Andriy Lunin - 13

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Andriy Lunin - 13

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 6., csütörtök 11:51

Körte 32, Lunin 25.
Nehez kerdes, de hat ilyen ez a kapus sors.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2024. június 6., csütörtök 11:48

Szerintem is jogosan csalódott, szomorú lenne ha nem lenne, nyilván vannak ambíciói. És hiába egyenes a klub kommunikációja, attól még az az érzése is jogos, hogy nem bánnak vele fairul. (Értst: lekommunikálják fair módon, hogy nem ő fog védeni. Ettől magát a döntést még tarthatja unfairnek).

Remélem, hogy ha megy akkor lesz lehetősége elbúcsúzni a szurkolóktól és érzi majd, hogy a szurkolók megbecsülik őt. Személy szerint örülnék ha maradna.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 6., csütörtök 10:58

A csapat végig egyenes és korrekt volt. A játékos részéről én nem éreztem, hogy a csalódottságon kívül komolyabb gondja lenne a helyzettel, az meg, hogy csalódott a helyzetben és nem a csapatban szerintem inkább követelmény egy fiatal játékossal szemben. Ugyan ezért senki nem lepődne meg ha távozni szeretne, akár kölcsönbe 1-2 évre és majd jön ha TBO befejezi.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 6., csütörtök 10:54

De hát előre meg lett mondva, hogy Courtois véd, semmi szükség nem lett volna erre hogy indokot gyártson bárki is... :lol:
Sajtó megint ügyes.

3 és fél meccs alatt nem kapott gólt Courtois, úgy ment a Döntőre majd ott mutatta is, hogy ez volt a megfelelő döntés.

Szarul jött ki ez az egész, de Lunin nem hogy elvégezte a dolgát, hanem kb miatta is nyertünk trófeákat, mert magas szinten védett végig.

Ha Lunin menni akar el kell adni, ha nem meg had maradjon.
Sajnos ez a cserekapus poszt hálátlan szerepkör.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 6., csütörtök 10:44

Sajtó szarkavarás, hát itt lentebb mondja maga Lunin hogy lázasan feküdt az ágyban. Tökmindegy milyen náthája van, akkor se a csapattal legyen lázasan.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 6., csütörtök 10:41

___Samy___ írta: Nyilvan van egy olyan szele ennek a dolognak, hogy annyira Courtoist akartak jatszatni, hogy egy kicsit tultoltak Lunin betegseget.

Ugyanakkor napokig nem tudott a tobbiekkel edzeni, megis miert elegedetlenkedik, foleg a kornyezete? En is rohadtul az ellene voltam, hogy a belga jatsszon, ha Lunin egeszseges, de ebben a helyzetben szerintem tokeletesen jol dontott a vezetoseg.
Elvileg pont az a lenyege, hogy tudott edzeni, kulon, otthon, csak a csapattal nem keszulhetett.
Legalabbis erre akarnak utalni a sajtoban.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. június 6., csütörtök 10:24

Nyilvan van egy olyan szele ennek a dolognak, hogy annyira Courtoist akartak jatszatni, hogy egy kicsit tultoltak Lunin betegseget.

Ugyanakkor napokig nem tudott a tobbiekkel edzeni, megis miert elegedetlenkedik, foleg a kornyezete? En is rohadtul az ellene voltam, hogy a belga jatsszon, ha Lunin egeszseges, de ebben a helyzetben szerintem tokeletesen jol dontott a vezetoseg.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 6., csütörtök 9:47

Pad'em írta: Lunin: “How did it feel when it was found out Courtois would start? I don’t know, of course it didn’t feel great. But I managed not think about it too much, the more you think about it, the more it can wind you up. My family helped me, my child, my wife plus I had a temprature and I was in bed.”

“How does it feel to be a Champions League winner? When the final whistle went, everyone was happy. Of course I wanted to play, but it was still important for me to be there and be able to celebrate the trophy. In the end, it was all good.”

“How did Real Madrid celebrate? I get the impression that the four that won six of them got tired (laughs). For those who it’s the 1st, 2nd or 3rd, the emotions were big.”
Lesz ennek meg folytatasa.
Azt mondja Lunin, hogy csinaltak neki egy tesztet, ami B virust mutatott ki, fogalma sincs hogy mi az, de mondtak neki, hogy nem keszulhet a csapattal, mert fertozo.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 5., szerda 21:03

Lunin: “How did it feel when it was found out Courtois would start? I don’t know, of course it didn’t feel great. But I managed not think about it too much, the more you think about it, the more it can wind you up. My family helped me, my child, my wife plus I had a temprature and I was in bed.”

“How does it feel to be a Champions League winner? When the final whistle went, everyone was happy. Of course I wanted to play, but it was still important for me to be there and be able to celebrate the trophy. In the end, it was all good.”

“How did Real Madrid celebrate? I get the impression that the four that won six of them got tired (laughs). For those who it’s the 1st, 2nd or 3rd, the emotions were big.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. június 4., kedd 12:00

Siman például a Bayernbe el is tudnám képzelni. Most szép és jó hogy felépült Neuer de sztem jövőre már nem neki kéne kezdenie.
Ha megy Neuer, ott valószínűleg Nübel kapna először esélyt. Én pl Chelsea-be tudnám elképzelni, mert azoknak kurvára nincs normális kapusuk. Meg volt hír, hogy lehet Éderson megy arabokhoz, akkor a City is ott lenne.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. június 4., kedd 11:45

Kerlon írta: Siman lehet top csapat kezdoje, amit iden bebizonyitott. Bizalommal a hata mogott mindenkeppen, kerdes itt a bizonyitasi vagy nala.
Siman például a Bayernbe el is tudnám képzelni. Most szép és jó hogy felépült Neuer de sztem jövőre már nem neki kéne kezdenie. Azért remélem marad, hosszútávon úgyis tudja hogy vele számolunk és 7 sorozatba vagyunk érdekeltek sztem simán megkapja a perceit úgy mint ahogy például idén is.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. június 4., kedd 11:38

Siman lehet top csapat kezdoje, amit iden bebizonyitott. Bizalommal a hata mogott mindenkeppen, kerdes itt a bizonyitasi vagy nala.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 4., kedd 10:51

ELSiete írta: Andriy Lunin is close to renewing till 2029 but he could still end up LEAVING.

His entourage described his situation as “a punch in the stomach”. They argue that he has “a big transfer market in Europe” @MarioCortegana @GuillermoRai_
Atletico Madrid will be interested in signing Lunin if Oblak leaves. — @relevo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2024. június 4., kedd 10:36

Túl van tolva ez a dolog, szentimentalitasbol.
Szimpi csendes srác, ügyes kapus, ket szinttel Curtois mogott. ha máshol kezdő lehet menjen el és védjen.

Ha lenne egy kis esze a managerenek akkor alair valahova 4 évre kivasarlasival, aztán ha nem égetnek hidakat és még tovább fejlődik visszajon. :roll:

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 4., kedd 10:25

Andriy Lunin is close to renewing till 2029 but he could still end up LEAVING.

His entourage described his situation as “a punch in the stomach”. They argue that he has “a big transfer market in Europe” @MarioCortegana @GuillermoRai_
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 3., hétfő 1:03

Lunin ahogy utólag elrepült a csapathoz és a repülőn a pilóta köszöntötte külön :'( :kalapos:

Nagy sztori ő is azért, azt ahogy állva maradt középen a Bernardo Silva tizenegyesnél sose fogom elfelejteni :lol:

Elképesztő ami teljesítményt nyújtott az idén, hiába volt úgy mond a nyakára hozva Kepa.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 1., szombat 23:59

Így van jár a pacsi neki is!

:salute:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 1., szombat 23:58

Thibaut Courtois: “We have to thank Andriy Lunin for everything.”

Köszönjük Lunin! :sziv:
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. június 1., szombat 23:51

Én gondolok rád is. Elkepzelni sem merem, mit érzel most. :sziv:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. május 29., szerda 18:22

Hát én nagyon szeretném ha nem a kapusunkról szólna a merkozes, barki véd hanem, hogy kivéreztetjük az ellenfelet

Vissza: