VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. december 19., hétfő 12:39

Utolsó kommentem a vb-ről és Messiről. Először is, gratulálok neki, mert megnyerte, a döntőben jól is játszott. DE! Ez az egész világbajnokság egy kalapkaki volt, nézhetetlen unalmas meccsek (talán a döntőt, meg 1-2 meccset kivéve). Nem mondom, hogy argentínát végig segítették, viszont sokat elmond, hogy Messi 5 büntetőt rúghatott (és a médiáról is, hogy nem nagyon jelent meg sehol) , ez minden idők legtöbb megítélt büntetője egy világbajnokságon egy válogatottnak. Érdekes ezek a tizenegyesek mindig akkor jöttek, amikor még 0-0 volt az állás. Itt teszem hozzá, hogy sem a horvátok elleni, sem a franciák elleni nem volt büntető. Modricék ellen horvát szöglet jött volna, a franciák elleninél sztem meg kb csak ránézett a védő az argentinra és úgy fújta a spori :lol: A döntő bíráskodása botrányos volt, sokszor nem adott lapot az argentinoknak, a cserejátékosok belépése a pályára már csak vicc kategóriának számít. Ha tökös a bíró és az egész FIFA maffia nem Messit akarja győztesnek, akkor Thuram buktatásánál ítél tizenegyeset a spori. Undorítóan szánalmas, hogy a fifa mennyire Messit akarta vb-győztesnek. Remélem nemsokára ez az egész korrupt undorító fifa-uefa-maffia megbukik, infantinostúl, ceferinestül. Akár a szuperliga létrejöttével. Zárszóként a Messi imádó barca fanoktól kérdezem, miért örülnek egy Paris Sg játékos világbajnoki címének, aki otthagyta katalán klubot miután úgy megfejte pénzügyileg hőn szeretett csapatát, hogy az a barca ovoda jogainak 75%át árulja? :mrgreen: (Sőt ez a játékos a történelmi Roma, Liverpool és Bayern elleni kiesésekből is kistétálta a részét :lol: )

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. december 19., hétfő 12:38

4Rv írta: jó lenne látni egy olyan képet is, ahol még nem haladt át a labda a gólvonalon.

e felvétel alapján pedig gyanúsan francia kézről került mbappéhoz a labda a 11-es előtt, persze erről sem láttunk perdöntő bizonyítékot.

https://twitter.com/gorkaerviti/status/ ... 6399686658

roncerohoz pedig csak ennyit :mrgreen:

https://twitter.com/LaMeibel/status/1601638575665123328
Valoszinu, hogy a labda azt a fel metert hosszabb ido alatt tette meg, mint az a cserejatekos azt a ket lepest a fuvon. Az meg ha kez, miert nem reklamalt egyik argentin sem?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Becks23
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC

HozzászólásSzerző: Becks23 » 2022. december 19., hétfő 12:38

Ugyanúgy érvénytelenítettem volna.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 19., hétfő 12:35

Emike a pöcsös incidensről: franciáknak üzent, akik kifütyülték és arrogánsak voltak.

A gyászszünet kisköcsögnek az öltözői ünnepléskor pedig valszeg Mbappe korábbi beszólásának szólt (dél amerikai csapatok nívotlan meccseken edződnek, ezért nyert mindig Europa az utóbbi vb-ken blabla)

@Berti, ja ugyanez volt ott is. Bírók résen voltak a tornán, az a lényeg :lol: Számtalan súlyos hiba, varral is. Bravó.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

4Rv

HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. december 19., hétfő 12:33

jó lenne látni egy olyan képet is, ahol még nem haladt át a labda a gólvonalon.

e felvétel alapján pedig gyanúsan francia kézről került mbappéhoz a labda a 11-es előtt, persze erről sem láttunk perdöntő bizonyítékot.

https://twitter.com/gorkaerviti/status/ ... 6399686658

roncerohoz pedig csak ennyit :mrgreen:

https://twitter.com/LaMeibel/status/1601638575665123328

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2022. december 19., hétfő 12:28

Pad'em írta:
___Samy___ írta:
Na erre kivi vagyok :mrgreen: van valami kep vagy video errol?
https://twitter.com/As_TomasRoncero/sta ... SHKAA&s=19

https://twitter.com/lequipe/status/1604 ... _08bQ&s=19
https://twitter.com/C1ndy9/status/1604663333281464321

Ez viszont ha bemegy, akkor a fél pad a pályán lett volna..

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 19., hétfő 12:05

___Samy___ írta:
Pad'em írta: Elvileg már akkor benn voltak mielött átment volna, bár videót nem találtam.
Gyanus nekem, hogy ok mar Lautaro lovesenel megindultak, hogy gol, csak aztan beszoptak, mert Lloris kitolta.
Igy volt, elso visszajatszason is latszott

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. december 19., hétfő 12:01

Pad'em írta: Elvileg már akkor benn voltak mielött átment volna, bár videót nem találtam.
Gyanus nekem, hogy ok mar Lautaro lovesenel megindultak, hogy gol, csak aztan beszoptak, mert Lloris kitolta.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Becks23
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Raúl, CR7, Sergio Ramos, Gera Zoli, Guti, Iker Casillas, Edwin van der Saar
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester UTD, FTC

HozzászólásSzerző: Becks23 » 2022. december 19., hétfő 11:59

Pad'em írta:
___Samy___ írta:

Jó, de ez senkit nem érdekel, mert a jófiú nyert. :agree:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 19., hétfő 11:57

Elvileg már akkor benn voltak mielött átment volna, bár videót nem találtam.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. december 19., hétfő 11:53

De a labda athaladt a golvonalon, akkor vegulis a gol utan vannak a palyan, nem? Vagy en gondolom rossszul?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 19., hétfő 11:48

Amúgy olyat szerintem a franciák is toltak 18-ban, még valamelyik pogva vagy teknős gólnál. :mrgreen:
Nem illik.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 19., hétfő 11:48

___Samy___ írta:
Pad'em írta: Nem tudom volt e már, de az argentínok 3.gólja ráadásul szabálytalan volt, mert két cserejátékosuk bement a pályára még a gól előtt :lol: Persze ilyen piszlicsáré dolgokat nem vesznek észre, fordított esetben nem lennék benne olyan biztos.

Mbappénak minden elfelejtve, ezeket a kommenteket továbbra se értem. Az, hogy vb-ken vigéckedik vajmi keveset nyom a latba abban a sztoriban, hogy úgy ejtette át a csapatunkat a palánkon, ahogy soha senki a klub történetében. Rám továbbra is rám tör az öklendezés ha meglátom a fejét. Persze tuti, hogy Perez is elfelejti, és újból és újból eljátszuk majd a sztorit.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2022. december 19., hétfő 11:50-kor.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. december 19., hétfő 11:42

Pad'em írta: Nem tudom volt e már, de az argentínok 3.gólja ráadásul szabálytalan volt, mert két cserejátékosuk bement a pályára még a gól előtt :lol: Persze ilyen piszlicsáré dolgokat nem vesznek észre, fordított esetben nem lennék benne olyan biztos.

Mbappénak minden elfelejtve, ezeket a kommenteket továbbra se értem. Az, hogy vb-ken vigéckedik vajmi keveset nyom a latba abban a sztoriban, hogy úgy ejtette át a csapatunkat a palánkon, ahogy soha senki a klub történetében. Rám továbbra is rám tör az öklendezés ha meglátom a fejét. Persze tuti, hogy Perez is elfelejti, és újból és újból eljátszuk majd a sztorit.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 19., hétfő 11:39

a szabályok csak opcionális jellegűek, iránymutatás, hogy az nyerjen, akinek kell, aki megérdemli.
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 19., hétfő 11:30

h3x0r írta: Amúgy az megvan, hogy Messi második gólja előtt 2 argentín csere már belépett a pályára, annyira nézték a meccset. A szabályok szerint ilyenkor el kell venni a gólt. :kalapos:
Mar tegnap meccs kozben is irtam, minden visszajatszason lehetett latni, de meg meg sem emlitettek

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 19., hétfő 11:26

Nem tudom volt e már, de az argentínok 3.gólja ráadásul szabálytalan volt, mert két cserejátékosuk bement a pályára még a gól előtt :lol: Persze ilyen piszlicsáré dolgokat nem vesznek észre, fordított esetben nem lennék benne olyan biztos.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 19., hétfő 11:26

Amúgy az megvan, hogy Messi második gólja előtt 2 argentín csere már belépett a pályára, annyira nézték a meccset. A szabályok szerint ilyenkor el kell venni a gólt. :kalapos:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. december 19., hétfő 11:22

Galacticos írta: Aguero camavingazik, martinez bappezik meg odarakja a pocsehez az aranykesztyut, parades a kispad kibikazo, depaul csak siman egy favago..
de amikor 3x(4x) be lett arazva akkor kussolt a gyoker
Hat igen, latszik hogy sokuknak ujdonsag a gyozelem ize, mert meg azt se tudnak normalisan. De a lenyeg h messi annyira jo fiu, hogy ezt a sok parasztot is szentte teszi.
De Paul szerintem végig jó volt, egy munkásember de hatalmasat melózott, kell ilyen is a fociba. Nyilván sosem látnám fehérben de attól még elismerem. Martinez viszont nem tudom hogy kapta ezt a díjat, ami kapura ment kb mindig gól volt, a tiziket nagyon érzi de ennyi. Livakovic vagy Bono is jobb volt. Ahogy Enzo Fernandez helyett is Gvardiol érdemelte volna, bármennyire beszopatta Messi, attól még 20 évesen elképesztő volt.

Én a franciák helyében offolnám Llorist is most már, Maignan jobb. Mondjuk akkor már tényleg nem marad fehér ember. :mrgreen:
Nem illik.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. december 19., hétfő 11:18

Aguero camavingazik, martinez bappezik meg odarakja a pocsehez az aranykesztyut, parades a kispad kibikazo, depaul csak siman egy favago..
de amikor 3x(4x) be lett arazva akkor kussolt a gyoker
Hat igen, latszik hogy sokuknak ujdonsag a gyozelem ize, mert meg azt se tudnak normalisan. De a lenyeg h messi annyira jo fiu, hogy ezt a sok parasztot is szentte teszi.

Vissza: