a játékvezető lefújja-e vagy sárgát is ad. Csak sárga és piros között mérlegelsz.
Én nem várom el egyik játékosunktól se, hogy inkább sunyiskodva ússza meg a sárgákat, ez meg nem egy ilyen szitu volt.
Még egyszer mondom. Csinál Huijsen hajmeresztő és furcsa dolgokat. De ebben a helyzetben semmit nem csinált rosszul miután alászaladt.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. szeptember 14., vasárnap 13:38
Akkor mondom máshogy hogy megértsd: én azt szeretném hogy Huijsennek (és minden más játékosunknak) minden szabálytalanságnál legyen célja az is, hogy a szabálytalansága ne legyen látványos. Aki nem gondol erre miközben szabálytalankodik, az rosszul teszi. Még ha valaki nem is abban az esetben kap nagyobb büntetést, de számon tartják a bírók, és az adott ember következő cselekedeténél ott van a fejükben hogy mit csinált előtte. De bőven múlhat egy eset megítélése is azon, hogy mennyire rosszul nézett ki, nem azon hogy valójában mennyire durva.Dupla D írta:Már hogyne kapcsolódna, ha még csak nem is volt célja, hogy ne kapjon érte sárgát? Taktikai faltok esetében nem mérlegelsz, hogy a játékvezető lefújja-e vagy sárgát is ad. Csak sárga és piros között mérlegelsz.Halfkey írta:
Ez kb semmiben nem kapcsolódik ahhoz amit írtam. Szándékos taktikai falt volt, amit mint minden visszahúzását baromi látványosan ad elő, találja ki hogy hogy nem lesz ilyen látványos, mert ez minden félvak bírónak kiszúrja a szemét.
Én nem várom el egyik játékosunktól se, hogy inkább sunyiskodva ússza meg a sárgákat, ez meg nem egy ilyen szitu volt.
Még egyszer mondom. Csinál Huijsen hajmeresztő és furcsa dolgokat. De ebben a helyzetben semmit nem csinált rosszul miután alászaladt.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. szeptember 14., vasárnap 13:00
Már hogyne kapcsolódna, ha még csak nem is volt célja, hogy ne kapjon érte sárgát? Taktikai faltok esetében nem mérlegelsz, hogy a játékvezető lefújja-e vagy sárgát is ad. Csak sárga és piros között mérlegelsz.Halfkey írta:Ez kb semmiben nem kapcsolódik ahhoz amit írtam. Szándékos taktikai falt volt, amit mint minden visszahúzását baromi látványosan ad elő, találja ki hogy hogy nem lesz ilyen látványos, mert ez minden félvak bírónak kiszúrja a szemét.Dupla D írta:
Ne vicceljünk már. Nem sunyizni akart. Szándékos taktikai fault volt, ami sárgát ér. Ez ennyi. Nincs ebben felelőssége.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. szeptember 14., vasárnap 12:47
Ez kb semmiben nem kapcsolódik ahhoz amit írtam. Szándékos taktikai falt volt, amit mint minden visszahúzását baromi látványosan ad elő, találja ki hogy hogy nem lesz ilyen látványos, mert ez minden félvak bírónak kiszúrja a szemét.Dupla D írta:Ne vicceljünk már. Nem sunyizni akart. Szándékos taktikai fault volt, ami sárgát ér. Ez ennyi. Nincs ebben felelőssége.Halfkey írta: Egyértelműen nem piros lap, ez tény. De egyetértek azzal, hogy lehetett volna ezt okosabban is Huijsentől. Eleve a hosszú karjai miatt annyira látványos ha csak kicsit is meghúz valakit, ezen muszáj lesz dolgoznia. Vagy csinálja sunyibban vagy ne csinálja.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. szeptember 14., vasárnap 12:44
Ne vicceljünk már. Nem sunyizni akart. Szándékos taktikai fault volt, ami sárgát ér. Ez ennyi. Nincs ebben felelőssége.Halfkey írta: Egyértelműen nem piros lap, ez tény. De egyetértek azzal, hogy lehetett volna ezt okosabban is Huijsentől. Eleve a hosszú karjai miatt annyira látványos ha csak kicsit is meghúz valakit, ezen muszáj lesz dolgoznia. Vagy csinálja sunyibban vagy ne csinálja.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. szeptember 14., vasárnap 12:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. szeptember 14., vasárnap 12:27
Ha hosszútávon kiegyenlítődnének a hibák nem lenne semmi gond. De nem ez történik.Galacticos írta:Boven tevednek a mi javunkra is, iden eddig nem, majd fognak.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. szeptember 14., vasárnap 11:55
Meghaladom, megbuntetnek, kifizetem.BlancoMark írta: Majd Galacticosnak meg elveszik a jogsijat, mert 5-el meghaladta a sebessegkorlatot, az nem baj persze hogy torvenyileg ez nem lenne lehetseges. De megadta az eselyet![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. szeptember 14., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. szeptember 14., vasárnap 11:02
Teljesen vakon vagy ebben a szituban. Ez a lerántás a félpályánál max. sárgalap, semmi nem indokolta a pirosat, a védőnk nem utolsó emberként akadályozott meg egy ígéretes, kapura veszélyes támadást, nem kaszálta el hátulról, mint Valverde az Atletico ellen, szimpla taktikai szabálytalanság volt, a Premier Leagueben még sárgát is ritkán adnak ilyenért, annyi van a meccseken ezekből… de oké, fogadjuk el, hogy a játékvezető így ítélte meg: miért nem szóltak rá a fülére, vagy miért nem használták a var-t? Hagyjuk a var szabályait, ez egy mérkőzést döntően befolyásoló tévedés volt, sokadik már, ellenünk. Ez a bíró egy szemétláda, szemrebbenés nélkül csalja el a meccseinket, következmények nélkül.Galacticos írta:Lerantotta a tamadot aki mar elotte volt, militao oldaliranyba volt. Nezheto ez utolso embernek nem tudom mit ertetlenkedtek.BlancoMark írta: Mi az hogy megadta az eselyt egy pirosra? Tehat ezentul a Madrid jatekosoknak kalkulalnia kell meccs kozben, hogy milyen szituban fog a biro ellene menni a szabalykonyvnek? Azert ezt te sem gondolhatod komolyan.
Az a baj hogy ha van egy jo jatekosunk, egy jo igazolas arra kritikat nem lehet mondani. Csak isteni magassagokig magasztalni vagy jon akkor hogy "na akkor adjuk el".
Lerantani 40meterre egy lassu oyarzabalt szerintem hulyeseg volt. Ha sarga, ha piros. ja meg gondolom a biro szaladt ala az inditasnak.Vagy inkabb azert rantotta le mert zavarta hogy amator modon alaszaladt. Na megyek focizok egyet aztan hatha rajovok hogy kell egy gyoklassut lerantani.Tjacks írta: Rád hagyom ezt, ezt 100/99 focista meghúzta volna és helyesen, aki egy kicsit is focizott már életében annál ez teljesen belefér. Sárga lap azt lapozhatunk.
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. szeptember 14., vasárnap 10:41
MVPP írta:Mióta számít, hogy a lerántás az első félidőben történt, esetleg a másodikban?lestat írta: Hagyjatok mar a sracot beken.
Ez sehol mashol nem piros. Vicc az egesz liga.
Elso felidoben ilyenre nem adsz pirosat ugy hogy 40 meterre vannak a kaputol es NEM utolso ember…
HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. szeptember 14., vasárnap 10:19
Mióta számít, hogy a lerántás az első félidőben történt, esetleg a másodikban?lestat írta: Hagyjatok mar a sracot beken.
Ez sehol mashol nem piros. Vicc az egesz liga.
Elso felidoben ilyenre nem adsz pirosat ugy hogy 40 meterre vannak a kaputol es NEM utolso ember…
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 14., vasárnap 8:52
Oyarzabal gyorsabb, mint Huijsen, ha ott nincs taktikai szabalytalansag, kapuig megy. Jol csinalta, mert ahogy fentebb is irtak, ez egy szimpla sarga.Galacticos írta:Lerantotta a tamadot aki mar elotte volt, militao oldaliranyba volt. Nezheto ez utolso embernek nem tudom mit ertetlenkedtek.BlancoMark írta: Mi az hogy megadta az eselyt egy pirosra? Tehat ezentul a Madrid jatekosoknak kalkulalnia kell meccs kozben, hogy milyen szituban fog a biro ellene menni a szabalykonyvnek? Azert ezt te sem gondolhatod komolyan.
Az a baj hogy ha van egy jo jatekosunk, egy jo igazolas arra kritikat nem lehet mondani. Csak isteni magassagokig magasztalni vagy jon akkor hogy "na akkor adjuk el".
Lerantani 40meterre egy lassu oyarzabalt szerintem hulyeseg volt. Ha sarga, ha piros. ja meg gondolom a biro szaladt ala az inditasnak.Vagy inkabb azert rantotta le mert zavarta hogy amator modon alaszaladt. Na megyek focizok egyet aztan hatha rajovok hogy kell egy gyoklassut lerantani.Tjacks írta: Rád hagyom ezt, ezt 100/99 focista meghúzta volna és helyesen, aki egy kicsit is focizott már életében annál ez teljesen belefér. Sárga lap azt lapozhatunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 14., vasárnap 7:28
Tegnap már kaptal egy figyelmeztetést, a következő zarka lesz, ha ezt a stílust nyomatod.Galacticos írta:Lerantotta a tamadot aki mar elotte volt, militao oldaliranyba volt. Nezheto ez utolso embernek nem tudom mit ertetlenkedtek.BlancoMark írta: Mi az hogy megadta az eselyt egy pirosra? Tehat ezentul a Madrid jatekosoknak kalkulalnia kell meccs kozben, hogy milyen szituban fog a biro ellene menni a szabalykonyvnek? Azert ezt te sem gondolhatod komolyan.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem