Jude Bellingham - 5

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Jude Bellingham - 5

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. szeptember 28., vasárnap 17:29

. Ha kb 2 hónap múlva is itt fogunk tartani vele kapcsolatban, akkor sajnos tényleg ennyi volt, de én sokkal többet látok benne, az egész aurájában, szerintem ő meg Mbappe meghatározó lehet a jövő Real Madridjának. Kérdéses, hogy Xabi megtalalja-e a helyét és az ízleni fog-e az angolnak.
Sztem o egy nagyon jo focista, meg karakter, de nem biztos, h egy Mbappe mellé. Sokkal inkabb egy tankot tudnek elotte elkepzelni, aki ala focizik kicsit.

Mbappe ha labdat kap, kapura tör, tobbsegeben befejezi, ha hatrebb kapja, akkor ugyanarra a területre probal betorni, ahol Bellingham is menne, ha labda nelkul van uugy 2. hullámban érkezik es akkor meg Arda is jon, alapból Vini is zavarhatja kicsit balra.

Azt hiszem elorebb lennénk, ha kivalasztanank a vezerbikat (ez most kb egyertelmunek tűnik) es akore hoznank feladatokra jo/ klasszis játékosokat az itt nem mukodoek helyett. Ebben az esetben Bellinghamtol megvalhatnank drágán, bar remélem bizonyítja h tud hasznos lenni gyemanton kivul mas szerkezetben is.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 28., vasárnap 16:57

az a baj, hogy van, amikor kurvára nem élvezem, hogy igazam van, főleg, mikor egy belingemrol van szó, ember mar 2szeres balondor kene legyen nagyjabol mostanra.... :coffee:
thereisonly1ronaldo

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. szeptember 28., vasárnap 15:26

hehetheoriginal írta: Azt hittem a vilag- meg galaxislicenc, meg a rengeteg tapasztalat es szakertelem jobban tudja, mint a fotel. :coffee:
Ezek számomra teljesen erthetetlen dolgok, nem tudom hova tenni, ujra es ujra megtortennek, barki az edzo, barmilyen csapat.
Leszarnam amúgy, ha nem kapnanak sokmillioszor annyi penzt erre a szarra, mint egy ugymond "tisztesseges", produktiv szakma, mert vegtere mi is ez, egy cirkusz, szorakoztatoipar, oltonyben a palya szelen ugralo, es magukat tul komolyan vevo alakok...
Jo hehe attol meg,hogy van amiben havonta egyszer igazad van,a tobbi ami omlik beloled rengetegszer oriasi hulyeseg.
Ezert is vagy a fotelben. :lol:

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2025. szeptember 28., vasárnap 14:30

Sajnálom, hogy nem játszatjuk elől valahol. Annyira megnézném olyan szerepben, mint gólszerző, lekészítő. Szerintem középen nem lesz jó, max elfogadható, pedig ott van benne a világklasszis szint.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 28., vasárnap 14:28

Hat ekkorat biztos nem, mar ami az aranyokat illeti
thereisonly1ronaldo

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 28., vasárnap 14:24

Elképzelem hehét, és másokat, hogy sohasem hibáznak a melóhelyükön.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 28., vasárnap 13:21

Azt hittem a vilag- meg galaxislicenc, meg a rengeteg tapasztalat es szakertelem jobban tudja, mint a fotel. :coffee:
Ezek számomra teljesen erthetetlen dolgok, nem tudom hova tenni, ujra es ujra megtortennek, barki az edzo, barmilyen csapat.
Leszarnam amúgy, ha nem kapnanak sokmillioszor annyi penzt erre a szarra, mint egy ugymond "tisztesseges", produktiv szakma, mert vegtere mi is ez, egy cirkusz, szorakoztatoipar, oltonyben a palya szelen ugralo, es magukat tul komolyan vevo alakok...
thereisonly1ronaldo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. szeptember 28., vasárnap 13:11

hehetheoriginal írta: Nyilván nála a tudás megvan, nem úgy mint a csapattarsai nagy részénél, de egyszerűen több kell.
Oke, hogy sérülés, műtét után van, de akkor nem a szezon egyik rangadojan kell játszatni, ha nem tud maxon menni....

Edzői hiba. Xabi ezt bizony benézte.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. szeptember 28., vasárnap 13:07

hehetheoriginal írta: Csak megkérdezném a mut, hogy van e 200 milliojuk :kalapos:
Hülye kérdés, tudom, hogy van :lol:

Nyilván nála a tudás megvan, nem úgy mint a csapattarsai nagy részénél, de egyszerűen több kell.
Oke, hogy sérülés, műtét után van, de akkor nem a szezon egyik rangadojan kell játszatni, ha nem tud maxon menni....
Nagyon rossz edzoi huzas volt berakni. Sem neki, sem a csapatnak nem jott jol, hogy egy ilyen fontos meccsen legyen eloszor kezdo.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 28., vasárnap 12:57

Csak megkérdezném a mut, hogy van e 200 milliojuk :kalapos:
Hülye kérdés, tudom, hogy van :lol:

Nyilván nála a tudás megvan, nem úgy mint a csapattarsai nagy részénél, de egyszerűen több kell.
thereisonly1ronaldo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. szeptember 28., vasárnap 11:54

Nyáron mehet O is Juniorral együtt ha nem tud addig szintet lépni. 1 valverde elég a csapatba

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. szeptember 28., vasárnap 10:20

miro. írta: Azert emlekszem,hogy jo paran irtak azokban a honapokban is,hogy mezonyben abszolut nem annyira extra,csak jonnek az utolso perces golok.
Mondjuk ennel nyilvan jobb volt,csak erdekes,mert emlekszem,hogy akkor is vitaztak errol itt,hogy volt par finomabb megmozdulasa,egybol ment ra a ZZ kabat,de sokat javitott a kepen,hogy a 90+ba o erkezett meg valahogy.

Nekem pl a city elleni ket meccse volt a legjobb,ott ami melot osszehozott,az valami brutalis volt.
ZZ kabát nagy rá, de nekem kifejezetten feltűnt az első félidőben, hogy sokat nem láttam labdával, teljesen eltűnt, de néha olyan eleganciával, olyan könnyedséggel kezelte azt, hogy élmény volt nézni.

A meló sem büdös neki, az tavaly sem volt az, emelett viszont nem hozott semmi extrát, de kb Valverde módjára robotolta végig a szezont.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. szeptember 28., vasárnap 9:52

Azert emlekszem,hogy jo paran irtak azokban a honapokban is,hogy mezonyben abszolut nem annyira extra,csak jonnek az utolso perces golok.
Mondjuk ennel nyilvan jobb volt,csak erdekes,mert emlekszem,hogy akkor is vitaztak errol itt,hogy volt par finomabb megmozdulasa,egybol ment ra a ZZ kabat,de sokat javitott a kepen,hogy a 90+ba o erkezett meg valahogy.

Nekem pl a city elleni ket meccse volt a legjobb,ott ami melot osszehozott,az valami brutalis volt.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. szeptember 28., vasárnap 9:46

Nem gondolnám, hogy egyszeri csoda volt amit tőle láttunk, senki nem tud csak ugy random ilyen szinten kiemelkedni egy amúgy erős keretből, ha nincsenek meg a zseni jegyei. A tavalyi évet hagyjuk, sérülten játszott, mindenki egymást múlta alul, valószínűleg mentalisan is fáradt lehetett a sérülése mellett. Tegyük hozzá, hogy még mindig nagyon fiatal. Idén eddig felesleges pálcát törni felette, 2 hónapig totalisan jegelve volt, a válla is gyógyul még, egyszerűen edzői hiba volt egy madridi derbire betenni. Ugyan az én szemem is felcsillant amikor megláttam a nevét a kezdő 11-ben, de józanul gondolkodva, ennek tegnap nem lett volna szabad megtörténnie. Vagy ha már megtörténik, akkor legalább a félidőben le kellett volna kapni, de Xabinal tegnap valami nagyon félrement. Bellingham egyelőre lassú volt erre a szintre, nem is csodálom, hiszen az AtMa egy utcahosszal gyorsabb focit játszott mint a mi bejáratott játekosaink, de akkor nem kell csodálkozni, ha valaki 2 hónap kihagyás után nem tud ehhez a szinthez feljönni. Bellinghamnek pedig idő kell. Egyrészről bele kell szoknia ebbe az új rendszerbe, meg kell nézni, hogy Xabi hol és milyen szerepkört szán neki. Ha kb 2 hónap múlva is itt fogunk tartani vele kapcsolatban, akkor sajnos tényleg ennyi volt, de én sokkal többet látok benne, az egész aurájában, szerintem ő meg Mbappe meghatározó lehet a jövő Real Madridjának. Kérdéses, hogy Xabi megtalalja-e a helyét és az ízleni fog-e az angolnak.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. szeptember 28., vasárnap 9:31

Van egy-két rokonsrác, amolyan tipszmikszcsabik. Akár igazolt játékos múlttal is. Fogadnak, látnak egy csomó meccset, jobban képben vannak, mint én. Angol, német, spanyol, nem számít, mindenkit ismernek, de legalábbis érdemben van véleményük. Nem tudom, hogy a fszmba érnek rá ennyire, de ez most mindegy.
Mondom is egyszer pl. a sóginak, hogy nem értem Bellinghamet. Amikor idejött, a csapat egyik legjobbja, ha nem a legjobbja volt, most meg sokszor emberhátrány volt az elmúlt szezonban. Ő azt mondta, látta a Dortmundban is, ő meg inkább azon csodálkozott, hogy az első évben annyira jó volt.

Meglátjuk. Azért látszik a megmozdulásain, hogy elképesztően képzett, van esze is ehhez a sporthoz, tud gólerős is lenni. Folyamatos sérüléssel nem lehetett könnyű játszani, ez most elvileg megoldódott. Ezzel már nem lehet takarózni. Lassan színt kell neki vallani, hogy melyik az igazi arca. Remélem, nem az, amit az elmúlt hónapokban láttunk, mert az kevés, mint robotban a vérkeringés.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. szeptember 27., szombat 22:20

Tulsagosan berugta az ajtot 2 eve es mindenki azt a szintet varja tole (koztuk en is), sajnos nyomokban se hozza azt a szintet, teljesen szurke a mezonyben. Sok rossz passz, sikeres megindulasa se sok van, nagyon nem tetszik ez a mostani Bellingham.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. szeptember 23., kedd 23:30

Még egy szinttel magasabbra tudja emelni a játékunk minőségét egy jó Bellingham. Hatalmas befolyása van a játékra, és az az energia, amit behoz a játékba egyedi.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. szeptember 23., kedd 23:30

Még egy szinttel magasabbra tudja emelni a játékunk minőségét egy jó Bellingham. Hatalmas befolyása van a játékra, és az az energia, amit behoz a játékba egyedi.

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. szeptember 22., hétfő 15:46

hehetheoriginal írta: Inkabb jobb 3-4 kg minuszban, mozgekonysag, robbanekonysag jobb lesz, kevesebb terhet cipelnek a terdek, de nem kell tultolni se, hogy ejszaka hambut kelljen rendelni , mert kiesik a szeme az ehsegtol meg a koplalastol.
Remelem igaz, sajnos guler nem tudja meglepni a szintet, belingem sokkal tobbet ad, tobb poziban, kelleni fog nagyon.
Hehe! Itt nem a Hazardrol van szó,hogy hambit rendel…. Xd

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. szeptember 22., hétfő 14:16

Pad'em írta:
hehetheoriginal írta: Remelem igaz,
Elég ránézni, látványosan vékonyabb, légiesebb. De a 6 perc alatt amit játszott is azt éreztem, hogy végre nem úgy mozog mint egy rokkant nyugdíjas.

Jót érzek, jön a 23/24 őszi Jude. :coffee:
Keves ideje volt de volt igyis hogy 3-4 ember kozott hozta ki. Az nagyon patika volt. B-)
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Vissza: